Şimdi Ara

Battlefield 3 Multiplayer Oynama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Öncelikle bu konuyu okuyan ve cevaplayan herkeze tşekkürler . Öncelikle Şunu Söyleyeyim Orjininal BF3 ' ÜM var . Orginden Aktifleştirme yapmasını isstiyordu . bende onu bir crackla çözdüm oyunun simgesine çift tıklıyorum internette battlelog diye biryer açılıyor orda da multiplayer coop campingin diye 4 tane seçenek var . Multiplayer oynamayı daha çözemedim ama kampingine tıklayınca Launch kampingine tıklıyorum yine bir menü açılıyor battlefield 3 ün normal veya priemium unu almam gerekiyor heralde . bunu halledebileceğim bir yol varmı

Not Bf 3 ü netten indirdim . Oyun orjinal orgini aradan kaldıran crack yaptım eski orjinal crackin yedeği de var .

• elime 40 tl geçer geçmez alcam fakat almadan bir yapma yolu varsa yazarmısınız
  • biz enayiyiz herhalde para veriyoruz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun orjinalse niye crack yapıyorsun ? içtinmi kardeşim iyi misin ?
  • Orjinal oyun sahibisin ancak crack yapıyorsun Origin'i aradan kaldırmak, kullanmak istemiyorsun Madem oyunun orjinal originden reedem et indirsin, kursun oyna
    Origini aradan kaldırman imkansız. Battlelogdan bir oyuna girmeyi denediğinde origine bağlanıp oyuna girişini sağlıyor.
  • arkadaş ne içtiyse aynından istiyorum
  • Arkadaş kısaca korsan indirip crack yapmış multiplayer oynamak istiyor birde origin hesabı almış battlelogdan oyuna girmeye çalışıyor anladığım kadarıyla, yok öyle yama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 23 Ocak 2014; 12:13:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    COD 3
    19 yıl önce açıldı
    Civilization 6 online oynamak
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sen her şeyi sil originden kodu girip indirmeye başla

valla orjinal oyunu olupta crack yapmak pek akıl işi değil

• arkadaşlar oyun orjinal fakat internetten indirdiğim satın almadığım için keyim yok. bu yüzden orgini aradan çıkartan crack yaptım battleloga giriyorum servere tıklıyorum you need a solider uyarısı alıyorum

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shooter67

arkadaşlar oyun orjinal fakat internetten indirdiğim satın almadığım için keyim yok. bu yüzden orgini aradan çıkartan crack yaptım battleloga giriyorum servere tıklıyorum you need a solider uyarısı alıyorum

Satın almadığın oyuna nasıl orijinal diyebiliyorsun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kafam Karisti daha aciklayici anlatirmisib

simdi oyunu nerden aldin.

Origini aradan kaldirip ne yapacan

satin almadigin oyun nasil prjinal oluyor.

• senin yaşın kaç acaba yoksa insanlarla dalgamı geçiyon kafamı buluyon
  • Bu adam iki gündür key dileniyor forumda millette,dalgamı geçiyorsun yaşın kaç bu arada ? ( internetten orjinal indirdim keyim yok )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.