Şimdi Ara

Battlefield 4 ekran kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.Battlefield 4 ü origin den aldım. Play e tikliyotum internete giriyor.Orda herhangi bir multiplayer sunucuya tıklayıp join e tikliyorum.Ekran kartı surumuyle ilgili bir hata veriyor.AMD ekran kartım var. Benimki 13.9 surumuymus .13.12 ya da daha yenisini istiyor.Ben de sitesine girip indirdim fakat olmadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ddu indirip driverlari sil yeniden yukle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • king141134 K kullanıcısına yanıt
    denetim msasında sürücüyü kaldır sonra DDU indir safe modda başlat ve sürücüyü sil sonra yeni driveri yükle

ekran kartının marka modelde yaz

DDUhttp://www.guru3d.com/files-get/display-driver-uninstaller-download,19.html
  • Ben AMD nin sitesinden modeline göre indirmiştim . Fakat yanlış sürümü indirmişim . Sizin verdiğiniz linkten indirdim şimdi.
  • Benim ekran kartı modelime göre en yeni sürüm 13.9muş . Ayrıca şuanda ekran kartı driverlerini sildiğim için 800x600 çözünürlükte bi ekranım var.Eski driver i tekrar indirdim.

Ekran Kartı Modelim : AMD Radeon 4600 HD Series

En Yeni Sürümü : 13.9
  • Sorununuz çözüldü ise başlığı gozden geciin hocam benzer sorun yasayan arkadaslara referans olur..iyi oyunlar...

• Maalesef çözülmedi . Çünkü AMD'nin sitesinden ekran kartı modelime göre seçtiğimde 13.12 ya da daha üst sürümleri gözükmüyor . O yüzden indiremedim . Ve oyun hala açılmıyor .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CRYSİS 3 EKRAN KARTI
    12 yıl önce açıldı
    windows 8 grafik kartı sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hd4600 ile nasıl bf4 oynamayı düşünüyorsunuz anlamış değilim. Hd4000 serisine sürücü desteği kesileli çok oluyor zaten. Bulamamanız normal. 13.12 en son sürücü ise onu kullanınız.

• Hata verdiğinde SS alıp göndersene.
  • Hd4000 serisi dx11 destekli değil haliyle açamazsınız.dx10 desteği de bulunmuyor diye hatırlıyorum.

• Peki ancak yeni bi bilgisayarım olursa oynarım artık . Teşekkürler .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.