Şimdi Ara

Battlefield: Bad Company 2 Türkçe Yama Tamamlandı (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
1
Favori
59.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya beyler ben C:\Program Files\Electronic Arts\Battlefield Bad Company 2\Dist\win32 klasöründe bulunan overlay-00.fbrb isimli dosyanın adını overlay-00.bak olarak değiştirin. dio ya ben overlay-00.fbrb yi bak yapıyom oyunu acamiyom sonra bide C:\Program Files\Electronic Arts\Battlefield Bad Company 2\Package klasöründe bulunan overlay-00.fbrb isimli dosyanın adını overlay-00.bak olarak değiştirin. dio ya bende package dosyasi yok LÜTFEN YARDIM EDİN ACİLLLLLLLL!!!!!
  • "Battlefield: Bad Company 2" oyununu Steam'dan %75 Indirim vardı hemen aldım. Özelliklede SP kısmını merak ediyordum. Aklımdan da geçiyordu ya keşke TR yaması olsaymış diye, şükürki burda gördüm çıkarmışsınız elinize sağlık. Peki bu TR yama Steam'dan alınan BC2'ye de uyarmı?. Oyunun SP kısmına TR yama güncellemesi yapacakmısınız?...
    Hayatınızda iki önemli gün vardır. Doğduğunuz gün ve niye doğduğunuzu bulduğunuz gün. Mark Twain
  • eyvallah
  • Slm arkadaslar yeni uyeyim de :) oyunun turkce yamasini kuramayanlar tek tek benim adimlarimi takip etsin ben yaptim sorunsuz calisti emegi gecenlere simdiden tskrler neyse :) özellikle package dosyasi bulunmayanlar icin bu yardimim...

ilk C:\Program Files\Electronic Arts\Battlefield Bad Company 2\Dist\win32 klasöründe bulunan overlay-00.fbrb isimli dosyanın adını overlay-00.bak olarak değiştirin.

2'incisi Packagesi bulunmayanlar hic umursamasin bendede yoktu. Sadece C:\Program Files\Electronic Arts\Battlefield Bad Company 2\Dist\win32 klasöründe bulunan overlay-00.fbrb isimli dosyanın adını overlay-00.bak olarak değiştirin yeterlidir.

Sonra indirmis oldugunuz Output isimli klasörü oyunu kurduğunuz dizinde bulunan Output klasörünün üstüne yapıştırın tasi ve degistir derse yada onun gibi birsey evet deyin yada tasi ve degistir deyin oyuna girin bu kadar.

• deniyorum teşekkür ederim.

AMD Athlon X4 Black Edition 860k | MSI A68HM-E33 V2 FM2 | Kingston 8GB-1600 DDR3 SDRAM) | Sapphire Radeon R7 240 | Asus VK228H 21.5" | Dark Optimus USB 3.0 | Sandisk 128GB Ultra Plus SSD | High Power Elements 500W
  • arkadaşlar oyunu zamundadan indirdim..ama oyun bulgarca çıktı karşıma ve daha batt oynamadım dil kısmına nasıl ulaşabilirim biri anlatırsa cidden çok sevinirim...yamayı indirdim dediklerinizide aynen yaptım ama dil seçenekleri kısmına nerden ulaşılıyor bilmiyorum...

Orijinalden alıntı: amonra06
    arkadaşlar oyunu zamundadan indirdim..ama oyun bulgarca çıktı karşıma ve daha batt oynamadım dil kısmına nasıl ulaşabilirim biri anlatırsa cidden çok sevinirim...yamayı indirdim dediklerinizide aynen yaptım ama dil seçenekleri kısmına nerden ulaşılıyor bilmiyorum...

dil seçenekleri diye bişey yok ki hocam o denilen dosyaların sonuna .bak ekle digerlerini kopyala olması lazım
  • güzel
  • yamada video bölümlerinde yazılar sonradan geliyor bende çoğu yazıyı okuyamıyorum bile

Şaka bir yana gerçekten 10 numara olmuş Ramazan mübarek gün hayır dualarımı aldınız. Teşekkür ederim

bende indirilen dosyada gelen kurulum notlarındakileri aynen uyguladım . hiç sorunusuz çalıstı tr yama .

package klasorunde bendede yoktu söylenen dosya hali ile bir değişiklik yapmadım orda. diğer klasordeki kafi geldi sanırım ki çalıştı sorunsuz ..

tekrar teşekkürler. darısı inşallah bf3 ün başına ...

not: bendeki orjinal bfbc2 ve son patchli şekilde 795745.
  • Yama gerçekten çok güzel , bugün birkez daha bitirdim oyuna ve sonunda yine sizlere teşekkürettım iyiki varsınız
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.