Şimdi Ara

Battlefield 3 kasma sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ekran kartı: nvidia geforce 8600 gt
    işlemci: intel core duo 2 2.66 GHz
    Ram: Markasını hatırlamıyorum 2 GB ram
    Anakart: Gigabyte GA-EP45C-DS3R DDR 2
    işletim sistemi: windows 7 ultimate 32 bit
    monitör: hp w2207h hdmi kablo ile bağlı

bu özelliklerle 800x600 çözünürlükte zor oynuyorum. bu işte bir terslik yok mu? yoksa sistemimden fazla birşeyler mi istiyorum?

NOT:ekran kartının en son sürümü yüklüdür

erdensahin
    |l|lllll|l||ll||lll||ll|
    ²¹°¹³²³ °¹²¹³¹³²
    Her Hakkım Saklıdır®
  • vga ölü
    ben w7 starter
    x2 550 amd cpu 2x1 ram ve 4850 512mb ıceq ile 1920 1080 yüksek çözünürlükte açtım :D oynanıyor ama ses sonradan geliyor .d sonra grafikleri dip yapıp 1650 1080 yaptım düşük ayarlarda çok rahat oynuyor :D

rage oyununuda denedim 4850 de 1920 *1080 oynatıyor ama sersemliyor kart :D çok düşük fps yani ekran kartından kesin sistemde eski biraz

erdensahin
    |l|lllll|l||ll||lll||ll|
    ²¹°¹³²³ °¹²¹³¹³²
    Her Hakkım Saklıdır®
  • var :D xp yüklüyorsunuz biraz rahatlıyor işletim sistemi w7 her nekadar gelişmişte olsa kasıyor

örn. xp aynı sistem masa üstünde 84 watt çekiyor windows 7 de 74 civarı çekiyor çözemedim ben :D böyle bi saçmalık olmaması lazım hatta tersi olurda ok dersin ama

aynı sisteme xp yükleyince çok rahatlıyor pc ramler sanki boşa çıkıyor

mesela crysis ve warhead windows 7 de kasım kasım kasılıyor ramı 4gb yaptım aynı sistemde düzeldi

bazı oyunlar işlemciye bazıları ekran kartına bakıyor ram düşük gelmesi çok kötü tabi :D

ama diyorumya bendede w7 yüklü ve 2 gb ram var bendede anakartımda sizinki kadar iyi bile değil am3 tabanlı ama işlemci idare eder sistemlerimiz aşşağı yukarı benzeşiyor az çok ama ekran kartım benimde pek iyi değil 4850 ama oynuyorum rahat rahat sizin 8600gt kartınız biraz eski üstüne üşenmeyin bi 50-100 arası para verin üst modele geçin düzelcektir farkı görürsünüz

bf3 ü indirirken yazılarda okudum çok zorluyormuş pcleri 4850 oynatmaz diy korrktum oynattı ama :D dehşet grafik var oyunda hepsini kısınca çizgifilm gibi oluyor millet ne paralar veriyor ekran kartlarına bu oyunu rahat kaliteli oynayabilmeek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzzy222 -- 10 Kasım 2011; 11:21:21 >

• yardımlarınız için teşekkür ederim. peki önerebilceğiniz ekran kartı modeli var mı? nvidia olarak?

erdensahin
    |l|lllll|l||ll||lll||ll|
    ²¹°¹³²³ °¹²¹³¹³²
    Her Hakkım Saklıdır®
  • quote:

Orijinalden alıntı: thewolfman

yardımlarınız için teşekkür ederim. peki önerebilceğiniz ekran kartı modeli var mı? nvidia olarak?

gtx 460 hem hesaplı hemde iyi performanslı, zaten işlemcinizden dolayı çok yüksek ekran kartı alsanız kullanamazsınız. Ram'ı de 4 gb yapın, işlemciye de biraz overclock yapın. Sistem kendine gelir.

Orijinalden alıntı: Dampierre

quote:

yardımlarınız için teşekkür ederim. peki önerebilceğiniz ekran kartı modeli var mı? nvidia olarak?

gtx 460 hem hesaplı hemde iyi performanslı, zaten işlemcinizden dolayı çok yüksek ekran kartı alsanız kullanamazsınız. Ram'ı de 4 gb yapın, işlemciye de biraz overclock yapın. Sistem kendine gelir.

teşekkürler ama overclock dediğinizi anlamadım?

erdensahin
    |l|lllll|l||ll||lll||ll|
    ²¹°¹³²³ °¹²¹³¹³²
    Her Hakkım Saklıdır®
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta 5 donma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Gta 4 Optimizasyon sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • overclock işlemci ekran kartı ve ram gibi cihazları normal hızından daha hızlı çalıştırmak anlamıyorsan bulaşma

