Şimdi Ara

Battlefield 3 (2011) [ANA KONU] (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43.796
Cevap
63
Favori
1.526.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    daliant plant
    gulf of umman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

quote:

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

quote:

i7 2630qm 540 gt ve 8gb ram ile oynayabilir miyim bf3ü?

16 gb ramden aşağısı kurtarmaz

gerçekten ciddi soruyorum.hava atma gibi bi düşüncem yok.

kaldırır arkadaşım

hocam bide bc2de 1366 çözünürlükte ve highda oynayamıyorum.kasıyo.normal midir?9

Normaldir. BF3ü oynarsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: SurlarÖnünde

Teaser videosunun yorumlarındada neden konsola yapıyorsunuz konsola çıkan oyunlar basitleşiyor kavgası çıkmış xD haksızda sayılmazlar. keşke sadece pc ye çıksaydı bf2 den eksik bi yanı kalmaz üstüne çok daha fazlası olurdu. ama konsola çıkaracaklar diye ordan burdan kırpıyorlar oyunu harbiden. ah şu konsollar yüzünden orjinal Battlefield seriside bozulup cod ve cs serilerine benzemeye başladı

http://www.youtube.com/watch?v=xP0Ij1_VTY0&feature=player_embedded

Ne kırpıyolar mesala

• quote:

Orijinalden alıntı: MyPLanet

quote:

Orijinalden alıntı: SurlarÖnünde

Teaser videosunun yorumlarındada neden konsola yapıyorsunuz konsola çıkan oyunlar basitleşiyor kavgası çıkmış xD haksızda sayılmazlar. keşke sadece pc ye çıksaydı bf2 den eksik bi yanı kalmaz üstüne çok daha fazlası olurdu. ama konsola çıkaracaklar diye ordan burdan kırpıyorlar oyunu harbiden. ah şu konsollar yüzünden orjinal Battlefield seriside bozulup cod ve cs serilerine benzemeye başladı

http://www.youtube.com/watch?v=xP0Ij1_VTY0&feature=player_embedded

Ne kırpıyolar mesala

En basitinden 6-7 class yok 4 class var.malum konsol 24 kişi ekstra class için sayı az.pc ye koyup konsola koymasa ek class oda yemez.oyunun

grafik açıdan yenilenmiş bc2 tadında olması muhtemel.ekstrası 64 kişi ve jetler gözüküyor şimdilik.ha oynarmıyım tabiki

• Konsollara kaplama kalitesi ve çözünürlük düşüyor geri kalan aynı.Ama bende multiplatform oyunlarına karşıyım 3 platformda birbirinden farklı ya pc ye yap ya ps3 e yada xbox a.Düşünsenize killzone grafik kalitesi ve bc2 fizik motoru gerçek next gen oyun olurdu.Burda konsolları değil oyun yapımcılarını eleştirmek lazım konsollar kendi ex. oyunlarında süper grafik ve performans veriyor ama iş port oyuna gelirse bir sürü problem çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isk0rpit -- 12 Şubat 2011; 18:39:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsn1997

Bir de niye hala konsollara çıkarmak istiyorlar anlamadım.Bu yüzden ne konsol versiyonu güzel oluyor,ne de pc versiyonu istendiği gibi oluyor.

PARA PARA PARA

Napolyon

Bazıları aşağıdaki gibi söylediğini iddia ediyor, anlam aynı...

quote:

orijinal olarak napolyon 1'in ağzından çıkış hali ile "d'argent, d'argent, beaucoup d'argent" yani "gümüş, gümüş, çok gümüş" olan söz. ekşi sözlük
  • quote:

En basitinden 6-7 class yok 4 class var.malum konsol 24 kişi ekstra class için sayı az.pc ye koyup konsola koymasa ek class oda yemez.oyunun

grafik açıdan yenilenmiş bc2 tadında olması muhtemel.ekstrası 64 kişi ve jetler gözüküyor şimdilik.ha oynarmıyım tabiki

