Şimdi Ara

Battlefield 4 alacağım bir kaç sorum var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Battlefield 4 almayı düşünüyorum fakat hiç originden veya playstoreden oyun almadım . Sorularım şunlardır

1.Playstoreden aldığımız oyun key olarka gelıcek onu originden mi yüklücez ?
    2.Bu oyunu CD li bir şekilde nerden bulabilirim
    3.Battlefield 4 direkt alsam playstoreden Multiplayer oynuyabilirmiyim ? Premium editionu almasam üstüne ne gibi dezavantajlarım olur

Şimdiden herkeze teşekkürler

• D.Garp kullanıcısına yanıt
    -Playstoredan alırsan, sana key gönderirler, sende origin hesabından keyi aktif eder indirir oynarsın.
    -Türkiye'de AralGame ve Vatan Bilgisayar kutulu olarak satıyor. Yurtdışından istersen Shopto var ama kargo ücreti ne olur bilemem.
    -Premium'da çıkacak tüm dlclere ücretsiz ve 2-3 gün erken sahip olabiliyorsun, ayrıca ek silahlar ekipmanlar ve kamuflajlar veriyor, ki bunlar oyunda sana ekstra bir özellik katar büyük ihtimalle...

• 1.Evet, key olarak gelecek, originden yüklenecek
    2.ARAL'dan CD'li olarak alınabilir.15 TL'lik pepsi indirim koduyla 93 TL'ye gelir. (http://www.aralgame.com/beta/pc-battlefield-4)
    3.Playstore'dan alırsan multi oynayabilirsin. Premium editionın özelliklerini bilemiyorum, o konuda yardım edemeyeceğim.
  • Peki premium editionuda almaya değer mi ? , ya da bu herkezin aldığı birşey mi , oyunu ben uzun süre oynucam oyunun ortamı beni bu premium editionu almaya sürükler mi ? yada zorlarmı ?

Orijinalden alıntı: D.Garp

Peki premium editionuda almaya değer mi ? , ya da bu herkezin aldığı birşey mi , oyunu ben uzun süre oynucam oyunun ortamı beni bu premium editionu almaya sürükler mi ? yada zorlarmı ?

ilk paket çıkana kadar çok da önemli olmadığı için bekle ve kendin karar ver

Peki premium editionuda almaya değer mi ? , ya da bu herkezin aldığı birşey mi , oyunu ben uzun süre oynucam oyunun ortamı beni bu premium editionu almaya sürükler mi ? yada zorlarmı ?

Sonuna kadar değer ama arkadaşın dediği gibi acele etmene gerek yok . Premium pakette önemli olan sonradan çıkacak haritalardır ve farklı oyun modlarıdır.
    Daha Fazla Göster
  • O zaman hemen almama gerek yok :) , pekala şuan betası devam ediyormu BF4ü bugün alsam girip oynuyabilirmiyim ?

O zaman hemen almama gerek yok :) , pekala şuan betası devam ediyormu BF4ü bugün alsam girip oynuyabilirmiyim ?

beta malesef kapandı . BF4 Ay başında indirilip oynanmaya başlanacak.

Orijinalden alıntı: CATBALCA

quote:

O zaman hemen almama gerek yok :) , pekala şuan betası devam ediyormu BF4ü bugün alsam girip oynuyabilirmiyim ?

O zaman vatanbilgisayardan şimdiden sipariş vereyim

quote:

quote:

Acıma yardır . Ay başında coşucaz hayırlısı ile : )

quote:

quote:

quote:

Acıma yardır . Ay başında coşucaz hayırlısı ile : )

Çok fena gaza geldim

• Beyler konuyla alakasiz ama x86bitte calistirirmi oyunu? Bugun betayi oynamak icin kurdum ama betada kapanmis.86bit desteklemiyor hatasi verdi bende direk cdden 64biti kurdum.sistemde 64bit yaziyor oyunun tam surumunu kurdugumda sakinti cikar mi sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ryzen 5600x / MSI x570 Gaming Plus / Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC PRO / Gskill 2x8GB DDR4 3600Mhz / Samsung 970 Evo Plus M2 250GB / Evga BQ 750W 80 / Xigmatek Windpower Pro / Sharkoon S25W / Seagate 1TB / Asus VG248QG 165HZ / Logitech G213 Prodigy / Zowie EC1-A / Creative S.B X-fi 5.1 Pro / Corsair HS35
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackenedd

Beyler konuyla alakasiz ama x86bitte calistirirmi oyunu? Bugun betayi oynamak icin kurdum ama betada kapanmis.86bit desteklemiyor hatasi verdi bende direk cdden 64biti kurdum.sistemde 64bit yaziyor oyunun tam surumunu kurdugumda sakinti cikar mi sizce?

64 bit'in çıkaracağını hiç zannetmiyorum

ANIME&amp;MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye &amp; Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 &amp; Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad &amp; Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• Benim de bir sorum olacak. Playstore'dan ilk defa oyun alacağım. Genelde Steam'den veya gittigidiyordan (origin veya diğerleri için) oyunları alıyordum. BF4'ü almak üzereyim ancak taksit seçeneklerinde sanırım sadece TTNET ile ilgili bir bölüm var. TTNET üyeliğim yok. Bu, taksitli alışveriş yapamayacağım anlamına mı geliyor?
    ASUS ROG Swift PG248Q 24" 144hz 1ms G-Sync
    Logitech G502 Proteus Spectrum
    Kingston HyperX Cloud 2
    Logitech G510
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.