Şimdi Ara

Türkiye’den PayPal Kullanma Yöntemi: Adım Adım Güncel Çözüm (2025)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 ay boyunca araştırma + deneme yaptım ve Türkiye’den PayPal’ı sorunsuz bir şekilde kullanmanın 2025 yılı için çalışan yöntemini buldum. Parayı çekmek konusunda yaşadığım tüm sorunları çözdüm.

Bu yöntemde:

• İngiltere PayPal hesabı açma
    • Cenoa üzerinden ABD banka hesabı oluşturma
    • PayPal’dan Xoom ile ABD hesabına para transferi

adımlarını kullanıyorsunuz.

Hepsini detaylı, ekran görüntüleriyle tek tek anlattığım rehberi buradan okuyabilirsiniz:

🔗 https://medium.com/@artechdialog/d25c10c3dcdc

Sorusu olan olursa cevaplarım.

Kolay gelsin.

• Çok yakında bu yöntemlerin önü kapatılır, keşke yazmasaydın. Diğer ülkelerde hiç bir işlem yapmadan kullanılan paypal TR simülasyonunda labirente dönmüş durumda ve bu labirent bizzat devlet tarafınfan keyfi olarak zorlaştırılıyor. Amaç sizin onlara muhtaç olmanız ve yurtdışı ile iş yapamamanız. Gümrüklerin fiilen kapatılmasının nedeni de budur. kimse istediği parçayı alamasın ve iş yapamasın. Vize almak neden zorlaştırıldı, yine aynı, dışarı kolayca çıkılamasın, bu haramzadelere muhtaç kalınsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 10 Aralık 2025; 17:33:5 >

Aynen dediğinize katılıyorum. Ben de freelance platformlarda çalışıyorum ve yurtdışında yapılabilecek o kadar çok iş varken Türkiye’de bu kanalların tek tek kapatılması gerçekten insanın önünü tıkıyor. Yine de bir şekilde çözümler bulunabiliyor. :)

PayPal konusunda da durum aynı. Hesap açmak için ekstra para isteyen aracı firmalar var ve birçok kişi gereksiz masraf yapmak zorunda kalıyor. Ayrıca PayPal’da içeride parası kalmış ama Türkiye’den çekemeyen insanlar da var. Bu yüzden ben de bildiklerimi paylaşarak insanların kendi başlarına çözüm üretebilmesine yardımcı olmak istedim. Şimdilik yazdığım yöntem sorunsuz şekilde çalışıyor, bakalım ileride ne olacak.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.