Şimdi Ara

BattleField 4 Hyper Threadıng Destekli İşlemciler İçin FPS BOOST Rehberi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
9
Favori
6.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Msı afterburner+Rıvatuner statıstıc server ikisi bir aynı pakette iniyor.Sonra normal setupla kuruyorsun.Afterburner settıng kısmıda zaten türkçe gerisini çözmen zor olmaz.Artı oyunu 64 bitte oynuyorsan beta 18 sürümü öncesiler 64 biti desteklemiyor beta 18 i indirmelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur88

Msı afterburner+Rıvatuner statıstıc server ikisi bir aynı pakette iniyor.Sonra normal setupla kuruyorsun.Afterburner settıng kısmıda zaten türkçe gerisini çözmen zor olmaz.Artı oyunu 64 bitte oynuyorsan beta 18 sürümü öncesiler 64 biti desteklemiyor beta 18 i indirmelisin.

bende diyom fps yi göstermiyo bu eyvallah kardeşim iyi geceler
  • quote:

Orijinalden alıntı: 21olcaybaba21

quote:

Orijinalden alıntı: IBreak4LoveI

bu da shangai map i 30 kişilik bu sefer oldu galiba :) işin garip kısmı büyük map lerde daha fazla fps veriyor ? sadece core parking olayı bu kadar fark ettirdi win 8.1 e geçersem belki biraz daha fark ettirir.

BattleField 4 Hyper Threadıng Destekli İşlemciler İçin FPS BOOST Rehberi

ram 5994 mb mı? oha diyom benim ram 4 singleplayer de toplam ram kullanımı 2.80 gb oluyo multiplayer için yetermi?

o daha az bence 16gb ram var bu oyunda bazen 8 bile kullandığı oluyor ama şunuda unutmamak lazım sistem boşta iken 2gb küsür ram kullanabiliyor buda oyunun max. 6 gb ram istediğini gösterir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• aslında bazı thread ler bazen yüzde 15 lere düşsede öncekinden iyi durumda en yakın zamanda win. 8 in nimetlerinden faydalancağım yardımlarınız için teşekkürler iyi forumlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar konuyla alakası yok ama, şu sol üstte gpu ve cpu kullanım yüzdesini gösteren program nedir? Msi afterburner dediler indirdim ama sadece gpu gösteriyor. Aynı zamanda cpu kullanımınıda görmek istiyorum ne kadar darboğaz yapıyor acaba 4770k.
  • gokhanoflaz kullanıcısına yanıt
    Gpu kullanımlarının düşük kalmasındanda darboğazın olup olmadığını anlayabilirsiniz.Cpu kullanımlarınıda yine aynı program üzerinden görebilirsiniz.Bunun için program ayarlarında
    cpu 1-2...8 usage ve cpu 1-2...8 temperature kısımlarını işaretleyip osdde görünmesini ayarlarak hem kullanım hemde sıcaklık gözlemi yapmış olursunuz.Bende durumu merakla bekliyorum bakalım 2 780 classyi 4770k ne kadar frenliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sadece msi afterburner yazılımı yüklü. Onda da olan seçenekler şunlar;
    power
    gpu temperature
    gpu usage
    fan speed
    fan tachometer
    core clock
    memory clock
    framerate
    frametime
    3.0.0 Beta 18 sürümünü yükleyiniz.Beraberinde rivatuner 64-bit yazılımıda mevcuttur.

• win 8.1 pro yükledim şimdi birazdaha güzel oldu sistem sanki donanım rahatlamış gibi artık geriye bu işletim sistemine alışmak kaldı
  • Cok güzel bir konu. Tesekkur ediyorum.

Bende denerim sanirim. Bu ht ile ilgili bi dikintim wardi zaten. Benim islemcim 2600k 4.6da stabil. Sli 770im war. Formdan aykut arkadasimin sistemi ve benim sistemle bf4 de ayni mekan ve noktaya bakarak fps testleri yaptik. Onun sistemide ozmn sli 670 ve 3770k si wardi.
    Simdi. Ayni noktaya baktigimizda benden en az 20fps fazla aliyordu. Her sahnede bu boyleydi. Acaba bende bu frenlemeye ne sebep oluyor du asla bulamadim. Hala da cpu kullanımları 50-70 arasi calisiyor. Biostsn htyi kapattim yinede bi fark olmadi. Yani ne sebeple oluo bu durum cozemedim. Kimsede bulamiyor

• dostum yeni patch geldi, baktın mı console a? command ı yazınca unknown command diyor mu yine?
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

dostum yeni patch geldi, baktın mı console a? command ı yazınca unknown command diyor mu yine?

hala yok o komut. bir sonraki major update ile gelecek sanırım, second assault dlcsi ile gelecek update ile olabilir
  • designr kullanıcısına yanıt
    ok olabilir evet...
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

ok olabilir evet...

mşglsn snrm .s.s
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur88

3.0.0 Beta 18 sürümünü yükleyiniz.Beraberinde rivatuner 64-bit yazılımıda mevcuttur.

Kusura bakmayın birkaç gündür pc başına pek oturamadım. Yarın müsait bir anda dediğiniz programı indirip deneyeceğim, sonucu buraya yazarım. Ayrıca çekirdek kullanımlarına bakacağım değilmi? Yoksa sadece cpu kullanımını gösteriyormu? (görev yöneticisi gibi)
  • Hocam programı indirdim. Çok garip bir şekilde işlemci pek darboğaz yapmıyor. Unigine valley'de 1-2 sahnede cpu kullanımı gpu kullanımını geçti onun dışında genellikle cpu %60 - %85 arası, gpu %95 - %99 arası değişiyor. Tomb Raider denedim oda aynı şekilde. Birazdan BF4 multi'de 2-3 saat oynayıp deneme yapıcam. Büyük ihtimalle BF4'te darboğaz yapacaktır. Birde şöyle birşey var ben şuan işlemciyi anakartın otomatik oc'si ile 4.3 ghz'de kullanıyorum. 4.5 manuel oc yapsam çok faydası olurmu?
    Single player oyunlarda yada gpu(ları)sonuna kadar kullanan benchmarklarda 4 ghz ve üstünde sorun oluşmaz ama asıl testi bf4 ile yapmak gerekli.%90 ve üzeri gpu kullanımı varsa 4.3 ghz yeterli demektir daha düşükse 4.5 ghz ve üstünün getirisi olur.Ek olarak gpu kullanımınız 4.5 ghzde dahi değişmediyse oyun içinden resolutıon scaleyi fps fazla düşmeyecek şekilde artırın bu gpu usagelerin artmasını sağlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: KediQ

imzamda ki sisteme olur mu bu olay?

Sizdeki işlemciyle deneyip olumlu sonuç alanlar mevcut ama denemedende kesin bir şey demek çok güç çünkü oyunun performansdan çok stabilite sorunu var ve aynı 2 sistemde dahi farklı sonuçlar alınabiliyor.

• peki hocam pazartesi gececem eskişehire denedikten sonra konuda bilgilendirme yaparım.
  • Vakit ne çabuk geçmiş 7 saattir BF4 oynuyorum. Birçok harita değiştirdim, neredeyse bütün haritalarda 64 kişilik conquest large oynadım. Fps hiç 100'ün altına düşmüyor. 100'lere geldiğinde ekran kartları hep %99 çalışıyor, işlemci %80'lerde. 200 fps aldığım yerlerde Cpu ile birlikte gpu kullanımıda doğal olarak düşüyor.
    Resolution scale yükseltmenin mantığı nedir peki?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.