Şimdi Ara

Battlefield 3 online yardım edebilecek var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler oyunda multiplayer giriyorum ama bir şey anlamıyorum.Nicki yeşil olan yeşili de vurabiliyor maviyi de vurabiliyor.Madem ikisini de vurabiliyor bu renkler neden konulmuş?Ben hangi adamları vuracağımı inanın bilmiyorm.Önüme gelene sıkmak zorunda kalıyorum.Çünkü kim benim takımdan kim değil anlamıyorum.Bunu nasıl ayırt edebileciğimi sözylerseniz sevinirim.Oyunu alalı 20 gün oldu daha adam akıllı oyunu kavrayamadım.Yardımlarınızı bekliyorum.

• Eğer kendi arkadaşını öldürüyorsan teamkill açıktır muhtemelen ayrıca zamanla alışırsın tdm oyna bol bol haritalar ufak olduğun için oyuna adapte olman kısa zaman alır.
  • Yeşil ve Mavi olanlar senin takımındandır.Yeşiller squad arkadaşın yani mavilerle bi farkı yok sadece sen yeşillerin yanında falan doğabiliyorsun.Hardcore girmezsen zaten onları vuramazsın düşmanların üstünde kırmızı yazar isimler genelde ya da uzaktayken yazmaz.O yüzden bol bol spot tuşunu kullanacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HacıTaşlayanŞeytan

Yeşil ve Mavi olanlar senin takımındandır.Yeşiller squad arkadaşın yani mavilerle bi farkı yok sadece sen yeşillerin yanında falan doğabiliyorsun.Hardcore girmezsen zaten onları vuramazsın düşmanların üstünde kırmızı yazar isimler genelde ya da uzaktayken yazmaz.O yüzden bol bol spot tuşunu kullanacaksın.

Bilgilendirme için teşekkürler.yeni olduğum için bilmiyorum spot tuşu nedir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: hassano

quote:

Yeşil ve Mavi olanlar senin takımındandır.Yeşiller squad arkadaşın yani mavilerle bi farkı yok sadece sen yeşillerin yanında falan doğabiliyorsun.Hardcore girmezsen zaten onları vuramazsın düşmanların üstünde kırmızı yazar isimler genelde ya da uzaktayken yazmaz.O yüzden bol bol spot tuşunu kullanacaksın.

Bilgilendirme için teşekkürler.yeni olduğum için bilmiyorum spot tuşu nedir acaba

ps 3 de oynuyorsan Select tuşu.PC isen bilmiyorum pc de oynamadım ama q falandır heralde.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hassano

quote:

ps 3 de oynuyorsan Select tuşu.PC isen bilmiyorum pc de oynamadım ama q falandır heralde.

ps3 içn sormuştum teşekkürler

• quote:

Hocam o tuş ne işe yarıyor? (bende de oyun 2 aydır var ama pek bişey anlamadım )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: artun56

quote:

Hocam o tuş ne işe yarıyor? (bende de oyun 2 aydır var ama pek bişey anlamadım )

düşmanı spot ediyorsun üstünde kırmızı turuncuya yakın bir üçgen çıkıyor ve belli bir süreliğine sol alttaki mini mapta nerede olduğu gözüküyor.Tüm takım faydalanıyor yani gördüğünü spotla eğer öldüremeyecek kadar uzaktaysa.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: artun56

quote:

düşmanı spot ediyorsun üstünde kırmızı turuncuya yakın bir üçgen çıkıyor ve belli bir süreliğine sol alttaki mini mapta nerede olduğu gözüküyor.Tüm takım faydalanıyor yani gördüğünü spotla eğer öldüremeyecek kadar uzaktaysa.

Ayrıca etrafınızda tank falan varsa direk ateş gücü oraya yöneliyor kurtarabiliyorsunuz paçayı.

Ayrıca baştan ölürseniz sinirlenmeyin, ama ilk önce kesinlikle single player'ı bitirin, bitiremeseniz bile en azından Generalin arabasını taradığımız bölüme kadar gelin o zaman konsolda oynamaya alışırsınız.

• Arkdaşlar benimde bir sorunum var. Bf3 aldım ps3'e. Ama önceden kayıt ettiğim origin hesbına direk bağlandı bf3. Ben o origin hesabına bağlanmayı istemiyordum. Ne yapıcağım şimdi?
  • Amerikan ve Rus askerlerini ayırt edemiyor musun?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.