Sorman hata. Yazılım şirketleri zaten "sistem gereksinimleri listesini" süs diye çıkarmıyorlar. Bizler(sizler) okuyun, sisteminiz ile karşılaştırma yaparak sisteminizin oyunu kaldırıp kaldırmayacağını anlamanız için yayınlıyorlar. Ki bakarsanız sisteminiz oyun için yeter de artar da.
Ultra - FullHD - NoAA Rahat rahat oynarsınız.
AA'dan kısmalar yaparsınız belkı bıraz , ama yınede Ultra - Full HD akıcı 1şekilde oynarsın. Bendede 4GB Ram - X4 955 AMD - HD 6850 var AA kapatarak oynuyorum bazı yerlerde takılmalar yasıyorum.
Bu testler sakat valla nvidia yanlısı gibi geldi.Ben HD5770 le hepsi high AA kapalı HBAO-16xAA yaparsam bile 30-38 fps arası oynanabiliyor 1920x1080 çözünürlükte.HD6950 nasıl ortalama 33 olabilirki.
Bu testler sakat valla nvidia yanlısı gibi geldi.Ben HD5770 le hepsi high AA kapalı HBAO-16xAA yaparsam bile 30-38 fps arası oynanabiliyor 1920x1080 çözünürlükte.HD6950 nasıl ortalama 33 olabilirki.
testler değil oyunun kendisi nvidia yanlısı zaten nvidianın sitesinde ne zamandır battlefield 3 reklamları vardı, ileride daha da performans farkı artabilir nvidanın cıkartacağı sürücülerle
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme