Şimdi Ara

Battlefield 3 Oynarken Kısa Donmalar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistem profilde var ekran kartını yeni aldım grafikleri ultraya çektim çözünürlüğü de 1280x1024 yaptım oynuyorum çok hoş yeni kart rahat oynatıyor aradan 3-4 dk geçiyor ki o da nesi oyunda kısa donmalar başladı, ben grafikleri düşürdüm ama yine bir değişme olmadı oyun kısa donmalara devam etti bunu nasıl çözerim çok can sıkıcı ...

• Kardeşim oyun açıkken alt+tab tuşularına aynı anda basarak oyunu alta al ardından masa üstü görev çubuğuna mouse ile sağ tıkla açılan küçük pencereden görev yöneticisini başlat yazısına tıkla. açılan pencerece yukardan uygulamalar kısmına gel sonra orda batlefield3 exe sini göreceksin ona sağ tıkla ve en alttan işleme git yazan yere tıkla sonra açılan penceredeki batlefield exe sinede sağ tıkla ve öncelik ata yazısına gel açılan pencerede gerçek zamandayı tıkla cıkan yazıya evet de olmazsa eger bir altındaki secenek olan yüksegi seç mutlaka birisinden birisi olacaktır sonra görev yöneticisini kapat ve alttan oyuna geri dön..Bir çok oyunda bu yöntemle anlık takılmalar düzelmekte aklıma geldi yazayım dedim umarım işine yarar kardeşim iyi oyunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicans -- 31 Mart 2013; 1:25:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: magicans

Kardeşim oyun açıkken alt+tab tuşularına aynı anda basarak oyunu alta al ardından masa üstü görev çubuğuna mouse ile sağ tıkla açılan küçük pencereden görev yöneticisini başlat yazısına tıkla. açılan pencerece yukardan uygulamalar kısmına gel sonra orda batlefield3 exe sini göreceksin ona sağ tıkla ve en alttan işleme git yazan yere tıkla sonra açılan penceredeki batlefield exe sinede sağ tıkla ve öncelik ata yazısına gel açılan pencerede gerçek zamandayı tıkla cıkan yazıya evet de olmazsa eger bir altındaki secenek olan yüksegi seç mutlaka birisinden birisi olacaktır sonra görev yöneticisini kapat ve alttan oyuna geri dön..Bir çok oyunda bu yöntemle anlık takılmalar düzelmekte aklıma geldi yazayım dedim umarım işine yarar kardeşim iyi oyunlar...

Gerçekten işe yarıyormu peki ?
    Gayet güzel bir yönteme benziyor.Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: turkeycruez

quote:

Orijinalden alıntı: magicans

Kardeşim oyun açıkken alt+tab tuşularına aynı anda basarak oyunu alta al ardından masa üstü görev çubuğuna mouse ile sağ tıkla açılan küçük pencereden görev yöneticisini başlat yazısına tıkla. açılan pencerece yukardan uygulamalar kısmına gel sonra orda batlefield3 exe sini göreceksin ona sağ tıkla ve en alttan işleme git yazan yere tıkla sonra açılan penceredeki batlefield exe sinede sağ tıkla ve öncelik ata yazısına gel açılan pencerede gerçek zamandayı tıkla cıkan yazıya evet de olmazsa eger bir altındaki secenek olan yüksegi seç mutlaka birisinden birisi olacaktır sonra görev yöneticisini kapat ve alttan oyuna geri dön..Bir çok oyunda bu yöntemle anlık takılmalar düzelmekte aklıma geldi yazayım dedim umarım işine yarar kardeşim iyi oyunlar...

Gerçekten işe yarıyormu peki ?
    Gayet güzel bir yönteme benziyor.Teşekkürler

Bİraderim vallahi heroyunda olacakmı bilmiyorum ama ben zamanında need for speed hotpursuit 2010 mafia2 de falan denemiştim olmuştu bendede anlık donmalar oluyordu...

• Mantıklı bir yöntem görev yöneticisinden arkadaki uygulamar böylelikler en son sırada çalışma iznine sahip olup esas yol oyun'a gidiyor.
    Umarım olur çok güzel bir yöntem paylaşmışsınız.
    Teşekkürler.

Orijinalden alıntı: turkeycruez

Mantıklı bir yöntem görev yöneticisinden arkadaki uygulamar böylelikler en son sırada çalışma iznine sahip olup esas yol oyun'a gidiyor.
    Umarım olur çok güzel bir yöntem paylaşmışsınız.
    Teşekkürler.

Rica ederim kardeşim umarım arkadaşımıza yardımcı olmuşuzdur saygılarla...
    CRYSİS 1 KASMA SORUNU
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.