Şimdi Ara

Battlefield 4 Türkçe Yama (Dil Dosyaları Açılırsa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
10.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Battlefield 4'e türkçe yama yapmak istiyorum. Ama dil dosyalarını açamadım. Dosyalar bf3 ile aynı yani ona türkçe yama yapıldığına göre bu oyuna da yapılabilir.

    Kısaca dil dosyalarını açabilecek varsa oyunu çevirmeye hazırım.

    İlgilenenler için dil dosyaları:

    http://s2.dosya.tc/server2/bwaccu/Loc.rar.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lennon54 -- 3 Temmuz 2016; 15:25:08 >



  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda yardımcı olabilecek bir kaç kişi var ama tam emin değilim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 4 Temmuz 2016; 17:08:54 >
  • Ya aslında zor bişey değil dil dosyaları bf3 ile aynı yani açılması mümkün. Altı üstü yapabilen birisi açacak bende çevirecem. Programlamadan anlayan biri çıkıp insanlık namına yapsa bi gününü bile almaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lennon54 -- 4 Temmuz 2016; 17:27:01 >
  • lennon54 kullanıcısına yanıt
    Ömer Öz, Ahmet Çelik... bu adamlar ilgilenmişti mevcut paketle, Phyton vs kullanılıyor diye biliyorum. o arkadaşlara ulaşabilirsen bir fikir danış. Byflash birinin nicki bu forumda...
  • Mesele çevrilmesinde veya düzenlenmesinde değil sürekli güncellenmesindedir. Her güncellemede kelimelerin bile yeri değişiyor ve yeniden İngilizce oluyor. İlgilenecek olana Allah sabır versin...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyi kastediyosun anlamadım ama battlefield 4 e upadate gelmeyi bitireli nerdeyse yıllar oldu.
  • lennon54 kullanıcısına yanıt
    Hala custom mapler geliyor ve arşiv yeniden paketleniyor. Arkadaşın dediğinde bir eksiklik yok.
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Her versiyona yama yapacak değil arkadaşta stabil bi sürüme yapar ayrıca tek kişilik oyun moduna yapılacağı için daha güncellenmiyor arkadaşın dediği gibi
  • oguz71 kullanıcısına yanıt
    Bu işler senin bildiğin gibi olmuyor işte. Yapılıyorsa güncel ve orjinal oyun için yapılıyor, korsan oyuna destekçi aranıyorsa yeri bu platform değil. Zira senaryo multi diye ayrı ayrı paketlenmiyor stringler...
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Korsan oyundan bahsedenmi oldu kardeş orjinal oyundada singleplayer kısmına artık patch çıkmıyor neden anlamak istemiyosun bende bunu anlamıyorum.
  • oguz71 kullanıcısına yanıt
    Single player modun dil dosyaları ayrı değil hepsi tek pakette, dosya güncellendiği takdirde her şey güncelleniyor ve satırların yerleri değişiyor, bende sana bunu anlatmaya çalışıyorum, daha eski sürümün yamalanması demek korsan oyunun yamalanması demek. Bilgi sahibi ol fikir beyan et. madem bilgin yok neyin ısrarı...
  • Şimdi beyler oyunda bir ana klasörde dil dosyalar var bide güncellemelerin geldiği klasörde var. Eğer tek kişilik oyunun dil dosyaları sadece ana klasördeki dosyalarsa zaten çok oyunculu moda hiç dokunmayacağım. Yok güncelleme klasöründede varsa yamayı hiçbir güncellemenin olmadığı sürüme yaparım isteyen tek kişilik oyunu türkçe oynar sonra güncellemelerini yapar.

    Zaten daha dil dosyalarını açamadık bu neyin tartışması. Eğer konuya bir yardımınız olmayacaksa lütfen tartışma yapmayınız.
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Kardeş madem bu kadar çok biliyosun arkadaşında son mesajda dediği gibi dosyaları açarsın bi yardımın dokunur ama yüzlerce yama var hiçmi görmedin oyun orjinalde olsa belli sürüme yama yapılır sen neyin kafasındasın korsan morsan diyorsun kendi kendine.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oguz71

    Kardeş madem bu kadar çok biliyosun arkadaşında son mesajda dediği gibi dosyaları açarsın bi yardımın dokunur ama yüzlerce yama var hiçmi görmedin oyun orjinalde olsa belli sürüme yama yapılır sen neyin kafasındasın korsan morsan diyorsun kendi kendine.

    Bf3 Türkçe yama belli bir aşamadan sonra nasıl askıya alınıp durdurulduysa Bf4'ün de akıbeti bu olur diyoruz ama söyledikleriniz anlaşılamıyor. Bf3'ün Türkçe yamasının devam ettirilmesi için bana zamanında teklif götürüldü Oyunçeviri'deyken. Fakat devamlı güncellenen dosyaların ardından bırakmak zorunda kaldık.

