@Luffy1907 nin dediği gibi, oyun "normal" seviyede çıksa bile hafta içi akşamları 6-10 kişilik kemik kadro oluruz. hafta sonu, 12-16 kemik kadro yaparız. yancılarla, sayılar artar/azalır. |
BATTLEFIELD 2042 | PlayStation (16. sayfa)
-
-
Arkadaşlar ben olayı tam anlamadım ps5 ile ps4 aynı serverde olmuyacak yani beraber oynuyamiyacagiz o zaman sadece ps5 lerdekiler mi oynuyacagiz yoksa ps5 -xbox s ile diğer seçenek de ps5 -pc- xbox s ile beraber mi oynuyacagiz ps5 ile xbox s olurda ps5 ile pc olması saçma olur ve kötü olur herhalde kapatma seçeneği filan da katarlar cod warzone deki gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O uçan benmiyim 😂😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: istanblue001
Arkadaşlar ben olayı tam anlamadım ps5 ile ps4 aynı serverde olmuyacak yani beraber oynuyamiyacagiz o zaman sadece ps5 lerdekiler mi oynuyacagiz yoksa ps5 -xbox s ile diğer seçenek de ps5 -pc- xbox s ile beraber mi oynuyacagiz ps5 ile xbox s olurda ps5 ile pc olması saçma olur ve kötü olur herhalde kapatma seçeneği filan da katarlar cod warzone deki gibiOtomatik olarak kapalı gelmeli PC ile isteyen açmalı yoksa kapatmayı bilmeyen birçok kullanıcı farkında olmadan öyle oynar ve PS5 lobisinde oyuncu sayısı azalır.
Kesinlikle Tek xbox ile ps arasında olmalı
-
-
Hakan daha net olarak açıklamadılar.
-
Şimdi bu oyunda konsollarda klavye-mouse desteği olacak mı, olmayacak mı? Adamlar önce Xbox mağazasına klavye-fare desteği etiketi ekledi ama sonrasında tekrar o etiketi kaldırdılar. Eğer son COD oyunlarında olduğu cross-play'e izin verilecekse ve klavye-fare desteği varsa oynanıştan memnun kalmam durumunda almayı düşünüyorum oyunu. Ancak sadece PS5'deki kişiler ile oynayabileceksek yeni sürüm versiyonunda, o iş epey yaş ve kötü olur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: veteran_gamer@Luffy1907 nin dediği gibi, oyun "normal" seviyede çıksa bile hafta içi akşamları 6-10 kişilik kemik kadro oluruz. hafta sonu, 12-16 kemik kadro yaparız. yancılarla, sayılar artar/azalır.
Ben her gece musait olurumda su platform karmasasi bir netlesse :))
quote:
Orijinalden alıntı: LuffyBeyUçaktan atlayıp roketle düşmanı aldıktan sonra tekrar uçağa biniyorlarmış
o sıralar aşağıda biz ;
Ameleliğe devam
Benimde ölü takliti yapmışlığım vardır
-
Muhtemelen ps5 sahiplerine oyun icerisinde sadece ps5 sahipleri ile 128 kisilik haritaya mi? Yoksa ps4 kullanicilari ile 64 lük haritalaramı girmek istediklerine dair bir seçenek olur. Ps5 ile ps4 serverına girenler gerek çözünürlük gerekse fps ve akıcılık açısından daha yüksek performans alacaklardır.
Biraz warzone benzeri bir durum olur. Ama bu da ps5 ile oynayanları ps4 lülere göre bir adım avantajlı duruma getirebilir. Ps4 çok eskidi ve artık böyle bir oyunda akıcı performans beklemek mantıklı olmaz.
Ben de klavye mouse olursa direk 700 kağıdı yapıştıracağım. Ama olmazsa gamepad ile yapamam. Laptop almam gerekecek boşuna
Bununla beraber aslında firma eski nesil kullanıcılarını düşündüğü ve 8 yıl öncesinin teknolojisine de uyumlu kalabilmek için yeni neslin bir çok nimetinden yararlanmadan bir oyun yapmak zorunda kalmış olabilir. Yani aslında yeni neslin gerçek BF sini, eski nesilden koptuktan ve tamamen yeni nesile odaklandıktan sonra bir sonraki oyunda göreceğiz tahminen.
Bence ps5-xbox series s/x arasında olacak o olay. 64 kişilik olanda harita da kısılacak olan şeyler varmış.
quote:
Orijinalden alıntı: F0rtress
Bununla beraber aslında firma eski nesil kullanıcılarını düşündüğü ve 8 yıl öncesinin teknolojisine de uyumlu kalabilmek için yeni neslin bir çok nimetinden yararlanmadan bir oyun yapmak zorunda kalmış olabilir. Yani aslında yeni neslin gerçek BF sini, eski nesilden koptuktan ve tamamen yeni nesile odaklandıktan sonra bir sonraki oyunda göreceğiz tahminen.Ps5 ps4 ile eslesemiyorsa kismanin mantigi neydi neden kisilsin oyun neden kissinlar hocam ps4 u alakadar etmezki zaten
Ps5teki gibi çalıştıramadığı için muhtemelen.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tam olarak ne demek istediğini anlamadım dostum.
Yazdıklarım benim tahminlerimdi sadece. Mantık yürütme bir nevi.
Warzone oynayan biri olarak, ps5 e geçtiğimde ps4 ile devam eden arkadaşımla oynama devam ediyorduk. Çözünürlük ve akıcılık konusunda çok şey farketti 5 e geçince. Aynı arkadaşın makinesi oyuncu çalıştırıcam diye can çekişiyordu misal. Akıcılık konusunda ciddi sıkıntı yaşıyordu. Ps5 e oda geçti ve bu sorun kalmadı.
Aynı şekilde BF de de olabilir diyorum. Ps4 ile ps5 liler aynı serverda oynasa bile ps4 ler can çekişebilir bu oyunu çalıştırmak için. Bu da performansa yansır mutlaka ve dezavataj oluşturabilir.
BF1 gibi fps sorunu olmazsa iyi olur. BF1 ps4'te bf5'in aksine 60 fps degildi. Alfa'sini Beta'sini oynarim performans bf5 kadar mukemmelse alirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saetasdealtosbalcones -- 10 Haziran 2021; 20:55:11 >
Aynı şekilde düşünüyorum, oynanış da tatmin ederse direk Gold Edition alırım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: saetasdealtosbalcones
BF1 gibi fps sorunu olmazsa iyi olur. BF1 ps4'te bf5'in aksine 60 fps degildi. Alfa'sini Beta'sini oynarim performans bf5 kadar mukemmelse alirimBf1 performansi cok kotuydu hatta fps 20 lerde gezdigide oluyordu inanilmaz kotuydu
Herkes konunun uzmanı gibi yorum yapmış öyle olmayacak böyle olmayacak diye dostlar bi resmi açıklamayı resmi tanıtımı bi bekleyin bence.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X