Şimdi Ara

Battlefield 4 Top 10 Plays

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Battlefield 4 çıkalı oldu baya ve beklenen top play videolarıda piyasaya çıktı izlerken oha dedirtcek hareketler var =)

Episode 1:http://www.youtube.com/watch?v=_sD0FQHs9ek

Episode 2:http://www.youtube.com/watch?v=dQeGkfePBrc

iyi seyirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozbkn91 -- 17 Kasım 2013; 20:53:38 >

• ben anlamıyorum bende mi bir sorun var ? aug a3 m416 falan tamam iyi silahlarda nasıl bu kadar az sekme var videolarda biz kullanırken içine dansöz kaçıyor silahların.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozic

ben anlamıyorum bende mi bir sorun var ? aug a3 m416 falan tamam iyi silahlarda nasıl bu kadar az sekme var videolarda biz kullanırken içine dansöz kaçıyor silahların.

stabilty eklentileri takmayi dene menzili düşer ama yakin orta mesafede nerdeeyse hiç sekmez silah
  • accuary eklentiileri tam olarak ne yapıyor peki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miorled -- 19 Kasım 2013; 18:38:54 >
  • quote:

accuary eklentiileri tam olarak ne yapıyor peki :)

accuracy stabilty düşürüp uzun mesafede daha isabetli atiş yapmani sağlar
  • quote:

ben anlamıyorum bende mi bir sorun var ? aug a3 m416 falan tamam iyi silahlarda nasıl bu kadar az sekme var videolarda biz kullanırken içine dansöz kaçıyor silahların.

pek assault silahlarla aram iyi değildir ama uzak mesafeden tek tek ateş etmeye bak yanı mouse basılı tutma dengelı harca mermilerini eger sekmeyen bi silah istiyorsan sar 21 var atış hızı dusuk ama sekmesı nerdeyse 0
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozbkn91

quote:

pek assault silahlarla aram iyi değildir ama uzak mesafeden tek tek ateş etmeye bak yanı mouse basılı tutma dengelı harca mermilerini eger sekmeyen bi silah istiyorsan sar 21 var atış hızı dusuk ama sekmesı nerdeyse 0

Zaten biliyorum sayılır onları bf3 den ama videolar da sanki macro varmış gibi bf3 videolarında da öyleydi 😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    counter strike 1.5 e bot atma???
    16 yıl önce açıldı
    top 10'da master
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bf 3 de çok vardı macroda şuan 4de nette falan görmedim macro ama yakındır çıkar
  • battlelog eklisin sanirim bende loadout kismindan ak5c silahindaki gibi eklentileri kullanip denersen demek istediğimi daha iyi anlarsin

@bozic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0ptimusPrime -- 19 Kasım 2013; 19:32:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozbkn91

bf 3 de çok vardı macroda şuan 4de nette falan görmedim macro ama yakındır çıkar

Çıkmıştır bile belki kaçar mı

Sağol optimus bakıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çoğu konsol oyuncusu,adam aimbot gibi 360 derece arkasını dönebiliyor çünkü kola alışınca bunları yapmak o kadar rahat ki....mouse ve klavye tamam bize göre fakat alışanlar mouse klavyeden daha rahat olduğunu belirtiyorlar
  • Aynen ps3 koluna alışıp pc de 1 k/d oranı yakalayamam arkadaşım var 😄 ps3 de 2 k/d oranı var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aynen ps3 koluna alışıp pc de 1 k/d oranı yakalayamam arkadaşım var 😄 ps3 de 2 k/d oranı var.

örneğin ben.. konsollara sağlam alıştım hala pc'de oynayamaya alışamadım
  • İkinci bölümdeki 8 ve 10 numara harbi efsane olmuş.
  • En son meşhur hareketi gene yapmışlar ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.