Şimdi Ara

battlefield 4 ekran karalanması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün büyük hevesle oyunu aldım oyunu kurdum bi multi oyun atıyım dedim türk serverlarında girdim bazı yerlerde ekranda karalanmalar meydana geliyor bunun çözümü nedir ekrankartım engüncelde zaten oyun için sıkıntı çıkaracagınada sanmıyorum bf 3 ü yag gibi oynadım şimdiye kadar ama bf 4 böyle bir sorun karşıma geldi :(

• Ayarları düşürerek dene birde istersen oyun zaten özürlü bu konuda bende iki gün oyun donması yaşadım daha sonra kendi kendine geçti düşün artık yani bu oyunun adam olması bf3 uzun sürecek belli oldu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubisaray

Ayarları düşürerek dene birde istersen oyun zaten özürlü bu konuda bende iki gün oyun donması yaşadım daha sonra kendi kendine geçti düşün artık yani bu oyunun adam olması bf3 uzun sürecek belli oldu...

hocam yardımın için tşklerr ama herşeyi yaptım grafiklerini en düşüge aldım onu yaptım bunu yaptım yine olmadı :D format atıyım bir tane belki düzelir :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: trsayko

quote:

Orijinalden alıntı: kubisaray

Ayarları düşürerek dene birde istersen oyun zaten özürlü bu konuda bende iki gün oyun donması yaşadım daha sonra kendi kendine geçti düşün artık yani bu oyunun adam olması bf3 uzun sürecek belli oldu...

hocam yardımın için tşklerr ama herşeyi yaptım grafiklerini en düşüge aldım onu yaptım bunu yaptım yine olmadı :D format atıyım bir tane belki düzelir :D

Bende ilk başta düşündüm acaba dedim Format atimmi diye ama Son anda vaz geçtim internette bak istersen belki bu sorunu yaşıyan başka kişilerde vardır. Yazık yani o kadar para alıyorlar ama oyunun sorunu ortada ben bf3 oynadım ama iyi hatırlıyorum onun sorunları hem daha azdı hemde daha çabuk çözülüyordu bu oyun sanki böyle gta4 gibi port edilmiş oyun hissi uyandırıyor bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bendede lazer ışıklarının kalıntıları kalıyor oyunda her taraf kırmızı kırmızı noktalarla dolu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Crysis 3 Kırmızı Ekran Hatası
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.