Şimdi Ara

Battlefield 2042 (PC) -Sezon 6- [ANA KONU] (635. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.778
Cevap
137
Favori
569.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 633634635636637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • HoneyBadger82 kullanıcısına yanıt

    Nasıl oldu anlatın başımıza gelirse aklımızda olsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wey-Yu kullanıcısına yanıt

    burda yazılanları yaptım :


    technopat sosyal
    EA hesabı çalındı ve desteğe ulaşılmıyor
    https://www.technopat.net/sosyal/konu/ea-hesabi-calindi-ve-destege-ulasilmiyor.2906736/





    destek ekibi ile de google translate yardımı ile görüştüm biraz zaman aldı ama hallettik

  • Beyler Breakthrough'da Attacker oynayabilen var mı? Dünden beri Attacker oynayamıyorum. Sürekli Defender'a atıyor?


    Ulan işten güçten fırsat buluyoruz, şurada kafa dağıtalım diye 1 - 2 saat oyun oynayalım diyoruz onda da saçma sapan şeylerle uğraşıyoruz. Vallahi bıktım usandım.

  • AlkanExclusive kullanıcısına yanıt

    Breakthrough %70 defender oynuyorum. Algoritmasını sevdiğim nedir böyle bilemiyorum.

  • mac kullanıcısına yanıt
    Maplerde hangi ülke attacker hangi ülke defender belli ya. Attacker ülke gelene kadar millet defender ülke bayrağı gördüğü anda Cancel yapıp tekrar Search ediyormuş. Buna çare bulamayan dangalak yapımcılara diyecek sözüm yok benim.

    İkinci konuda macro yapanlar. Çoluk çocuk makrosuz oynayamıyor. Hayatında eline silah almamış veletler çok iyi oynadığını falan zannediyor ya. Çok gülünç ya gerçekten...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlkanExclusive kullanıcısına yanıt

    Neredeyse her şeyin istatistiğinin tutulduğu bir oyunda istense her oyuncunun neyi ne kadar oynadığı da tespit edilip buna göre bir dağılım yapılabilir.

    %70 defence oynuyorum demiştim, istense %50 olabilir pekala yazılım tarafından. Oyun bana adil davranmasa da ben adil olmayı tercih ederim, defence

    gelirse cancel etmemeyi tercih ediyorum. Eminim ısrarla attack olmaya çalışsam karşı taraf harika bir defans yapardı ;)

  • mac kullanıcısına yanıt
    😂😂 Yeni haritada oynamaya başladım dört beş oyun ru tarafında denk geldim yenildik. Sonra us tarafına denk geldik hah bi iki win alırız dedik dört beş kere onlarda da yenildik. Çıktım 128 conguest e orda da durmadan aynı harita geldi. Hiç uğraşmamışlar algoritma falan.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bayjkartal kullanıcısına yanıt

    "neye niyet neye kısmet" diye bir laf vardı değil mi? Machmaking i yapan yazılımcıların aklından neler geçiyordu acaba? 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mac -- 21 Mart 2024; 21:29:8 >
  • AlkanExclusive kullanıcısına yanıt

    Rush oynamasını da bilmeyen çok, 128 kişilik Rush çok zevkli oluyordu, keşke hiç kaldırmasalar kaos ve aksiyon hiç bitmiyor. Sürekli kill yapma peşinde olanlar, COD'den gelme veya acemi konsol oyuncularıdır genelde. Conquest oynarken karşı takım devamlı saldırıp bölgeyi ele geçirirken, bazen bulunduğum takım atak yapmayıp yerinde duruyor, bu türden geri zekalı oyuncuların da Battlefield oyunlarında var olması kötü.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 22 Mart 2024; 15:25:26 >
  • Geçenlerde portal kısmındaki serverlardan birine girdim, Karışık harita modu olan bir servera girdim genelde 2042 haritalarında oynadım fark varmı bilmiyorum kendi atadığı sunuculara göre çok fazla oynamadığım için.

  • Hangi serverda oynarsam oynayayım değişmiyor, sürekli yenilecek olan tarafa atılıyorum. İstisnasız. 7. sezon başladığından beri 30 oyun bitirdiysem 25'i defender olarak oynattı ve nerede oyunu bilmeyen tipler var onlarla eşleştiriyor.


    Sürekli biten oyunlara atılıyorum bir de o çıktı başıma. Sürekli Defeat olduğu için istatistiklerimin içine edilmiş durumda. 6. sezona kadar oyun dinamikleri hakkında ufak tefek eleştirilerim olmuştu ama şu anda olan şeyler normal değil.


