Şimdi Ara

Battlefield: Bad Company inceleme videosu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
19.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 silah level 25(en yüksek rütbe)olunca açılıyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: asdfg_1453

arkadaşlar bu oyunun gold paketinde 5 silah açık geliyor ama ben normal olanını almak istiyorum acaba bu oyunun normalini alsam sonradan o 5 silahı açabilirmiyim yoksa onlar sadece gold pakettemi açılıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 25 Temmuz 2008; 16:59:17 >
  • çok sıkıcı geldi oyun sattım
  • İnceleme süper.
    En kısa zamanda alacağım.
    Bu arada ilk baştaki müzik oyunun kendi müziği mi?
    Değilse isim verebilir misiniz?
  • Evet,oyun menü müziği.Ana konuda linki vardı,eğer silinmemişse.
    quote:

Orjinalden alıntı: Jungle Boogie

İnceleme süper.
    En kısa zamanda alacağım.
    Bu arada ilk baştaki müzik oyunun kendi müziği mi?
    Değilse isim verebilir misiniz?

• Arkadaşlar, ben bu bad company i, pc versiyonu BF3 olarak yaklaşık 1 sene sonra çıkaracaklar diye duymuştum. Sizce böyle bi akıllılık yapabilir mi EA?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR
    Son sözüm: "Crysis mi o da ne??"

güzel inceleme olmuş.birde oyun tam sürümü daha gelmedi bana ama demosunda online da çok zevkli 10800 puan yaptım ama tam sürüm geldiğinde gidicek mi bu puanlar acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byzantium -- 9 Ağustos 2008; 2:18:53 >
  • @byzantium
    Malesef gidiyor.Ama silah olarak geri dönecek.Şöyle 20-30 bin arası puan almaya çalış.Kısa bir süre sonra da demo serverlarını kapatacaklar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Armag3d0N

@byzantium
    Malesef gidiyor.Ama silah olarak geri dönecek.Şöyle 20-30 bin arası puan almaya çalış.Kısa bir süre sonra da demo serverlarını kapatacaklar.

tüh be...
    20-30 arası neden?birde silah olarak geri dönecek derken ne demek istedin.açtığım 3 silahta açılı olucak.ve tam sürüm geldiğinde 2400 yaptığımda tekrar 3 tane daha mı açılacak.yani toplamda 6 mı?
  • 1-Oyunda find all five diye bir sistem var.Bunda 5 silahı açmak için çeşitli yapman gereken şeyler var.Bunlar siteye üye olmak(badcompany.ea.com),pre-order(bu geçti artık),newslettera kayıt,daha önce Bf oynadıysan ID ve PW ni giriş yapmak(veteran),demoyu oynamış olmak.
    2-Demoda son rütbeye gelirsen açtığın silahlar full versiyonda açılmış halde olcak.O yüzden 20-30 bin arası puan dedim.
    3-Full versiyonda son rütbede 5 silah birden açılıyor.Gold Edition alırsan açık olarak gelcek.Kısaca böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 9 Ağustos 2008; 3:31:18 >
  • ben demoda baktım bir daha 2400 yapınca en son oluyor galiba çünkü bir sonraki rütbe için 140000000 puan gerekli diyor.galiba yeterli bir puan yaptım.cevabın için teşekkürler.üzüldüm giden puanlara.birde bu demoda hiç lag olmadı fakat oyun 2 kere takıldı kaldı öylece.bende ps3 ü aç kapa yaptım tekrar girdim.ama puanlar sizlere ömür biri neyse de 60 puandı başlarıydı ama öbürkünde 405 puan yapmıştım yazık oldu puanıma.bunun çözümü yok mu acaba ya da birtek bendemi oluyor?
  • inş pc versiyonu da çıkar :/
  • Pc ciler ne hallere düştü.Bi oyunu ya oynayamıyolar yada 1-2 sene geç oynuyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jr.MaD

Pc ciler ne hallere düştü.Bi oyunu ya oynayamıyolar yada 1-2 sene geç oynuyolar

Ağlaması gereken benim ! Tek istediğim official bir mouse çok mu ya ? Kaç senedir mouse denilen şeyin varlığını biliyoruz ? Joysticklerden her zaman daha iyi olduğu kesin. (Bireysel olarak bakmıyorum bunu bir tornavida veya çekiç gibi düşünün)
  • quote:

Orjinalden alıntı: webmaster-mt

inş pc versiyonu da çıkar :/

İnşallah.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cyclog

quote:

Orjinalden alıntı: Jr.MaD

Pc ciler ne hallere düştü.Bi oyunu ya oynayamıyolar yada 1-2 sene geç oynuyolar

Ağlaması gereken benim ! Tek istediğim official bir mouse çok mu ya ? Kaç senedir mouse denilen şeyin varlığını biliyoruz ? Joysticklerden her zaman daha iyi olduğu kesin. (Bireysel olarak bakmıyorum bunu bir tornavida veya çekiç gibi düşünün)

Ben joysticklere alıştım.Yıllardır kullanıyorum tabi haliyle alışıyo insan.Bence mouseden daha zevkli oluyo ama alışmak gerek tabii.

• arkadaşlar bu oyunda bir silah var onun ne işe yaradığını bi türlü anlayamadım.Hani lazer gibi bişi atıyo tek atışlık.Düşman falan da öldürmüyo tank falan patlatmıyo ne işe yarıyo o yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: asdfg_1453

arkadaşlar bu oyunda bir silah var onun ne işe yaradığını bi türlü anlayamadım.Hani lazer gibi bişi atıyo tek atışlık.Düşman falan da öldürmüyo tank falan patlatmıyo ne işe yarıyo o yaa

• sen galiba susturuculu silahı olan grubun silahını diyorsun.o senin işine yaramaz ama asist puanı alırsın onla düşmana isabet ettirirsen bir bazukalı ona kilitlenebiliyor mesela biri tankı işaretlemiş sende de bazuka var ama aranızda engel(dağ,ev..) var işaretli tanka doğru nişan alıp kilitleniyorsun ve havaya ateş edince füze yön değiştirip tankı yukarıdan üstünden vurmuş oluyor.biraz karışık oldu ama genel durum böyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: byzantium

sen galiba susturuculu silahı olan grubun silahını diyorsun.o senin işine yaramaz ama asist puanı alırsın onla düşmana isabet ettirirsen bir bazukalı ona kilitlenebiliyor mesela biri tankı işaretlemiş sende de bazuka var ama aranızda engel(dağ,ev..) var işaretli tanka doğru nişan alıp kilitleniyorsun ve havaya ateş edince füze yön değiştirip tankı yukarıdan üstünden vurmuş oluyor.biraz karışık oldu ama genel durum böyle

çok teşekkür ederim
  • Güzel oyun ah sistem olsa:D
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.