Şimdi Ara

Battlefield 3 mü Max Payne 3 mü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yeni pc aldigim icin butcem kisitli digital olarak alacagim multplayeri hangisinin daha zevkli ve deger? Bf3 u alacagim buyuk ihtimalle ama kararim degisebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Paran yetiyorsa MP3 al, BF3 Rus key'i zaten 30 lira bir şey. (MP3 oynamadım daha)
  • İkisinide oynayan biri yazarsa iyi olur. Hem bf nin tamamen o savas alani hissi yaratmsi cok hosuma gidiyor

• Bf3 al
  • Mp si ne kadar oynatir? Birde premium olayi ne is ya almali miym toplamda kac map var 5 pakette ve baska ekstra ozelligi var mi paketlr disinda?

• Ben BF3 oynuyorum hala da premium'um yok, premiuma sahip insanlar (psikolojik mi anlamadım) fena eziyorlar her türlü teke tekte.
  • Max payne 3 akar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Half-Life 1 mi 2 mi
    20 yıl önce açıldı
    Max payne 1 ve 2 açılmıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ölümüne BF3
  • Bende iki oyunda var ikiside çok iyi senin deneyip görmen lazım ama bence bf3 daha iyi savaş alanını çok iyi hissediyorsun. Haritalar kocaman mp3te öyle bir şey bekleme haritalar çok büyük değil ve bence bir süre sonra sıkıyor ama ne zamandır bf3 oynuyom sıkılmadım ama senin bileceğin iş senin yerinde olsaydım 110 lira bf3 kutulu alacağıma 30 lira bf3 30 lira mp3 30 lira mw3 al ( cd key bunlar ) hem 3 oyun alırsın hemde 20 liran sana kalır Bende cd key alarak oynuyorum iki oyunuda
  • BF3
  • Battlefield 3
  • MP3
  • Zaten cd key alacagimda mw3 u oynayan bi grup arkadas var ilk bf3 alacagim onlar aktifse mw3 de alirim turkce seslendrme bitmek uzere zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.