Şimdi Ara

BATTLEFiELD 3 (PS3 ONLİNE & PS3 ANA KONU) (1269. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.396
Cevap
48
Favori
730.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12671268126912701271
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Orijinalden alıntı: aybo99

Oyunu 2 gün önce aldım . Bu oyun bana kaç yıl daha gider ? Yani bf4 gelince oyuncu kalırmı ?

Kardeşim şüphen olmasın oynayan olur

Çünkü benim gibi bf4 çıksa bile ps3 e almayıp ps4 bekleyip ona bf4 e alan olur

En azından Ocak a kadar rahat oyalar

ne ocak ayı ya. bf3 en az 1 yıl daha götürür. bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Orijinalden alıntı: saitemre

key sekmesi derken?

şimdi store'a girince yeşil üçgenin yanında redeem code çıkıyor ama sönük halde, basamıyorum.

benim yeni redeem code almaama gerek yok mu?

farklı hesaplardan denedim ama hem "redeem code check failed" gibi birşey diyor

İşte store'a açılan menü demek istedim. Hocam bölge konusunu bi netleştirelim. Oyunun ve hesabın bölgesi nedir?

oyunun kodu BLES, yani 2, avrupa oluyordu bu galiba

simdi benim UK adresli falan bi hesap mi acmam gerekir?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

key sekmesi derken?

şimdi store'a girince yeşil üçgenin yanında redeem code çıkıyor ama sönük halde, basamıyorum.

benim yeni redeem code almaama gerek yok mu?

farklı hesaplardan denedim ama hem "redeem code check failed" gibi birşey diyor

İşte store'a açılan menü demek istedim. Hocam bölge konusunu bi netleştirelim. Oyunun ve hesabın bölgesi nedir?

oyunun kodu BLES, yani 2, avrupa oluyordu bu galiba

simdi benim UK adresli falan bi hesap mi acmam gerekir?

PSN Hesabınız Türkiye ise sorun olmaması lazım. Şöyle birşey yapın. Online koda oyun içinden değil den PlayStationStore'dan ulaşmayı deneyin. Yani oyundan çıkıp PS3 ana menüsünden Store'a girin ve ordan BF3 sayfasına gelin. Oradan bakın bakalım eklentiler içinde neler var...

• Şu oyun çıktı çıkalı benim playstation oldu battlefieldstation... başka hiç bir şey oynayamaz oldum... Nasıl kurtulacağız bu bağımlılıktan bilmem... 33 yaşındayım m98b ile double kill yapınca dünyadan aldığım bütün zevkleri unutuyorum. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: inzu

Şu oyun çıktı çıkalı benim playstation oldu battlefieldstation... başka hiç bir şey oynayamaz oldum... Nasıl kurtulacağız bu bağımlılıktan bilmem... 33 yaşındayım m98b ile double kill yapınca dünyadan aldığım bütün zevkleri unutuyorum. :)

Çözüm : Ps4 te 32 ye 32 Bf4 oynamak
  • quote:

Orijinalden alıntı: inzu

Şu oyun çıktı çıkalı benim playstation oldu battlefieldstation... başka hiç bir şey oynayamaz oldum... Nasıl kurtulacağız bu bağımlılıktan bilmem... 33 yaşındayım m98b ile double kill yapınca dünyadan aldığım bütün zevkleri unutuyorum. :)

:))) çok süper ifade etmişsin. Aynen katılıyorum benimde yaş 37 ve gece arkadaşla o kadar oynadığımız yetmiyor;ertesi güne işi gücü bırakıp oyunun kritiğini yapıyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoveCity06

arkadaşlar p90 kullanan adam çok az görüyorum neden böyle? yani ben p90 kullanıyorum gayet iyi bir silah yada ben çok alıştım. adamlar 3-4 kişi yanyana olunca hepsini alıyor melet ama kullanan az neden

O seninle silah arasındaki bir bağ olmuş. Benzer olay benimle kh2002 arasında var. ama bakıyorum çok az kh kullanan var.
    Bu biraz oynanan harita ve kişinin oyun tarzıyla alakalı olsa gerek. Mesela sen p90 la kalbalıga dalip yardırmayı seviyosun;ben kh2002 yi tekli moda alıp sniperla da kapışabilmeyi :)
    Şuan için kh çı olsamda oyunun bence 4 tane baba silahı var. M16a3,m416,aek ve mp7. Ve iyi silahları hep assault a veren,engineer sınıfını ikinci sınıf asker konumuna sokan dice yi de burdan kınıyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: LoveCity06

arkadaşlar p90 kullanan adam çok az görüyorum neden böyle? yani ben p90 kullanıyorum gayet iyi bir silah yada ben çok alıştım. adamlar 3-4 kişi yanyana olunca hepsini alıyor melet ama kullanan az neden

P90 güzel silah ara ara kullanırım özellikle tdm ler de.Eklenti olarak ta reflex lazer suppresor tavsiyemdir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SenyorePirate

quote:

beyler bi yardım edin;

Şimdi elimde BF3 var, zamanında oynayıp bitirmiştim, yaz gelince online oynayım dedim ama yapamıyorum. Ben oyunu alırken zaten oyunun içindeki passcode'un kullanıldığını biliyordum.