Orijinalden alıntı: kara duman

overclock işlemci ekran kartı ve ram gibi cihazları normal hızından daha hızlı çalıştırmak anlamıyorsan bulaşma

bilgi için teşekkürler pek anlamıyorum o konuda bencede bulaşmasam iyi olacak ama bana bir sağlam ekran kartı ve ram lazım ucuz+yüksek performanslısından

erdensahin
    |l|lllll|l||ll||lll||ll|
    ²¹°¹³²³ °¹²¹³¹³²
    Her Hakkım Saklıdır®
  • 2 gb ram daha al yanına sağlamda bir ekran kartı al win 7 64 bit kur keyfine bak sonra
    Intel i9 12900F 2.40Ghz 30Mb 16 Çekirdek 1700P/MSI Pro Z790-P Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart/Revenge Nitro Cold 300 Intel / Amd Destekli Argb Fanlı Infinite Panel Cpu Işlemci 360mm Sıvı Soğutma Sistemi/Corsair Vengeance RGB 32 GB (2x16) 6000MHz/ Galax RTX 4080 Super SG 1-Click OC /SAMSUNG 860 EVO 500 GB 2.5" SATA3 SSD 550/520/KINGSTON HYPERX FURY 120 GB SSD/Seagate Barracuda 3tb 3.5" 7200rpm 64mb/Kingston 1TB NV2 Gen4x4 NVMe M.2 SSD/Asus TUF Gaming GT502 Beyaz ATX Kasa/HIGH POWER 850W 80 GOLD 14CM FAN TAM MODULER GUC KAYNAGI/ASUS TUF Gaming VG279QM1A 27 inç 280Hz 1ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör
  • Benim bildiğim oyun Win 7 64 bit istiyodu :)

Orijinalden alıntı: denizersoy1

Benim bildiğim oyun Win 7 64 bit istiyodu :)

valla bilemicem o kadarını 32 bittede açtı :)

erdensahin
    |l|lllll|l||ll||lll||ll|
    ²¹°¹³²³ °¹²¹³¹³²
    Her Hakkım Saklıdır®
  • Senin sistem yenileme zamanın gelmiş dostum.İkinci el bölümüne uğra,kendine göre bir şeyler bak.Elindeki donanımlarıda orada satabilirsin.

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Senin sistem yenileme zamanın gelmiş dostum.İkinci el bölümüne uğra,kendine göre bir şeyler bak.Elindeki donanımlarıda orada satabilirsin.

yapma be dostum :) daha 3. senesi şöyle birkaç sene daha idare etseydi bari

erdensahin
    |l|lllll|l||ll||lll||ll|
    ²¹°¹³²³ °¹²¹³¹³²
    Her Hakkım Saklıdır®
  • Buda notebookumun özellikleri bu sistemle nasıl oynanır?

İşlemci : Intel® Core™2 Duo İşlemci P8700 2.53 Ghz 1066 MHz 3 MB L2 önbellek
    Sistem Belleği : 4 GB DDR2 667 MHz Max : 8 GB
    Ekran Kartı : ATI Mobility Radeon HD 4650 1 GB ayrılmış DDR3 ile 2303 MB’ye kadar toplam grafik belleği
    Sabit Disk : 320 GB 5400 rpm SATA
    işletim sistemi: Windows 7 ultimate(32 bit)

erdensahin
    |l|lllll|l||ll||lll||ll|
    ²¹°¹³²³ °¹²¹³¹³²
    Her Hakkım Saklıdır®
  • quote:

quote:

Senin sistem yenileme zamanın gelmiş dostum.İkinci el bölümüne uğra,kendine göre bir şeyler bak.Elindeki donanımlarıda orada satabilirsin.

Bu zaman ve bu zamandan sonra çıkacak oyunlar için bu sistem yetersiz kalmaya devam edecektir.O yüzden şimdiden başla sen yatırım yapmaya.

• quote:

quote:

quote:

Bu zaman ve bu zamandan sonra çıkacak oyunlar için bu sistem yetersiz kalmaya devam edecektir.O yüzden şimdiden başla sen yatırım yapmaya.

Ekran Kartı : ATI Mobility Radeon HD 4650 1 GB ayrılmış DDR3 ile 2303 MB’ye kadar toplam grafik belleği

bu sistem nasıl?

erdensahin
    |l|lllll|l||ll||lll||ll|
    ²¹°¹³²³ °¹²¹³¹³²
    Her Hakkım Saklıdır®

• Win7 64bit
    INTEL i7 920
    ASUS P6T
    ZOTAC GTX 295
    OCZ Gold Edition 6GB (3x2) 1600Mhz

Bu sistemle High olarak sorunsuz oynuyorum fakat Ultra ayarlarda kasıyo ve oynanmıyo.
    Normal midir sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuRDeN -- 10 Kasım 2011; 14:05:26 >

quote:

quote:

quote:

bu sistem nasıl?

Bunda da farklı bir sonuçla karşılaşmazsın.Aynı durum olur.Kasar yani bilgisayarın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bu sistem nasıl?

Bunda da farklı bir sonuçla karşılaşmazsın.Aynı durum olur.Kasar yani bilgisayarın.

bilgi için teşekkürler dostum

erdensahin
    |l|lllll|l||ll||lll||ll|
    ²¹°¹³²³ °¹²¹³¹³²
    Her Hakkım Saklıdır®

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.