Şimdi Ara

Battlefield 3'de Kötü Adam Olmak Yok

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
4.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Battlefield 3, Modern Warfare 3'e karşı güçlü adımlar ile ilerlemeye devam ediyor. Battlefield 3'ün yardımcı prodüktörü Patrick Bash'in dediğine göre, DICE oyuncuara kötü şeyler yapmak için pek fırsat vermek istemiyor. DICE'ın Stokolm'deki merkezinde yaptığı açıklamada Bash, "Eğer oyunculara iyi ya da kötü şeyler yapma fırsatı verirseniz, kötü şeyleri seçerler, karanlık tarafa geçmeye çalışıyor. Çünkü insanlar kötü olmanın cool olduğunu zannediyor, tabi yakalanmadıkları sürece" diyor.

Eğer bir oyunda elinize bir silah verilir ve karşınıza da bir çocuk konursa, tahminimizce oyuncuların çoğu çocuğu vuracaktır, diye konuşan prodüktör, DICE'ın bu tür olaylarla kötü bir şöhret edinmek istemediğinin altını çiziyor. Masum insanları öldürmenin eğlencelik bir tarafı olmadığı, Modern Warfare 2'deki gibi, hava limanında masumları katletmek gibi skandallara imza atmak istemediklerini ekliyor. İnsanların masumları öldürdüğünün gösterildiği videolarla internette karşılaşmak istemediğini de belirterek sözlerini sonlandırıyor Bash.

Bash, yapımın savaş karşıtı olmasa da, adam öldürmenin eğlence olmasından çok, olgun bir yapım ile oyuncu karşısında olmak istediklerini de özellikle belirtiyor.
    [Kunye=382-4][/html]

• DICE oyuncuara kötü şeyler yapmak için pek fırsat vermek istemiyor

Cümlesinde dice dan sonra oyuncuara yazmışınız :)
  • Adamlar savaş oyunu yaptığının farkında değil heralde.Ne olursa olsun oyunda birileri ölüyor.Bunun masum veya kötü olmasına gerek yok ki.Ayrıca nedir bu bsc nin bf 3 hayranlığı ya.Resmen sitede kavga istercesine haberler paylaşıyolar lütfen daha dikkatli davranın beyler
  • zaten adam öldürülüyo savaş oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi All Men Must Die -- 31 Ağustos 2011; 14:29:08 >
  • ilkokulda arkadşın kitap okumuyo dostum.sen doğrusunu biliyosan hava atmaya gerek var mı ;)
  • Amerikan ordusunu oynayarak orta doğuyu işgal etmek sanırım DICE'a göre "kötü adam olmak" sınıfına girmiyor olmalı. Bu olay bana geçen sene bu tarz bir oyun için duyurulan bir haberi hatırlattı, onda da yapımcılar oyunun multisinde son anda kullanıcıların orta doğudaki direnişçi güçleri seçebilme imkanını kaldırmıştı. Kusura bakmasınlar ama bu tarz uydurma bahanelerle sadece kendilerini kandırıyorlar.
  • Sille "Amerikalı askerleri" yönettiğimiz ve önümüze çıkanı öldürdüğümüz bir oyunda nasıl kötü adam yok onu ben pek anlamadım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pes 11 En fazla kaç kişi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adamlar doğru söylemişler yarın öbürgün adamın biri bi cinayet işlese bunun suçunu oyun lardan bulduklarında nedeni olarak gösterilp haberlerde çıkmak istemiyolar zaten savaş oyunlarında sen asakersin karşındakide asker sonuçta herkez masum (teröristler dışında)
  • Bunlarda iyice abarttı artık.YApıyorsan yap oyununu be adam.Şimdide pisikolokluğa soyundular.Hayır Cod yapımcılarına laf sokacaksan sok(sıktı artık) hayırda bunun için niye bu kadar dolambaçlı yolları seçip saçmalıyorsun.Neymiş oyunca çocuk görürsek vuracakmışsız.NAsıl bozuk bir ruh helinin eseriyse artık bu düşünce..
    O vakit bırak savaş oyunu yapmayıda börtü böcek similasyonu işine gir.Son teknoloji silahlarla ortadoğuda insan avı yapmak çokmu masumane?
  • MW3 için sataşcak şeyler bitti öncekş oyuna saldırıyorlar şimdi.
  • MW3 pre-order da BF3'e farkı basınca nerden açık bulacağını şaşırmış anlaşılan.
  • Tüm cod fanboyları gene burayı doldurmuş Pisikopatlığa bağladı diyenler güldürmeyin beni. MW2 de o bölümü atlayan var mı aranızda? Yok aksine zevk aldığınız tabii ki. Neyse boşa yazdım entry'i. MW3 sizi bekler. BF3 multiplayer de beni.
  • Her şeye laf atında MW2 deki hava limanı bölümüne bir şey diyemezsiniz sadece FPS lerde değil bütün oyun tarihi içinde en güzel bölümlerden biriydi.Büyük bir zevkle oynadım.Açıkçası elime silah verip karşıma çocuk,yaşlı ne koyarsanız vururum.Zaten MW'i eşsiz kılan en önemli özelliği hikayesiydi anlaşılan BF hikaye olarak yine MW'in gerisinde kalacak.
    Oyununuza güveniyorsanız başka oyunları kötülemeyin kendi oyununuzun reklamını yapın.
  • -Oyunculara iyi ya da kötü şeyler yapma fırsatı verirseniz, kötü şeyleri seçerler.

