Şimdi Ara

Battlefield 3 Ün en iyi DLC Hangisi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben B2K yı almıştım çıktığında sonra CQ da bedavaya geldi bunun dışında bit ek paket almak istiyorum sizce en iyisi hangisi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dev alanlarda savaşmayı seviyorsan Armored Kill (Onda da düşman bulmak ) Onun haricinde Aftermath ta iyi deniyor

• End Game'i tavsiye ederim.
  • End game bence.Armored kill de iyi geniş araziler falan,Aftermathde araç sayısı az infantary savaşlarını seviyorsan beğenirsin ama aftermathi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgay007 -- 12 Haziran 2013; 13:10:04 >
  • End Game
  • Armored Kill'de haritalar büyük olduğu için puan kasmak zor oluyor (Öldürücek adam bulamıyosun).Yeni silahlar istersen (crossbow gibi) Aftermath al derim, daha değişik araçlar istersen mesela motorsiklet gibi End Game al derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xDragonDenis -- 12 Haziran 2013; 19:05:03 >
  • AK al. araç bol aksiyon çok . Rush larını oynarsın. Gunship falan var aşırı iyi. AM de piyade ve tank mapleri genelde. uçak yok. helicopter sadece scout heliler var . EG de en berbat DLC lerden. baseden baseye Javelin+soflam tutuluyor CTF de . aşırı dandik. 3-4kere oynadım çktım. Air Superiorty fena değil fakat ondada Joystickli jetciler alıyor gidiyor. sen kill bile alamıyorsun . en azından Jetlerden bıktım dersen Armored Shield oynarsın AK de jet falan yok orada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

End Game'i tavsiye ederim.

bunu yazmak için girmiştim.
  • end game bence berbat. En iyisi b2k ve aftermath
  • bedava sirke baldan tatlıdır.Close quarters
  • End Game..
  • End Game.. bayrak bölümü .wery nice
  • Beyler bu hediye verilen close quarters 19 hazirana kadar mı bedava yok komple hediye mi geldi. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dicee

Beyler bu hediye verilen close quarters 19 hazirana kadar mı bedava yok komple hediye mi geldi. ?

18 Haziranda bitmiş
  • close quarters hariç hepsi oynanabilir düzeyde.Bence en iyisi armored kill
  • Close quarters çoğu. Veteranlar orda

• En berbatı Close Quarters. Ki bu zaten EA‘in beleş vermesinden de anlaşılabilir. En güzeli de bana göre Armored Kill.

• Bende b2k var kotumudur?

• end game asıl sorun bende end game yok
  • Tum dlcleri oynayip geldim.
    1-)b2k: guzel ama genelde bir takim base te sikistirilmis oluyor ve ilerlemiyor uyun.
    2-)cq:gun master guzel,cok cekismeli oyunlar gecebiliyor.
    3-)ak:favori dlc m. Dev haritalar var. Alborz u tavsiye ederim.
    4-)aftermath:hic guzel degil,ozellikle scavenger berbat. Conquest zor zamanda oynanirda scavenger
    5-)end game:ctf zevkli,ama kimse bayrak pesinde olmayabiliyor. Tdm gibi oynayanlar oluyor. Jet sevmedigim icin air superority yi denemedim.

Ak>b2k>eg>cq>am

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.