Şimdi online oyna dediğimde passcode check fail veriyor, normal ama bu passcode'u almak için store'a giriyorum no contents available diyor.

PSN'de de yok passcode. Add-on's lara falan heryere baktım.

Oyunun içinde store'a gelince redeem code altındaki üçgen tuşu da disable durumda.

Ben ne yapmalıyım online oynamak için?

Sen simdi 2 tane mi bf3 aldın bir once almıstın kodunu kullanıp sattın
    simdi 2.bf yi aldın ama kodu kullanılmıs ?

öncelikle sıkı bir mentalist izleyicisi olarak resim süperr

kardeş şimdi bende bir tane bf3 oyunu var. Çok önce birinden almıştım, tabi o kodu kullanmış. Ben oyunu single player oynayıp kenara kaldırmıştım.

Şimdi online oynayım diyorum. Multiplayer menüsüne gelince "ur code check failded" yazıyor. Benim yeni kod almam lazım. Oyundaki store menüsüne geliyorum. Orda hiçbir şey çıkmıyor.

PSN store'a gidiyorum. Orda da bf3 oyunun ne add-on'larda ne de başka bi yerde redeem code alma seçeneği yok

Arkadaslar yardım etmis baya gec gordum mesajı

• Arkadaşlar Battlefield 3 Dijital Sürüm Satıyorum + Yanında Premium Veriyorum oynamamıs almak isteyenler varsa pm gondermeleri yeterli :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hystaspes -- 2 Temmuz 2013; 12:39:34 >
  • herkese yardimlari icin tesekkurler, sorun cozuldu. Simdi baska bi durum var;

ben daha once cod serisini, killzone serisini online olarak oynamistim, cok yetenekli degildim ama yine de ortalama skorlar aliyordum.

Dunden beri BF3 online oynuyorum ama sonuc tamamen rezil. Nisan alma ile ilgili buyuk sikinti yasiyorum. Aim assist acik ama hic farkeden bisey yok. Dibimdeki adama bile denk getiremiyorum.

Sizce sorun tamamen benim yeteneksizligim mi yoksa bi ayar falan yapsak ise yarar mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitemre -- 2 Temmuz 2013; 15:55:31 >
  • quote:

herkese yardimlari icin tesekkurler, sorun cozuldu. Simdi baska bi durum var;

ben daha once cod serisini, killzone serisini online olarak oynamistim, cok yetenekli degildim ama yine de ortalama skorlar aliyordum.

Dunden beri BF3 online oynuyorum ama sonuc tamamen rezil. Nisan alma ile ilgili buyuk sikinti yasiyorum. Aim assist acik ama hic farkeden bisey yok. Dibimdeki adama bile denk getiremiyorum.

Sizce sorun tamamen benim yeteneksizligim mi yoksa bi ayar falan yapsak ise yarar mi?

senin yeteneksizliğin dostum

Bf nin nişanı zordur o yüzden Cod oynadıktan sonra mesela bende nişanda zorlanıyorum biraz . 1 Haftada alışırsın dert etme

• arkadaslar onlinesi ne zamandan beri ücretsiz oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrtk2

arkadaslar onlinesi ne zamandan beri ücretsiz oldu

Oyunu dün itibariyle psn plus üyeleri ücretsiz indirdi. Şimdi birsürü 1 level olur online da.

•  BATTLEFiELD 3 (PS3 ONLİNE & PS3 ANA KONU)

• Arkadaşlar BF3'ü Plus sayesinde edindim. TR Serverlar var mı? Yabancı Serverlarda oynamak istemiyorum varsa paylaşırmısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkın.

Arkadaşlar BF3'ü Plus sayesinde edindim. TR Serverlar var mı? Yabancı Serverlarda oynamak istemiyorum varsa paylaşırmısınız?

S2Ci'nin serverı var sadece.
  • quote:

Arkadaşlar BF3'ü Plus sayesinde edindim. TR Serverlar var mı? Yabancı Serverlarda oynamak istemiyorum varsa paylaşırmısınız?

server n browser a Türk yaz 7,8 tane var Türk serverı
  • quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

quote:

Çok teşekkür ederim!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

quote:

Çok teşekkür ederim!

Rica ederim
  • 
Sayfa: önceki 12671268126912701271
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.