Şimdi Ara

Battlefield 4 Meksika Proxy

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler aramaya çok yazdım sitede ama kafayı yemiş, hiç birşey bulmuyor nedense Ben şimdi Battlefield 4 almak istiyorum da. Bu meksika falan olayları vardı. Ya da yani en ucuz hangisinden olabilirse o. Bilen bir arkadaş anlatabilir mi acaba nasıl yaptığımızı veya konusu varsa linkini atabilir misiniz?

• Şu an en ucuz nerde peki biliyor musun? Bu yöntemle girdim ama 649 pezo diyor. O da yaklaşık 110 tlye denk geliyor. Zaten o fiyata alacak olsam cdli bile bulurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MFN -- 11 Şubat 2014; 15:51:28 >
  • Oyun+pre mi o fiyata? Yoksa sadece oyun mu? Sadece oyun 499 pezoydu dün akşam baktığımda 82tlye geliyordu. Şu an uygun değil meksika indirim beklemek gerek. Başka yerlerde fiyatlar nasıl bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

Oyun+pre mi o fiyata? Yoksa sadece oyun mu? Sadece oyun 499 pezoydu dün akşam baktığımda 82tlye geliyordu. Şu an uygun değil meksika indirim beklemek gerek. Başka yerlerde fiyatlar nasıl bilmiyorum.

Ben mi yalnış bir şey yaptım anlamadım ki Deluxe edition o fiyataydı. Müsaitseniz siz de bi kontrol edebilir misniz?
  • Deluxe edition o fiyata olabilir. Çünkü oyun+ china rising var oyun 499du china rising de 150ydi yanlış hatırlamıyorsam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam den Modern Warfare 2 almak?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.