Şimdi Ara

BATTLEFIELD 3-Origin Giriş Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
12.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler az önce girip bf 3 atayım dedim. Origine tıklayınca otomatik log in yapıyordu normalde. Şimdi deniyorum şifren,mailin yada idin yanlış diyor. Halbuki hiçbirisi değil. Zaten herzamanki kayıtlı bilgilerle auto login yapması lazım yapmıyor.
    Birşeymi oldu acaba deyip şifremi yenileyim dedim, forgot passworda tıklayınca mailine validation key gönderiyor (göya gönderecek) Mailime baktım ea supporttan bir mail gelmiş gelen mail şu:

Link falan yokki tıklayıp alayım. 2 kere denedim 2sinde de boş mail geldi. Aynı durumla karşılaşan var mı? Napacaz? Acaba şifrem çalınmış olabilir mi?

• SWTOR un betasını falan oynuyor musun? EA Games e ait olduğundan swtorun sitesindeki şifreni değiştirdiğinde origin şifren de değişiyor
  • Bf3'atayım derken origin games klasörün içine mi atıyorsun yoksa.Origine girme sorunu varsa http://battlelog.battlefield.com/bf3/gate/ yada
    https://www.ea.com/profile/login sistesinden şifreni kullanarak girmeyi dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serinyer -- 27 Kasım 2011; 10:59:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: born2bemad

Beyler az önce girip bf 3 atayım dedim. Origine tıklayınca otomatik log in yapıyordu normalde. Şimdi deniyorum şifren,mailin yada idin yanlış diyor. Halbuki hiçbirisi değil. Zaten herzamanki kayıtlı bilgilerle auto login yapması lazım yapmıyor.
    Birşeymi oldu acaba deyip şifremi yenileyim dedim, forgot passworda tıklayınca mailine validation key gönderiyor (göya gönderecek) Mailime baktım ea supporttan bir mail gelmiş gelen mail şu:

/>

Link falan yokki tıklayıp alayım. 2 kere denedim 2sinde de boş mail geldi. Aynı durumla karşılaşan var mı? Napacaz? Acaba şifrem çalınmış olabilir mi?

Aynı şey bana da olmuştu boş mail gelmişti en başta origin a üye oluyum derken. sonra tekrar üye oldum ama sende oyunda yüklü başka hesap açamazsın bilmiyorum valla :S

• Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun
  • Gariptir aynısı dün banada oldu.Her zaman otomatik açılan origin dün açılmadı.Bende forgot passworda tıkladım.2dk sonra mail geldi.Maildeki kodu origine yazdım ve şifremi değiştirdim.Şuan sorun yok.
  • Beyler hallettim herkese teşekkürler. Şifre falan değişmemiş, nasıl olduysa eski şifremlen girebildim bi kaç denemeden sonra. Fakat gerçekten gitmiş olsaydı napardım bilmiyorum çünkü o mailler hep boş linksiz geldi.
    Yol gösteren herkes sağolsun yine de. İyi oyunlar. orgin id nickimle aynı isteyen eklesin bu arada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Battlefield 4 ps4 save sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bende son update sonra origine giremiyorum Your Email, Origin ID, or Password is incorrect. hatası veriyor şifremi unuttum diyincede There was a problem communicating with the forgot password service sonra tekrar deneyin mesaı alıyorum şifreö çalınmış diyeceğim ama mümkün değil tarayıcıdan ea sports ve battlelog sayfalarına girebiliyorum ne olduysa son updateden sonra oldu. ne yapmam lazım lütfen yardım
  • hay lanet aynı sorun var.

oyunu daha kurmadım.cd yi taktım origin i kurdum ve origin hesabı aldım.sonrasında giremedim ve forgot your pass. a tıkladım gelen e mailde link yok
  • bende deniyorum şu anda password error hatası veriyor yalnız bi arkadaşım onun crack i olduğunu ve origine ihiyaç duymadan girilebildiğini söyledi bende onun yalancısıyım yalnız bide şu var battlelog sitesinde " Meintenance " var diyorlar ama searc yaptıgımda bir çok kişiyi oynuyor görüyorum işin içinden ben bile çıkamadım....
  • bende de aynı sorun var şu an girmiyor origin'e.Şifre,e-mail hatası veriyor.
  • evet aynı sorun şimdi bende de var genel bir sorun mu var acaba ?
  • şifremi değiştirdim hala giremiyorum incorrect password dio
  • Şifre değiştirmeyin. Sorun genel.
  • arkadaşlar başka bir bilgisayardan giriş yapın origine giriyosunuz fakar kendi bilgisayarınızdan giremiyorsunuz sanırım başka bir yolu olmalı
  • beyler sorunun çözümü bulundu mu bende sürekli bu hatayı alıyorum yardım edecek olan var mı
  • ben ilkdefa yükledim kayıt oldum ama ilk girmeye çalıştım hata veriyor şifre veya mail adres yanlış ama deyil neden yapıyor böle
  • http://img835.imageshack.us/img835/7089/gggat.png

Bende bu hata var . nasıl düzeltirim lütfen yardımcı olunnnnnn !!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serinyer

Bf3'atayım derken origin games klasörün içine mi atıyorsun yoksa.Origine girme sorunu varsa http://battlelog.battlefield.com/bf3/gate/ yada
    https://www.ea.com/profile/login sistesinden şifreni kullanarak girmeyi dene.

BF3 origin games klasörünün içine atılmıyor mu zaten? Bende aldım oyunu yükledim oyunu çalıştırıyorum.Origin de oyun çalışıyor gözüküyor ama aslında oyun açılmıyor.Ne yapıcam? Zaten Origin hesabımın şifresini unuttum cant acces your password'a tıklıyorum e mail geldi diyor ama 1 gün oldu hala gelmedi

• Fifa 13 te şifremi unuttum ama Origin şifre sıfırlama mailini göndermiyor. origin help bölümünden mesaj attım ama ne olacak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.