Şimdi Ara

Battlefield 4 DLC Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Premium çok pahalı geldiği bir ya da iki DLC almayı düşünüyorum.Hangi DLC paketini tavsiye edersiniz.Ya da bekleyip premium almak daha mı mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KolonyaAdam -- 1 Ağustos 2014; 11:40:30 >

• Hocam en iyisi premıum alman, araç kullanmayı seviyorsan cr al. Ben yeni dlc haritalarını beğendim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Premium almani tavsiye ederim ama durumun yoksa alacagin dlc kesinlimle naval strike olmali

• ejdragzpk kullanıcısına yanıt
    Hocam 148 Tl premium.Soygun resmen,inan elim gitmiyor.Second Assault hakkında ne düşünüyorsun
  • en son dlc drogan ek paketi en cok tutandir herhelade...

• quote:

Orijinalden alıntı: RaySword

Hocam 148 Tl premium.Soygun resmen,inan elim gitmiyor.Second Assault hakkında ne düşünüyorsun

Sa hosuma gitmedi bf3 de yeterince oynadik o maplerde zaten

• China Rising dışındaki DLC'ler bence yeterince iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Gw2 Hesap Steam Full Dlc
    4 hafta önce açıldı
    Steam den Modern Warfare 2 almak?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Premium çok pahalı geldiği bir ya da iki DLC almayı düşünüyorum.Hangi DLC paketini tavsiye edersiniz.Ya da bekleyip premium almak daha mı mantıklı

DT son çıkan yani, propaganda mapini muhakkak oynayın, tam bir parkur map
  • Dragon teeth dlc si bence en güzeli olmuş, propaganda süper bir harita, ayrıca lumpini garden da çok güzel, bu dlc de sadece sunken dragonu pek fazla beğenmedim
  • Bekleyip Premium almak daha mantıklı bence.Sonra oturup oynadığın bir serverda oyun bitince elinde DLC si olmayan bir haritaya geçiyor,sonra çıkıp baştan server bulup giriyorsun falan.Hayatta uğraşamam.
  • Arkadaşlar bu silah paketleri var. Assault vs vs.. bunlar o kategorideki tüm silahları içeriyor değil mi? Birde bu DLC'leri aldığımızda (silah paketleri ve ekipmanları hakkında soruyorum) Tüm mapler ve modlarda geçerli oluyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xEthjeh -- 1 Ağustos 2014; 14:59:04 >
  • bende birşey sorayım. Bu premium cd olarak mı satılıyor yoksa illa psn den mi alacağız ? Bende COD Ghost varda gider takasa veririm en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LA LAKERS

Arkadaşlar bu silah paketleri var. Assault vs vs.. bunlar o kategorideki tüm silahları içeriyor değil mi? Birde bu DLC'leri aldığımızda (silah paketleri ve ekipmanları hakkında soruyorum) Tüm mapler ve modlarda geçerli oluyor mu ?

Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse ona göre bir kaç paket satın alacağım..
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bu silah paketleri var. Assault vs vs.. bunlar o kategorideki tüm silahları içeriyor değil mi? Birde bu DLC'leri aldığımızda (silah paketleri ve ekipmanları hakkında soruyorum) Tüm mapler ve modlarda geçerli oluyor mu ?

Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse ona göre bir kaç paket satın alacağım..

Silah paketleri o sınıftaki tüm silahları içermiyor. Sadece 7-8 tanesini o sınıfla oynayıp açmadan kullanabilirsiniz. Onun dışındaki bazı silahlar ya DLC ler ile ya da multi veya single görevleri yaparak açılıyor. Ayrıca silah paketleriyle silahların eklentileri (RDS, silencer, vs.) açılmıyor. Onları da oynayarak açacaksınız. DLC ler ile gelen silahları tüm haritalar ve modlarda kullanırsınız.

• theheretic kullanıcısına yanıt
    Ha anladım hocam. Şuanki Yaz indirimi kapsamında olan DLC'lerdeki silah paketleri mesela bir sınıfta 15 silah türü varsa o paket 7-8 tanesini içeriyor mesela değil mi? Geri kalanını da o silah türüyle adam vurdukça/ görev yaptıkça vs. açıyoruz. Cevabınız için teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xEthjeh -- 2 Ağustos 2014; 0:58:47 >
  • quote:

Premium çok pahalı geldiği bir ya da iki DLC almayı düşünüyorum.Hangi DLC paketini tavsiye edersiniz.Ya da bekleyip premium almak daha mı mantıklı

Ben ilk günlerden second assault aldım. Çok iyi yani assingmentlarla açılan silahlar AS VAL , DAO 12 (shotgun) , GOL magnum , m60e4 müydü LMG bitane de. Bf3 ün en iyi silahları yani. Gulf of oman da çok iyi harita açıkçası. SA yI tavsiye ederim

• Premium şu anda 44 TL.Herhangi bir DLC 33 TL.

11 TL daha ver.Bütün DLC'ler senin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Star

Premium şu anda 44 TL.Herhangi bir DLC 33 TL.

Hocam baktım da eminmisiniz

• quote:

Nerde 44 TL? US PSN'de en son 31 dolar olmuştu tamam da 44 TL nasıl oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kivanc1Mac

quote:

Nerde 44 TL? US PSN'de en son 31 dolar olmuştu tamam da 44 TL nasıl oluyor?

arkadaş karıştırmış dragons teeth 44tl diğerleri 33 tl.us psn de ise 1 dlc 10$ premium 31$
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.