< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BATTLEFIELD 2042 XBOX (ONE / SERIES ) ANA KONU (17. sayfa)

-
-
dostum şırınga tabancası var yanına gidip kaldırmana gerek yok :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: kaan0101dostum şırınga tabancası var yanına gidip kaldırmana gerek yok :)
Rainbow Six tteki gibi uzaktan mi atiyoruz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mekanikleri aynı değil İlkay hocam, open beta da deneyin , eksi gördüğüm noktalar harita tasarımı çok büyük kopukluk oluşuyor oyunda
-
rainbow six te nasıl bilmiyorum hiç oynamadım ama tabanca gibi bir alet var uzaktan , yerdeki takım arkadaşını kaldırabiliyorsun :)
-
Uzaktan kaldırma işini iptal etmişler. Uzaktan can atılıyor sadece
Max 200 ederquote:
Orijinalden alıntı: vector x-31Oyun fena değil ama o paraya hayatta değmez
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
@kaan0101 hocam bu testen sonra değişmiş olabilir mi? Ben açıklama okudum eğer yanlış çevirmediysem tabanca sadece sağlık yenileme yapıyor. Tabanca ile düşen arkadaşımızı kaldıramıyoruz.
Speciality: S21 Syrette Pistol – Fires a syringe at friendlies to provide healing. The pistol won’t revive friendlies at range, just heal them. If fired at an enemy, the syringe will do damage
Değişmiştir mutlaka hocam Tommy Shelby de aynısı yazmış
quote:
Orijinalden alıntı: BlackTower_35
Bildiğimiz Battlefield 4'ün DLC si bu oyun. Grafikleri inanılmaz vasat, silah tepkileri çok zayıf, ortam mekan savaş dinamikleri hepsi aynı. Gamepass'e gelince oynarım, para çalışmaz benden..Benim düşüncemde bu yönde Battlefield 4 e çok yakın olmuş oyun yani Battlefield 5 ten sonra 4 ün kalitesine gerilemek
pek iyi bir hareket olmamış.. Üstüne fazla bişey konmadan oyun yapmak yeni moda oldu artık..
-
quote:
Orijinalden alıntı: bombacimülayim
Max 200 eder
Alıntıları GösterKardeşlikle alınırsa yaklaşık o fiyata geliyor hocam
-
Hocam kendi mail hesabıma alıyorum ya kardeşlik pek bana göre değilquote:
Orijinalden alıntı: vector x-31Kardeşlikle alınırsa yaklaşık o fiyata geliyor hocam
Alıntıları Göster
Açık beta ne zaman olur tahmini?
quote:
Orijinalden alıntı: AirSupport
Açık beta ne zaman olur tahmini?PS konusunda on siparis verenlere 22 tamamen acilmasi 24 Eylul tweeti pwylasilmis ama ne derece dogrudur bilinmez.
quote:
Orijinalden alıntı: AirSupport
Açık beta ne zaman olur tahmini?22 Eylül ön sipariş yapanlar diye biliyorum.
Series S/X için ortak almak isteyen eski üyeler pm atabilir.
-
Xbox üzerinden ilk gün ön sipariş verdim fakat hala ücreti almadı. Hayır kredi kartını da sürekli internete açık bırakmak istemiyorum. Ücretin ne zaman alınacağına dair bilgisi olan var mı ?
Oyunun çıkmasına yakın alır istersen alışverişe kapat hata maili gelir tekrar açıp denersin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Karttan para çekilemediğine dair mail geliyor ise kapatıyorum. Bilgilendirme için teşekkür ederim.
Oyun içi satın alma indirimi var mı xbox'ta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X