Şimdi Ara

Battlefield 4 PREMIUM paket %60 indirimde.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.563
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bf hastalarına duyurulur. Bf 4 PREMIUM paket %60 indirimde. 40€ dan 16 € ya düşmüş. Origin'de. Standart paket bile 20€.

https://www.origin.com/irl/en-us/store/battlefield/battlefield-4/premium-edition

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B4TTLEFIELD2 -- 3 Mart 2018; 17:26:25 >

• Hocam 16 euro verilmez o oyuna cidden.

Biraz daha bekleyin 20 liralara dusuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psycho1905 kullanıcısına yanıt
    Cidden düşüyor mu o kadar ya? Yapmayın etmeyin. Bir de bf ye para verilmez diyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B4TTLEFIELD2 -- 3 Mart 2018; 19:57:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musabsanli

Cidden düşüyor mu o kadar ya? Yapmayın etmeyin. Bir de bf ye para verilmez diyorsunuz.

Hocam yıl sonuna yeni battlefield çıkıyor 2013’ün oyununa verilmez o kadar. Neredeyse bf1 parası. Ayrıca originden oyun almak hiç akıl karı değil. Key alın

• ŞU OYUNA ŞU PARA VERİLMEZ DİYENLER HERHALDE OYUN MODASINA KAPILMIŞ KİŞİLER.YANİ BUGÜN ADİDAS SÜPERSTAR AYAKKABI MODADIR HERKES ADİDAS SÜPERSTAR GİYİYOR BİRKAÇ AY SONRA FARKLI BİR MODEL MODA OLUCAK SONRA ESKİSİNE MUNDAR DİYECEKLER GİDİP YENİSİNİ ALACAKLAR.ŞUNU AÇIK VE NET SÖYLEYEYİM BATTLEFİELD SERİSİNİN EN İYİ OYUNLAR BATTLEFİELD 4 VE BAD CAMPANY 2 DİR VE HALA SIKILMADAN OYNUYORUM NE NE HARDLİNE NEDE BATTLEFİELD 1 ALMADIM ÇÜNKÜ İYİ DEĞİLLER SIRF YENİ DİYE İYİ OLACAK DEĞİL ARTIK BU MANTIKTAN VAZGEÇİN BENCE SONUNA KADAR PARASINI HAKKEDİYOR VE HALA OYNAMAKTAYIM ÜSTÜNE 2 OYUN ÇIKTIGI HALDE.
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Vallahi altına imza atarım. Ben battlefield 2 nin bile hastasıyım. Bırak bf 4 ü.
  • Hocam ben gecen sene 20 liraya 3 kez dusunerek aldim. Bf3 u belese aldik zaten.

Ayrica bfnin en iyi serisi 3 tur, 4 diyen bisi bilmiyordur.

4 un 3 ten aman aman zaten farki yok oyun motoru bildigim kadar ayni. Ama 3le cag atlanildi grafiklerle olsun oynanisla olsun.

Bf1 alacagim ben de insallah bekliuorum bi indirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Vallahi altına imza atarım. Ben battlefield 2 nin bile hastasıyım. Bırak bf 4 ü.

sen ne diyon ben hala arada bi bf1942 ye giriyorum. secret weapons of wwii gibi harika ek paketleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycho1905

Hocam ben gecen sene 20 liraya 3 kez dusunerek aldim. Bf3 u belese aldik zaten.

4 un 3 ten aman aman zaten farki yok oyun motoru bildigim kadar ayni. Ama 3le cag atlanildi grafiklerle olsun oynanisla olsun.

20 liraya aldığınız premium mu yoksa standart oyun mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

quote:

Standartti hocam

• quote:

quote:

Origin'de premium paketin ayrıcalıkları gayet güzel anlamıştış ve cidden büyük fark var stradart ile premium paket arasında.
  • quote:

quote:

quote:

Standartti hocam

Hocam standart ise normaldir. Ben premiumu 35 tl ye almıştım. Daha da aşağısı görmedi. O zaman dolar çok ucuzdu. Bu paraya alınır mı evet ama hileci çok. Hile çok. Bi de çoluk çocuk admin olmuş siz onu öldürürseniz banlıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bf4 ün ps4 de ki sunucuları hala doluyken para verilmez diyolar. 16 euro pcye göre ucuzdur,pahalıdır bilemem ama bu tarz oyun seviyosan kesinlikle al hocam.Pc serverlarının durumu nedir bilmem ama.
  • exclbr kullanıcısına yanıt
    Pc ile ps in Server larını birleştiremezler mi? Yani ps ciler ve ps ciler aynı oyunda oynayamazlar mı?
  • quote:

Pc ile ps in Server larını birleştiremezler mi? Yani ps ciler ve ps ciler aynı oyunda oynayamazlar mı?

Adaletsizlik olur o biraz. O tarz cross platform oyunlar mevcut ancak fps oyunları için bu pek akıllıca değil. Ben konsolda oynarken karşımda klavye mouse kullanan birini istemezdim mesela.

• Şu anda bad company 2 oynuyoruz ailecek :)

• Creaker kullanıcısına yanıt
    Server larda oyuncu eksikliği yüzünden dedim. Yani ps ciler için dezavantaj olur doğru ama dezavantaj olarak düşünmeden kendine güvenen ps ciler oynayabilir.
  • Geçen sene psn de 15 lira oldu bütün dlc ler hediye edildi pahalı bence.

• Alan yok mu? Aldım sağolasın dese biri mutlu olacağım.
  • quote:

Alan yok mu? Aldım sağolasın dese biri mutlu olacağım.

Dostum alan herkes aldı. Aradan kaç zaman geçti, kaç kere indirime girdi. Teşekkürler yinede.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.