Şimdi Ara

Battlefield 3 Multiplayer Oyuncuları [PC] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
9
Favori
56.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vatana nezaman gelcek ön siparişler acaba
  • bu vpn ayarları için bir link verirmisiniz acaba. bikaç tane buldum fakat hangisi en güvenilir en kolay onu kullanayım. birde bu vpn bir sıkıntı çıkarırmı daha sonra. yabancı bir sitede daha sonrası içinde serverın kore olarak bağlanması ve öyle kalması dneilmiş. doğrumudur bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akibeel

vatana nezaman gelcek ön siparişler acaba

avrupa çıkış tarihinde 28'inde gelecekmiş.. ben yarın şirkete geçince arayacağım vatan bilgisayarı.. ama siz nereden sipariş verdiniz mağazadan mı yoksa internet üzerinden mi ? ona göre değişir sanırım
    ben bostancı mağazasından siparişi verdim yarın arayacağım bakalım ne olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

quote:

Orijinalden alıntı: akibeel

vatana nezaman gelcek ön siparişler acaba

avrupa çıkış tarihinde 28'inde gelecekmiş.. ben yarın şirkete geçince arayacağım vatan bilgisayarı.. ama siz nereden sipariş verdiniz mağazadan mı yoksa internet üzerinden mi ? ona göre değişir sanırım
    ben bostancı mağazasından siparişi verdim yarın arayacağım bakalım ne olmuş

mağazadan verdim siparisi büyük ihtimal ay basında alırız

• ben siparişi verirken söledim zamanında gelmez ise iptal ederim paramı alırım diye.. gelmez ise iptal edip paramı geri alıcam origin'den alıcam
  • Sizin originde de, yukarıda beta yazıyor mu ? Yoksa yanlış bir versiyon mu indirip, yükleyip, id alıp ve hala kullanıyorum
  • Origin şuan beta aşamasında zaten
  • İyi bari, sağolasın
  • @proff senın yarın ısın yokmu kanka yat hadı
  • Ekleyin benide

Origin : TurkDroid
  • quote:

Orijinalden alıntı: XII.Nicksiz

@proff senın yarın ısın yokmu kanka yat hadı

hacı olsa ne olacak yaa.. :D ben geceleri erken uyuyamıyorum normal değilim ben

Arkadaşlar Vatan Bilgisayar Bostancı mağazasını aradım dedim oyunum ne zaman gelecek.. 28 Türkiye resmi çıkış tarihi 28 ekim yada 29 ekim gibi dağıtımına başlayacağız dediler
  • Niye kızıyorsun ki adamlara ? Gayet hızlı, avrupa çıkışıyla kargoya verilmiş olacak.
  • bekleyenleri biraz daha heyecanlandırıyım.oyunun hem single player ı,hemde multisi inanılmaz güzelzamanın nasıl geçtiğini,etrafta neler olup bittiğini farkedemiyorum oynarken.kesinlikle süper.full ayarlar için yeni ekran kartı almam gerekicek ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: gD

Niye kızıyorsun ki adamlara ? Gayet hızlı, avrupa çıkışıyla kargoya verilmiş olacak.

zaten avrupa çıkış tarihi 28 ekim.. 29 ekimde gidip mağazadan alacaksam bir anlamı olmaz 28 akşamı elimde olmalı o oyun.

@CCaaNN

oyunu malum şekilde edindim zaten single bölümünü bitirip oyun elime geldiği gibi hemen multiplayer'a hücum edeceğim o yüzden zaman kaybetmemek için singleplayer tarafını oynuyorum

ayrıca dün akşam denemedim ama deneyen falan var mı arkadaşlar orijinal xbox 360 kablosuz gamepad ve alıcısı ile oyunu oynayan var mı çalışıyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 26 Ekim 2011; 12:15:52 >

• bnide ekleyin garez86
  • BF3 Standard edition ile limited edition arasındaki farklar neler ?
  • ekle dodomoco origin nickim limited edition aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: STALKER-1903

BF3 Standard edition ile limited edition arasındaki farklar neler ?

http://forum.donanimhaber.com/m_53786122/tm.htm
  • Beyler bende oyundan atıyor durup dururken oyun. Sizdede bu sorun oluyormu?

Ben oyuna bağlandıktan sonra google chrome kullanıyorum ve oyun penceresi açıldıktan sonra arkada browser kasmasın diye kapatıyorum chrome'u siz açık bırakıyormusunuz bundanmı acaba sorun.
  • Arkadaslar oyunu onceden oynamak icin indirdim o yuzden soylemekten cekinmiyorum...reloaded olarak torr3ntten indiren varsa oyun klasoru Battlefield 3 ve TM isareti var...ilaclayinca o tm isareti yuzunden acilmayabiliyor sadece klasorun adini degistirin kaldirin o isareti yani...release date checksiz single a girebiliyor ama multiyi denemedim daha.

Ayrica her turlu multi icin 2 gun daha mi bekliyoruz???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LasciateSperanza -- 26 Ekim 2011; 14:46:48 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.