    Eğer ömrünüzde hiç programlamayla veya çeviri işleriyle ilgilenmediyseniz anlayamamanız normaldir. Fakat EA Games oyunları Origin programı sebebiyle sürekli güncelleme almakta ve Origin olmadan oyun açılamamaktadır. Stabil sürüm dediğiniz şey, internet bağlantısına ihtiyaç duymayan oyunlar için geçerli bir durum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kardeş siz haklısınız
  • Ya kardeşim bi oyuna türkçe yama yapayım, ben de millet de türkçe oynasın dedik demediğinizi bırakmadınız. Burda bir MMORPG oyununa resmi yama yapmıycam oyunun sadece tek kişilik modunun hikayesinin anlaşılabilmesi için çevircem oyunu. Ben bir versiyonunu çeviririm oynamak isteyen ne yapar eder o versiyonu bulup oynar yoksa oynamaz bu kadar uzatmayın bu işe.
  • oguz71 kullanıcısına yanıt
    lennon54 kullanıcısına yanıt
    Belli bir sürüme dediğin ne oluyor arkadaş benim yasal oyunumun açmadığı bir sürüm? Belli bir sürüme yama mı yapılır? yama yapanların çoğu öncelikle orjinal oyun sahiplerinin faydalanması için en güncel sürüme yapmaya çalışır ve elindeki çalışmayı mümkün olduğu sürece günceller, hayatında kaç tane yama yaptın acaba? hala ısrarcısın bu işleri benden iyi biliyorsan buyur sen de çorbaya tuz at. Ayrıca benim bu işi bilmem dosyayı açacağım anlamına mı geliyor ki biliyorsam ben yapayım, eleştirme hakkımız yok mu? İlla korsan kelimesini kullanman gerekmiyor orjinal olmasa da olur diyorsun stabil bir sürümde çalışıyor nasılsa, belli sürümden başka bir çıkarım bulamadım. ben de parasını verdiğim oyun için emek verilmeyecekse bu desteğin başka yerde aranması isabet olur dedim, bu forumun yaklaşımı böyle...

    Yüzlerce oyun bir şekilde yamalanmış olabilir ve Battlefield 4 bir MMORPG değil eyvallah, zira Battlefield 3'te öyle değildi hem senaryosu hem de online kısmı çevrildi hatta 4 kere de yamalanarak güncellendi bir seferlik emekle bırakılmadı. Bugün güncel sürümde onu sadece senaryo modu bile olsa Türkçe oynayanı veya oynamanın bir yolunu gösterin bir şekilde çalıştırın tamam siz yerden göğe kadar haklısınız. BF3 belki artık yamalanmayabilir, garantisi olmasa da onun için bir şans var aslında yeniden Türkçe oynamak için ilgili yama elden geçirildiği takdirde, fakat BF4 için adamlar oyunu oyunculardan gelen desteğe göre online odaklı geliştireceklerini en azından yılda 1-2 defa ücretsiz haritalar getireceklerini açıkladılar, yani güncellemeye açık bir oyun.

    Size bu işle ilgilenenleri üstünkörü yazdım, eğer bilgi ve destek alırsanız bunu yapmanız mümkün. Ama senaryo odaklı da olsa gereksiz bir güncelleme yüzünden yaptığınız işi çeviri haricinde sil baştan yapacaksanız buyrun yapın, bizde nemalanalım işimize gelir yani. yok çıkarırız oynayabilen oynar diyorsanız BF3'ün durumu ortada; ben Premium hesap sahibiyim ve Türkçe oynayamıyorum, özetle anlatmak istediğim budur. İşin sonuna kadar arkasında olmayacaksanız illegal bir oyuna hizmet için aracı arıyor olacaksınız. Herkes de sürekliliği olmayan bir iş için size yardım etmez.

    Edit: Türkçe oynamak için güncellenmemiş sürümü nereden bulacağız peki; legal olmayan kanallardan, oyunu yasal yoldan eski sürümünü edinemiyoruz, DVD'ler eksik yüklüyor eksik kısmı tamamlamak için yine internete ihtiyaç duyuluyor ki o da güncellemeleriyle birlikte indiriyor, öyleyse uyumlu sürümü torrentten zorrentten bulup kullanabiliyoruz. Yani yine aynı kapıya çıkıyor olay...

    Edit 2: Senaryo paketi bahsettiğiniz ana dil paketinde var, ancak update paketi güncellenmediği takdirde oyun açılmıyor, onunda revize edilme zorunluluğu var; yamayı yasal oyunla oynayabilmek için...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 5 Temmuz 2016; 12:31:54 >




  • Ya kardeşim yani yamayı yaptırmamak için elinden geleni yapıyosun desem yeridir. Adamlar oyuna türkçe dil seçeneği koymadıysa benim suçummu. Napalım onlar koymadığı için insanlarda oyunu türkçe oynayabilmek için bir kere indirip oynarlar. Hiç olmadı oyunu sadece kendim için çeviririm zevkine.

    Ve altı üstü senaryo modunu çevircektim multiplayere dokunmıyacaktım bile ama insanda onun isteğini bile bırakmadınız. Güncelleme alan multiplayer kısmıi bırakında senaryoyu çevireyim.
  • lennon54 kullanıcısına yanıt
    Ben sana multiplayer hakkında bir şey söylemiyorum ki, sadece senaryo modunu çevirseniz bile ilk güncellemede sil baştan diyorum, senaryo kısmına ait satırlar topluca güncellenen bir arşivin içinde, bunu ayırma şansınız yok. Senaryosunu oynamak isteyen orjinal oyun sahipleri bu güncellemeden sonra oynayamayacak diyorum, oynamak içinse insanlar illegal bir dosyayla uğraşmak zorunda kalacaklar. Yaptığın işin bugünü var yarını yok, aracı olacak adam da işe yaramayan bir sürüm için emek verecek bunu da herkes yapmaz, bu işten anlayan adamlar buna dikkat ediyor. Sana isim verdim istersen onunla iletişime geçersin belki yardımcı olur. artık yorum yapmak istemiyorum; belirtmek istediğim şey ve sizin düşünceniz çok farklı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.