Şimdi Ara

Battlefield 4'de Direct X Error Bilenler Bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Dh kullanıcıları Battlefield 4'te ''GetDeviceRemovedReason'' Direct X errro aldım oyun klasörü içindeki installlerdan dx tekrar kurdum ayrıca oyunu da repair install yaptım şimdilik sorun gitti ama tekrar gelmesinden korkuyorum internette fabrika çıkışlı oc'li kartlarda bu sorunun olabiliecegi ve mhz hızını 30 ila 50 mhz düşürünce sorunun gittiği söyleniyor nasıl bir sorundur anlamadım yardımlarınızı bekliyorum...

Bu arada sistemim:İntel i7 4770,Zotac Gtx770,ViperX 8 gb ram ve Asus Z87A anakart 750w da psu var!

• quote:

Orijinalden alıntı: TheHaydarX

Merhaba Dh kullanıcıları Battlefield 4'te ''GetDeviceRemovedReason'' Direct X errro aldım oyun klasörü içindeki installlerdan dx tekrar kurdum ayrıca oyunu da repair install yaptım şimdilik sorun gitti ama tekrar gelmesinden korkuyorum internette fabrika çıkışlı oc'li kartlarda bu sorunun olabiliecegi ve mhz hızını 30 ila 50 mhz düşürünce sorunun gittiği söyleniyor nasıl bir sorundur anlamadım yardımlarınızı bekliyorum...

Bu arada sistemim:İntel i7 4770,Zotac Gtx770,ViperX 8 gb ram ve Asus Z87A anakart 750w da psu var!

directx i kurmamışsınız ondan vermiş bu uyarıyı :) ekran kartında sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

quote:

Merhaba Dh kullanıcıları Battlefield 4'te ''GetDeviceRemovedReason'' Direct X errro aldım oyun klasörü içindeki installlerdan dx tekrar kurdum ayrıca oyunu da repair install yaptım şimdilik sorun gitti ama tekrar gelmesinden korkuyorum internette fabrika çıkışlı oc'li kartlarda bu sorunun olabiliecegi ve mhz hızını 30 ila 50 mhz düşürünce sorunun gittiği söyleniyor nasıl bir sorundur anlamadım yardımlarınızı bekliyorum...

Merhaba cevap için teşekkürler ama oyunu 21 aralıktan beri oynuyorum sorun çıkmadı şimdi çıkması biraz tuhaf değil mi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

quote:

Merhaba cevap için teşekkürler ama oyunu 21 aralıktan beri oynuyorum sorun çıkmadı şimdi çıkması biraz tuhaf değil mi

oyuna güncelleme yaptıysan olabilir

• Oyuna güncelleme değilde silip tekrar kurdum bide premium versiyonunu satın aldım harita paketi eklendi
  • quote:

Oyuna güncelleme değilde silip tekrar kurdum bide premium versiyonunu satın aldım harita paketi eklendi

yanlışlıkla directxi de silmiş olabilirmisiniz?
  • Onu yapmam yaa ama oyunu komple kaldırmıstım oyunla birlikte yuklenen dx silinmiş olabilir yani onu bilemem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.