Şimdi Ara

Battlefield 3 Server Arayışları!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bf3 oynuoyorum herkez çok kötü oynuyor. tüm maçlarım 70d 2k, 46d 5k falan. artık tat vermiyor varmı bildiğiniz iyi oyuncuların bulunduğu sw ler?

• quote:

Orijinalden alıntı: faru77

arkadaşlar bf3 oynuoyorum herkez çok kötü oynuyor. tüm maçlarım 70d 2k, 46d 5k falan. artık tat vermiyor varmı bildiğiniz iyi oyuncuların bulunduğu sw ler?

70 kere oluyon 2 kere olduruyon ve herkes cok kotu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XD sınav aklımı almış götürmüş 70 doğru şeklinde yazmışım 70k 2d o şekilde yanlış anlaşılmasın
  • quote:

XD sınav aklımı almış götürmüş 70 doğru şeklinde yazmışım 70k 2d o şekilde yanlış anlaşılmasın

o zaman iyisin

• quote:

XD sınav aklımı almış götürmüş 70 doğru şeklinde yazmışım 70k 2d o şekilde yanlış anlaşılmasın

Klan serverleri

• Fransız Metro Server ları
  • quote:

arkadaşlar bf3 oynuoyorum herkez çok kötü oynuyor. tüm maçlarım 70d 2k, 46d 5k falan. artık tat vermiyor varmı bildiğiniz iyi oyuncuların bulunduğu sw ler?

hep oyle oynuyorsan kd ucmustur vay bee

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Guild Wars 2 Steam'e geliyor.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BattleLog profilinizi merak ettim, görebilir miyim?
  • aaa anaaa benim 3 yıl önce kullandığım psn'i bulmuşsunuz ayy hatıralarım canlandı. ben bu psn'i 2010'dan beri kullanmıyorum. yinede saolun böyle eski anılar falan iyi oldu saol
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    saolasın eski profili gördüm sayende hatıralarım canlandı
  • heee tamam o zaman oyunda zaten 2009 da cikmisti hatta sen bir yıl geç başlamışsın
  • yahu 2010 mu yazmışım kafa gitmiş 2011 yıllarında yanlış hatırlamıyorsam. oyunu aldım biraz bu nickle oynadım baktım fazla iyi oynuyorum küfür falan ediyorlar nick değiştirdim
  • http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Baytarh/

İmzanda yazan PSN'i kullanıyorsan istatistikler ile dediklerin uyuşmuyor.

Eski profilmiş, 3 yıl önce kullanmışmış. 13 saat önce Gulf of Oman haritası Rush modunda oynamışsın. 9/7 2218 puan. Bu konu ego tatmini yapmayı düşünenlere ders olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 19 Ağustos 2013; 16:09:22 >
    arkadaş onu nerden nasıl buldun gizlimiz saklımız kalmadı. neyse yaa dün bir gireyim dedim hatıralarım canlansın diye ps3'ü aldığımda açtığım ilk aconttur kendisi severim yani. arada bir giriyorum ama çok az.
  • quote:

arkadaş onu nerden nasıl buldun gizlimiz saklımız kalmadı. neyse yaa dün bir gireyim dedim hatıralarım canlansın diye ps3'ü aldığımda açtığım ilk aconttur kendisi severim yani. arada bir giriyorum ama çok az.

Tabi tabi, eminim öyledir. Hadi sana iyi oyunlar.
    eyw sanada
  • Arkadaşım burası konu dışı değil. İlgi çekmek için böyle şeyler yapmanıza gerek yok.
    Konuya giren hiç kimse 70/2 oranlarına falan inanmamıştır zaten.

Şunu unutmayın internette hiç bir şey saklı kalmaz. Bir şekilde bir yerden gerçekler bulunur.
  • Gny* kullanıcısına yanıt
    yahu arkdaş sen ne kadar kıskanç bir insansın. sana eski profilim diyorum onu pek kullanmıyorum diyorum. bahsettiğim profil farklı diyorum. yok arkadaş anlamamakta direniyorusunz bu kadar egoist olmayın. şimdi bahsettiğim profili buraya koyardım ama diğer arkadaşlar bu hava atıyo falan diye bana yüklencekler. zaten oyunda muhteşem oyunumdan ötürü gerek yabancı gerek türk olsun çoğu oyuncudan küfür yiyorum. neyse birdaha böyle bir konu açmayacağım çok egoist bir topluluk var forumda
  • quote:

yahu arkdaş sen ne kadar kıskanç bir insansın. sana eski profilim diyorum onu pek kullanmıyorum diyorum. bahsettiğim profil farklı diyorum. yok arkadaş anlamamakta direniyorusunz bu kadar egoist olmayın. şimdi bahsettiğim profili buraya koyardım ama diğer arkadaşlar bu hava atıyo falan diye bana yüklencekler. zaten oyunda muhteşem oyunumdan ötürü gerek yabancı gerek türk olsun çoğu oyuncudan küfür yiyorum. neyse birdaha böyle bir konu açmayacağım çok egoist bir topluluk var forumda

• Güzel ifşa olmuş beyler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.