Şimdi Ara

Battlefield 3 Özel: Oyun motoru, grafikler ve ekran kartı performansları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
301
Cevap
3
Favori
86.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Erdinç iyikul un önündeki sony tablet s mi?
  • İnceleme için teşekkürler.
    Oyun genel olarak mükemmel, optimizasyon konusunda da beni yanıltmadı.
    Son olarak yeni pc toplayacak olan oyuncular da bu videoyu izlesin.
    Edit: Bizim 6970'i de test edin bir zahmet Hep Nvidia.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 2 Kasım 2011; 23:09:03 >
  • gtx570m değerlendirmesi için çok teşekkürler.ben mobil 4650 ile multiplayer oynuyorum optimizasyon o derece güzel. 1366*768 ve low olarak tabi.single da medium-high oynanıyor. konsol ve pc tartışmasıda şimdilik son bulmuştur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY

quote:

Orijinalden alıntı: serkan4411ben 0500gt de hing de oynuyom çözünürlü biraz düşürerek oynuyorum çokda güzel görüntü olıyom
    ?

Ben 9500GT'de high da çözünürlüğü biraz düşürerek oynuyorum çok da güzel görüntü alıyorum demek istedi sanırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil
    amdyi takan yok sanırım

Yaw amd hangi oyunla anlaşmalı çıkıyorda takacaklar kendi halinde bir firma işte ekran kartlarının merdiven altı dünyası
  • intel i7 2600k işlemci
    asus p8z68-v anakart
    8gb ddr3 kingston hyperx 1600mhz ram
    1gb msi hd6850 ekran kartı
    120gb team xtreme sata3 ssd 550mb/s
    23" fullhd led ekran
    playvision dijital ses çözücü
    roccat kave 5+1 kulaklık

Ayarlar ultra ve fullhd çözünürlükte değmeyin keyfime. Bitirdim bile oyunu. Oynadığım en iyi fps oyun.
  • ati radeon x1650 pro ile en düşük ayarlarda oynanırmı bu oyun? 512mb ddr2 128bit:)
  • Simdi soyle bir sey var ram olarak suan yeterli bir pcim var 4gb. ama ekran karti ve islemci sanirim yetmeyecek 8800gts bu oyunu low da mi acacak yani birde islemci core2duo ben iyi bir ekran karti alsam islemci sorun yaratir mi ? tesekkurler.
  • SÜPER OLMUŞ ABİLERİM BİRDE MESUT ABİ DE BURADA OLUCAKTI VARYA. :(((
  • Battlefield değil MSI ÖZEL diyecektiniz sanırım...
  • kesinlikle taraflı bir yorum olmuş ve donanımhaber gibi türkiyenin en iyi donanım forumuna yakışmamış.Hala çogu bilinçsiz kullanıcı nvidia nın en iyi ekran kartı oldugunu(neye göre iyi,model bile belirtmeden) kabul ediyor ki gerçekten komik bir durum.Siz de araştırma yapan kullancıları yanlış yönlendiriyorsunuz.Bir sürücü ile %30-40 performans artışı nasıl olacak açıklayın :D Bir gtx 460 hd 5850 ye %30 fark mı atmış yada gtx560 hd 6950 ye Gülünç gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 2 Kasım 2011; 22:54:06 >
  • İzlemeye korkuyorum daha oyunu oynamadım. Bakalım bnm kart nasıl performans vermiş
  • en az bir amd kart olsa iyi olurdu.BF3 için Nvidia ya daha yakın dendi acaba performans acısından AMD ile arasında nasıl bir fark oluşur.bende 6850 var umarım high seviyede 30fps üzerinde oynarım 2012 ile dx11 destekli oyunlar artacak gibi duruyor o yüzden yeni nesil ekran kartları, BF3 gibi oyunların artmasıyla daha çok ilgi görecektir.
  • şaakamı bu ya böyle taraf olunurmu (taraf olan bertaraf olsun) neymş efendim bi sürücü ile %40 performans artışı oluyormuş şimdi bişey söylüycem ama yakışmıyacak sizde biliyosunuz o cümleyi yok anasının gözü warmı neye göre bi %40 performans artışı olacakmş siz onu bi acıklarmısınız warmı elinizde bi belge veya döküman veya elde ettiğiniz bir veri.? bu kadar taraf olmayın yakışmıyor hiç size..

6950 Hard Seviyesinde ultra ayarlarda oynadım 4bucuk saatda bitirdim evet oyun güzel ama senaryo kısmı öle ahım şahım övgüyü haketmiyor. Multiplayer moduna ise diyecek lafım yok 10 numara bi COD fanı olarak söylüyorum bunu ama siz ise tutup nvdia yı burda ön plana çıkarıyorsunuz oyunu değil...
  • 1920x1200 ultra ayarlada gtx 480 hala yıkılmadım ayaktayım dıyor. 35 50 kare arası alıyor
  • sadece nvidia ve msi kartların olduğunu gördükten sonra gerisini izlemedim bile. :)
  • güzel inceleme olmuş
  • aslında Battlefield 3 Özel: Oyun motoru, grafikler ve ekran kartı performansları böyle bi başlık atıcağınıza

video ve başlığa bir DİPNOT veya UYARI = BU OYUNU SADECE NVDİA KARTLARINDA OYNAYABİLİRSİNİZ DİĞER KARTLAR ÇILDIRMAZ DİYE Bİ NOT DÜŞSEYMİŞSİNİZ KONU TAM AMACINA ULAŞMIŞ OLURDU...
  • Gerçekten elinize sağlık. Çok güzel bir inceleme olmuş, soluksuz izledim diyebilirim.

Birazda eski segment kartlara değinirseniz çok memnun oluruz. GTX 460, 470 vs. tarzı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.