Şimdi Ara

Battlefield 5 Türkçe Olabilir mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
2.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler sitede Türkçe oldu diyoruz hala daha imkansız falan diyorsunuz yahu . Fifa 'nın sitesi Türkçe oldu ardından oyunun Türkçe dilinde çıkacağı açıklandı . Şimdi Bf sitesine dilimizi eklediler olmama olasılığı varmı sizce ??

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Megathrone26

Türkçe ye destek vermeyecek iki firmadan biridir EA . Diğeri de canını sevdiğim Ubisoft tur. Aha da bunu buraya yazın

fifa 2016 türkçeydi :D

• türkçe olmuş ingilizce olmuş farketmiyor benim için
  • quote:

Orjinalden alıntı: SmithAhmet

Turkce ciksa ne olur ki? Bu oyun multiplayer oyunu. Ayrica suana kadar fifa , Bf turkce cikmadigi icin soyledik mi ? Ben soylenmedim. Fifa yi TR psnden almama ragmen bir kere bile turkce oynamadim. Ki Yeni BF yi de turkce oynamam. Bazi seylerin turkce anlami o kadar sacma oluyor ki, keske hic yapmasalar diyorum.

Nick+Avatar ve mesaj uyumu ..

• oyunun sayfası da türkçe, bence kesin türkçe çıkar

• Yavaş yavaş boyle oyunlarla başlayıp hikaye odaklı çok kelime oyunlar da turkce olur umarım. Bir yerden başlanması gerekiyor sonuçta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmithAhmet

Turkce ciksa ne olur ki? Bu oyun multiplayer oyunu. Ayrica suana kadar fifa , Bf turkce cikmadigi icin soyledik mi ? Ben soylenmedim. Fifa yi TR psnden almama ragmen bir kere bile turkce oynamadim. Ki Yeni BF yi de turkce oynamam. Bazi seylerin turkce anlami o kadar sacma oluyor ki, keske hic yapmasalar diyorum.

Simitçi misin nesin git az ötede oyna çocuğum hadi abilerin burada önemli şeyler konuşuyor . Sen ve senin gibi tipler bi bitmediniz.

• İşleri ne getirsinler gelse de gelmese de alıyoruz zaten en azından aynı paraya kendi dilimizde oynama imkanına sahip oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaSsErDoDo -- 30 Nisan 2016; 18:28:08 >
  • Bence olabilir. Türkiye lokasyonlu sunucularla desteklerini kanıtladılar. Türkiye'de battlefield oyuncusu çok.

• venge V kullanıcısına yanıt
    Bana simitci diyen herkes forum krosudur

• yahu zorla şu oyunu sıkıcı lanet olası 1ve 2.ci dünya savaşı temasına döndüreceksiniz arkadaş gına geldi 5 tane silah 5 tane araç la ne kadar süre oynuyacaksınız oyunu Battlefield Bad Company 2 den beri oynarım Battlefield cıyım diyebilirim kesinlikle almam eskiye dönerse
  • quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

yahu zorla şu oyunu sıkıcı lanet olası 1ve 2.ci dünya savaşı temasına döndüreceksiniz arkadaş gına geldi 5 tane silah 5 tane araç la ne kadar süre oynuyacaksınız oyunu Battlefield Bad Company 2 den beri oynarım Battlefield cıyım diyebilirim kesinlikle almam eskiye dönerse

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_common_World_War_II_infantry_weapons

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

yahu zorla şu oyunu sıkıcı lanet olası 1ve 2.ci dünya savaşı temasına döndüreceksiniz arkadaş gına geldi 5 tane silah 5 tane araç la ne kadar süre oynuyacaksınız oyunu Battlefield Bad Company 2 den beri oynarım Battlefield cıyım diyebilirim kesinlikle almam eskiye dönerse

Almaman çok büyük eksiklik ve çok üzüldük o yüzden bizde forum olarak almamaya karar verdik, sensiz olmaz.
    Birde senin gibi tipler var unuttuk senin gibileri. Içerik de içerik diye tutturan gençler. Bf4 de çeşit çokta ne oluyor. Merak etme eskiye dönüş kararı aldılarsa bunları da düşünmüşlerdir. Yeterli sayıda içerik olur. Bi siz zekisiniz ya oyun yapımcılarının bu aklına hiç gelmemiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venge -- 30 Nisan 2016; 19:01:46 >
  • Hem geçmiş temalı hemde türkçe olursa bunca yıllık codcuları ( benim gibi ) bfci yaparlar. Ama senaryo olmazsa olmaz yoksa 60 dolar vermem bu oyuna.
    Bari titanfall 2ye de türkçe dil eklesinler. Bunda senaryo modu olmazsa ona yönelirim çünkü.

• Sevmedigim bi oyun ama Türkçe olursa alırım.

• Kesinlikle Türkçe gelecektir aynısını FIFA'da da yaptılar . Eğer EA sadece facebook sayfalarını Türkçe yapsaydı diğer EA oyunlarının da Türkçe sayfası olması gerekirdi . Hali hazırda Origin bile Türkçe değilken neden Battlefield ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Sen BC 2'den beri bf oynuyorsun. Ben 1942'den beri. Asıl BF oyuncularının hepsi 2. Dünya Savaşı teması bekliyor. Bence seni Cod paklar. Lütfen alma BF.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SurlarÖnünde -- 1 Mayıs 2016; 1:28:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SmithAhmet

Bana simitci diyen herkes forum krosudur

Hımmm 2 susamlı alabilirmiyim ? Arasında Çikölate olursa makbule geçer

• quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

yahu esas modern savaşlardan ve kahrolası robotik eklentilerden gına geldi. yeter atık ikinci dünya savaşı gelsin en azından COD4 gibi bir oyun gelsin. Gelecekte saçma sapan robotik iskeletler oradan oraya atlamalar zıplamalar baydı içimizi.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.