    Sürekli oynamayı bilmeyen squadlara otomatik olarak atanmam, sürekli oynanan oyunun defender olarak oynanması, breakthrough ve couquest fark etmeksizin sürekli yenilen takıma atanmam ve takım değiştiremem artık sabrımı zorlamaya başladı.


    World of Tanks oynamıyoruz! Bu kadar içine edilemez bir oyunun! Yeni başlayan adamın benimle ne işi var abicim? LVL 14 adamı benim squadıma veriyor, adam daha mapi tanıyacakta adam öldürecekte bizde kazanacağız.


    Bilmiyorum sadece benim başıma mı geliyor bu ama normal olmadığı kesin. Resmen oyunda LVL yükseltemiyorum. XP çok az geliyor. Sebebini merak ediyorum. Bu kadar saçmalık olamaz.





  • çok fena bir oyun, bana göre tek eksiği maçların kısa sürmesi yada süreli olmasi. PlanetSide 2 tarzı map kontrolü olsa daha eglenceli olurdu, en azindan bir modu o şekilde olmali. Birde kullanilan araçların spawni çok saçma. Kill puanı ile de alinabilmeli araçlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çoğu zaman söverek çıkıyor ve BF4 gidiyorum  


    BF5 indirimdeyken alsammı diye düşünüyorum hiç oynamadım onu BF1'de var ama BF5 daha çok oynanıyor sanırım.

  • derinmavi kullanıcısına yanıt

    Maç süreleri aslında kısa sayılmaz diğer Battlefield oyunları gibi, sadece Rush'da bolgedeki yerlerin tümü patlatılırsa erken bitiyor. Diğer modlarda da karşı takım haritanın 3/4'ünü ele geçirmişse, direnme olmadığından süre erken bitiyor normal olarak.


    BF 2042 hareket esnekliği fazla ve en hızlı oynanışa sahip Battiefield oyunu, bu yüzden BF2042 en iyi aksiyona sahip Battlefield oyunu bence, iyi oynayan takıma rast gelindiğinde gayet zevkli oluyor oynamak.


    Uzun süre BF2042'yi oynayınca BFV'deki karekteri koştururken bile yürüyor gibi geldi, bu yüzden BFV çok yavaş geliyor artık bana. Sonraki Battlefield oyunu 2025 sonunda çıkacağına göre sezon 8 ve 9 da çıkabilir, bazı sınıflarda uzman kontenjanı da boş orayı doldurabilirler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 25 Mart 2024; 16:13:3 >
  • Bir BF veteranı olarak benim gözümde asla BF 3, Bad Company 2 ve özellikle 1 değil ama bence hala en iyi multi fps oyunu. Cod serisini hiç sevmiyorum, elim gitmiyor. Geçenlerde uzun bir aradan sonra konsolu açayım dedim, kendimi sürekli 2042 oynarken buldum. Eşim biraz laf edince bıraktık :)

    Bana göre oyundaki en büyük eksiklik normal modlarda normal server browser olmaması. Custom var ama o da çok uçuk geliyor.
    Oynamayı çok sevdiğim belli başlı haritalar var, onları istediğim zaman oynasam daha çok zevk alırdım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dream Machine -- 25 Mart 2024; 18:7:39 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu oyunda her ea oyununda olduğu gibi aşırı momentum var low level buff var aşırı hile var aşırı aimaist var aşırı yatalak var çok dengesiz ve adaletsiz bir oyun oynanamaz halde


    sadece haven haritası hileciler ve yatalaklar için yapılmış bir map veteran oyuncu kalmadı oynayanların çoğu battlefield'in b'sini bilmiyor ki


    zaten steamde bile nasıl oluyorsa bot basıyorlar oyuncu sayısı birden oyunun çıktığı güne yakın 100k'ya çıkıyor delta force çıksada bu oyun yok olsa

  • Bu kadar paranoyaklık olmaz. Blocke.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun 3 sene sonunda düzeldi mi? Nedir durum. İlk 3 ayı hatırlıyorum da ne biçim hayalkırıklığıydı o. Hala sezon getirdiklerine ve ea playin en düşük paketine getirdiklerine göre en azından mw3 alamayıp fps oyunu oynamak isteyenleri sevindiriyodur diye düşünüyorum. Yoksa çok daha iyi mi? Şu an ki haliyle çıkış yapsa tutulurmuydu?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bf2042 oynamak için sebep kalmıyor

    https://twitter.com/BattlefieldComm/status/1773001536206999598?s=20

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  






    Kurtuluyoruz.

  • 
Sayfa: önceki 633634635636637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.