*Hee iradesi olmayan et torbaları zaten oyuncular yahu bu kadar saçma bi laf olabilir mi? Bir kere aklımdan geçirmedim şuna sıksam mı acaba diye birde kötü olunca cool olmak nedir lan kim empoze etti bu fikri size ?

-Hava limanında masumları vurmak.

*Ee güzel kardeşim adamlar kötü yani şeker mi dağıtsın.Gerçek değil midir bu,hayat toz pembe mi ?

Son olarak Amerikan askerisin kötünün en kötüsüsün zaten neyin masumiyetinden bahsediyorlar anlamıyorum ki !
  • Bunlar savaş oyunu her halikarda sivillerde ölür savaşlarda.
  • patrick bash mı? bir yaşıma daha girdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simulatum2

Adamlar savaş oyunu yaptığının farkında değil heralde.Ne olursa olsun oyunda birileri ölüyor.Bunun masum veya kötü olmasına gerek yok ki.Ayrıca nedir bu bsc nin bf 3 hayranlığı ya.Resmen sitede kavga istercesine haberler paylaşıyolar lütfen daha dikkatli davranın beyler

ne olmş yani her başlıkda senin gibi agresif insanlar olmak zorundamı. bu bir eğlence aracıdır, bunun için kavga edende salaktır, bsc de bu salakları neden taksınki_?
  • @psiqo bence sen nickini değiştir ondan sonra gel türkçe öğret
  • Yalnız iyide Modern Warfare 2'de No Russian bölümü bir kere senaryoda çok önemli bir yerdeydi o bölüm sayesinde MW3'ün senaryosu oluştu çünkü üçüncü dünya savaşını başlatma planının ilk darbesiydi. Modern Warfare 2'ye orayı zevkten aa hadi oyuncuları sapık yapalım diye koymadılar. Hikaye gereği yani. ne saçma ya filmlerde böyle şeyler oluyor dahası gerçek hayatımızda bunların kralı oluyor havalimanı basmalar filan ki olmuştu böyle bir şey. Oyunda bir aksiyon filmi üçlemesi tadında geçen Modern Warfare'da olunca saçma oluyor psikopat veya karanlık tarafa geçtiklerini söylüyor. saçma olmuş o kısım

Not: şimdi elbet MW fanı diyen olur neyse ben Battlefield 3'ü de çıktığı gün limited veya steelbook edition'ını alacağım ve aylarca, yıllarca oynamayı düşünüyorum. ama bu konuda olmamış diye düşünüyorum yani laf atmaları baydı artık çıkış savaşın kazanan kim ise kazansın ki ikisinin tarzı fps olması dışında farklı aslında.

• Dıce bu kadar cod a bulaşıyo çünkkü korkuyo cod gibi bi efsaneye yetişemiyeceğinden satışlarını geçemiyeceğinden korkuğu için de sürekli cod a çamur atıyo
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.