Şimdi Ara

Battlefield 3 THE ULTIMATE SHORTCUT BUNDLE nasıl aktive edilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben bf 3 THE ULTIMATE SHORTCUT BUNDLE aldım ..
    Bıldgınız gıbı bu urun butun sılah vs herseyı acıyo. yanı gorev yapmaya gerek kalmadan.
    fakat ben bu urunu almıs olmama ragmen halen sılahları acık degıl bu konuda napmam lazım bır yardımcı olursanız sevınırım

saygılar..
    bu arada BF 3 Nıck : bellammy07 ekleyınde .. gercı nasıl kabul edılecegınıde bılmıyrm ama :D

• quote:

Orijinalden alıntı: bellammy07

arkadaslar ben bf 3 THE ULTIMATE SHORTCUT BUNDLE aldım ..
    Bıldgınız gıbı bu urun butun sılah vs herseyı acıyo. yanı gorev yapmaya gerek kalmadan.
    fakat ben bu urunu almıs olmama ragmen halen sılahları acık degıl bu konuda napmam lazım bır yardımcı olursanız sevınırım

saygılar..
    bu arada BF 3 Nıck : bellammy07 ekleyınde .. gercı nasıl kabul edılecegınıde bılmıyrm ama :D

BF3 Ana menüde store ye gel oralarda senin o paketin açtığı paketleri sırasıyla indir.Yani storeyi açtığında normalde paketler 15 tl falansa seninkinde free gözükmeli tıkla indir onları tabi hepsi free değildir bazıları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 22 Eylül 2012; 12:06:54 >
  • kardesm ben sımdı bak orıgın my games e tıklıyorm ve Battlefield 3 Play yazıyo hemen solunda İ var onu tılayınca ADD Ons & BONUSES baslıgı altında
    BAttlefiel welcome pack
    battlefıeld armored kıll
    battlefıeld backto karkand
    battlefıeld premıum
    battelfıeld close quarters
    The Ultımate Shortcut Bundle yazıyo ve hepsının en sagında Installed yazıyo

fakat her nedense benım butun sılahları halen acık degıl.. benım sorunum nedır sılahları nasıl acabaılırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.