Şimdi Ara

Battlefield 3™ has stopped working

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bu sorunu çözmek için öyle yollar denedimki , hiç biri yaramadı. ben bf 3'ü orjinal aldım. oyunu originden indirdim çalışmayı durdurdu hatası . pcye format attım tekrar indirdim çalışmayı durdurdu hatası. Hatayı bazen oyun açılırken bazen oyunun içinde bazende belli yerlerde kilit noktalar var hep aynı yerde aynı hata c++ visual + pb + directx 11 mevcut yükledim. antivirüs + güvenlik duvarı kapalı oyunun sadece campaing'i değil coop ve multisindede aynı sorunu yaşıyorum.

Sistem Özellikleri : i5 760 işlemci , nvidia asus ENgtx 570 p7h55 anakart 4 gb , ddr 3 ram

KISACASI OYNAYAMAM İÇİN HİÇ BİR SEBEB YOK TM YAZISINI SİL DEMEYİN ORJİNAL ZATEN OYUN ÖYLE BİR YAZI YOK / regedittir falan her türlü uğraştım lütfen bir çıkar yolu bulun :(

• quote:

Orijinalden alıntı: gokturkxgn

beyler bu sorunu çözmek için öyle yollar denedimki , hiç biri yaramadı. ben bf 3'ü orjinal aldım. oyunu originden indirdim çalışmayı durdurdu hatası . pcye format attım tekrar indirdim çalışmayı durdurdu hatası. Hatayı bazen oyun açılırken bazen oyunun içinde bazende belli yerlerde kilit noktalar var hep aynı yerde aynı hata c++ visual + pb + directx 11 mevcut yükledim. antivirüs + güvenlik duvarı kapalı oyunun sadece campaing'i değil coop ve multisindede aynı sorunu yaşıyorum.

Sistem Özellikleri : i5 760 işlemci , nvidia asus ENgtx 570 p7h55 anakart 4 gb , ddr 3 ram

KISACASI OYNAYAMAM İÇİN HİÇ BİR SEBEB YOK TM YAZISINI SİL DEMEYİN ORJİNAL ZATEN OYUN ÖYLE BİR YAZI YOK / regedittir falan her türlü uğraştım lütfen bir çıkar yolu bulun :(

Hocam 2 gündür bi sorun yoktu biraz önce bende de aynı hatayı verdi.Sırasıyla : virüs programını kapadım , battlelog'a IE'den girdim ve server filterı sıfırladım düzeldi sorun.

• dediklerinide yaptım aynı sorun patch gelmesi lazım artık oyuna :( :(

ŞİMDİ YAPTIKLARIMI SÖYLEYECEĞİM

1. Oyunun kurulu olduğu yerdeki tm yi sildim. Hatta regeditten girip tüm tm' leri sildim.

2. Kurulduğu dizindeki installer içindeki directx-redist-Dxsetup kurun. Ardından punkbuster-redist-pbsvc kurun. Ardından vc-vc2008sp1-redist (64 bit ise sounda 64, 32bit ise sonunda 86 olanı kurun. DEDİLER aynısını yaptım.

3. Oyunu tüm ekran çözünürlüğündeki şekilleriyle giriş yaptım.

4. Enson ekran kartı driverini indirdim kurdum.

5. Neredeyse Bütün form sitelerini araştırdım.

YİNE DE OLMADI. YAPAMADIM. Bazan oyun açılırken battlefield 3 çalışmayı durdurdu hatasını veriyor bazan oyunu oynarken bazan da bölüm geçerken. BU HATANIN ÖNÜNE GEÇEMEDİM.
    (Oyun orginal değil. hem çekme cd aldım hemde torrend reloaded olarak internetten indirdim. Oyun D de kurulu.)
    OLDURAMADIMMM.

SİSTEMİM;
    Intel® Core™2 Quad İşlemci
    6 GB RAM
    ENGTX560 DC/2DI/1GD5 ekran kartı (1gb, 256 bit, gddr5)(yeni aldım)
    500Watt powersuplay
    windows 7 64bit.
    overclok yok.

EKRAN KARTI DRİVER'I BU;
    Version 270.48 Copy Link
    Description nv27084_Vista64_Win7x64.zip
    ASUS VGA card display driver for Windows 7 or Windows Vista(64-Bit Edition)
    File Size 188,99 (MBytes) 2011.07.19 update

İLE

versiyon 280...
    15.10.2011 update
    ikisini de denedim OLMUYOR.

• Aynı sorun bende de var malesef... Ne yapsam çözemedim
    Daha Fazla Göster
  • daha önce releoded sürümü ile single playeri bitirmiştim. dün origiden orjinal oyunu indirip, dil paketlerini yükledim ama oyuna girmeye çalıştığımda "Battlefield 3™ has stopped working " hatası alıyorum. yani oyunu kosan sürümüyle oynayabilirken original sürümünü oynayamıyorum "TM" ' i sildim ama işe yaramadı.

çözüm var mıdır?
  • korsan sürümü tamamen kaldır.Crack ile ilgili olabilir.
  • Ben de bu hatayı alıyorum... 10-30 dakika geçtikten sonra oyun donup kalıyor. Her yere baktım çözümünü bulamadım.. delirmek üzereyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d3ras -- 9 Aralık 2011; 1:19:21 >

Orijinalden alıntı: LordMurat55

Ben de bu hatayı alıyorum... 10-30 dakika geçtikten sonra oyun donup kalıyor. Her yere baktım çözümünü bulamadım.. delirmek üzereyim

Ses ayarlarindan varsayilan bicimi 16 bit cd kalitesi yap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim aklıma güvenlik duvarı gelldi.Win7 kendi güvenlik duvarını kapatmayı denedin mi?O da olmazsa oyunun simgesine sağ tıkla ve "özellikler" penceresini aç.Daha sonra "güvenlik" sekmesine gel "düzenle" sekmesine daha sonra "ekle" sekmesine tıkla.Sonra "gelişmiş" sekmesine tıklayıp "şimdibul" sekmesini seç, çıkan aramalarda "Everyone" seçip tamam de.Sonra bu seçeneğe tüm yetkileri vermek için tüm kutuların içini doldur.Tamam deyip kapat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serinyer -- 9 Aralık 2011; 8:36:22 >

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

Orijinalden alıntı: LordMurat55

Ben de bu hatayı alıyorum... 10-30 dakika geçtikten sonra oyun donup kalıyor. Her yere baktım çözümünü bulamadım.. delirmek üzereyim

Ses ayarlarindan varsayilan bicimi 16 bit cd kalitesi yap.

onu yaptım bir müddet işe yaradı ancak yine aynı hatayı veriyor

• beyler bu frostbite motoru sorunlu sanırsam need for speed the rundada aynı hatayı alıyorum
  • Arkadaşlar dün originden indirip oyunu oynamya çalışınca bendede aynı hatayı verdi.Biraz araştırma yaptım.Yabancı bir sitede elemanın biri bu problemle igili video koymuş.Sizin yapmanız gereken o arkadaşın yaptığı gibi gereken yerlerde tm uzantısını silmek.Regedit dosyalarındakiler dahil.Ben uyguladım şu an oyuna girebiliyorum.Bu adresten videoyu izleyebilirsiniz http://www.youtube.com/watch?v=r6ELdMs3zPE&feature=player_embedded
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.