Aslında 24 kişi için o kadar az sınıfa gerek yok.Misal ps3'teki 32 kişilik kz2'de 6,24 kişilik 3. oyunda 5 sınıf var.Yani yapılabilir.Bence de saçma bu iş.Medic'te lmg'nin işi ne?Git support ve anti-tank sınıflarını geri çıkart bf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsn1997 -- 12 Şubat 2011; 22:09:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoNZaREs

BF 3 pc'ye özel olucak zaten, haritalar 64 kişilik olucak bu sayı konsollarda 24 kişi ile sınırlı kalıcak, grafik kalitesi olarakda pc'deki daha güzel olucaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: TURK SITH

quote:

Orijinalden alıntı: hsn1997

Bir de niye hala konsollara çıkarmak istiyorlar anlamadım.Bu yüzden ne konsol versiyonu güzel oluyor,ne de pc versiyonu istendiği gibi oluyor.

PARA PARA PARA

Napolyon

Bazıları aşağıdaki gibi söylediğini iddia ediyor, anlam aynı...

quote:

orijinal olarak napolyon 1'in ağzından çıkış hali ile "d'argent, d'argent, beaucoup d'argent" yani "gümüş, gümüş, çok gümüş" olan söz. ekşi sözlük

Benim ne sucum var yaaa:(

• Takılmayın bu kadar.Çok paranoyaksınız.Neye dayanarak coda benziyeceğini söylüyosunuz.Adamlar bf2 unutacak kadar saf olamazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahin1025
    Takılmayın bu kadar.Çok paranoyaksınız.Neye dayanarak coda benziyeceğini söylüyosunuz.Adamlar bf2 unutacak kadar saf olamazlar.

• dx 9 yoksa xpler açmaz
  • Hala yeni haber yok yahu. Canım sıkılmaya başladı. Mart ayında Gameplay videosu gelir umarım
  • abi ne kadar soğukkanlısınız tepkilere bak ya "olmasın benim için sorun yok, xpler açmıycak" niye kimse yaylım ateşine tutmuyor bu oyunu ne demek dx9 a destek yok böyle kepazelik yok..
  • eski teknoloji. yeniliklere açığız xD
    yeterki gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ymetin

abi ne kadar soğukkanlısınız tepkilere bak ya "olmasın benim için sorun yok, xpler açmıycak" niye kimse yaylım ateşine tutmuyor bu oyunu ne demek dx9 a destek yok böyle kepazelik yok..

Windows XP gibi 2001 yılında çıkmış bir işletim sistemi ile DirectX 9 gibi 2002 yılında çıkmış bir teknolojinin 2011 yapımı bir oyunda olması ne kadar mantıklı.Artık bu yazılımlar ömürlerinin sonlarında,doğal bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ymetin

abi ne kadar soğukkanlısınız tepkilere bak ya "olmasın benim için sorun yok, xpler açmıycak" niye kimse yaylım ateşine tutmuyor bu oyunu ne demek dx9 a destek yok böyle kepazelik yok..

sonuna kadar dx 9 ve xp le oyun yapılacak diye birşey yok. Artık yeni teknolojiler kullanılmalı. (xp ve dx9 destekli ekran kartım var)
  • Adamlar çok büyük konuşuyor.

http://www.computerandvideogames.com/289198/news/battlefield-3-will-be-game-of-the-year-says-ea/

Buda beni fena şekilde korkutmakta.Medal of Honor(2010) içinde "şimdiye kadar ki en iyi FPS" olacak diyorlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avrim

Adamlar çok büyük konuşuyor.

http://www.computerandvideogames.com/289198/news/battlefield-3-will-be-game-of-the-year-says-ea/

Buda beni fena şekilde korkutmakta.Medal of Honor(2010) içinde "şimdiye kadar ki en iyi FPS" olacak diyorlardı.

Battlefield farklı , olur derler ise olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.K.T

quote:

Orijinalden alıntı: Avrim

Adamlar çok büyük konuşuyor.

Battlefield farklı , olur derler ise olur.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.