< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Usta siz nasıl bir garabet çıktınız bin tane bahane üretiyorsunuz. 10 kişi masam yok yalanını üretti. Adamın tum sistemi var sırf masa yok diye sehpanın üzerinde mouse klavye ile oynuyormuş. Düşününce gamepad'e göre rahatlık açısından bildiğin işkence aslında. Bu işkenceye katlanma sebepleri belli adamlar ergen gibi gamepad ile oynayanlara karşı k/d oranı kasıyor. Yahu beyler birakin da adam gibi oyunumuzu oynayalim ayıptır. Stres atmak için girdiğimiz oyunda sizin gibiler yüzünden iyice kanser olduk. Ha hile kullanmışsin ha km kendine güvenin yoksa bırak oynama delikanlı gibi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Rahatlık sadece bedenen rahatlık olarak bakmama gerek zihninde rahat olmak keyif almak bunlar bence bir bütündür söz konusu savaş oyunlarından oynamaksa ben kendi adıma konuşuyorum Zamanında konsolda cod ve bf oynamış biri olarak klavye ve fare bence çok güzel bir destek geç kalmış çok güzel bir destek Herkes oyun koluyla savaş oyunu oynayacak diye bir kaide yok herkezin gönlünü hoş etmek de zor değil oyun yapımcıları tarafından yukarıda bahsettiğimiz gibi eşleştirme seçeneğe iyi olur isteyen oyun koluyla oynar isteyen fare ve klavyeyle oynar sonuçta sizler oyun kolunu savunan arkadaşlar zaten yeterince uzmanlaşmışsınızdır diye düşünüyoruz , rakibiniz de klavye ve farenin olması onlara herhangi bir avantaj sağlamaz siz yine her türlü sanatınızı konuştırırsınız hocam hatta sizin gibi üstdüzey yetenekli kıymetli ustalarımızın oyunlarında eşleştirme seçe neyi bile olmamalı ki bizler gibi klavye ve fare kullanan oyunculara oyun kolunuzla her türlü üstünlük sağlayansınız diye < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
En güzeli oynama hadi burda kullanılan kişiler vazgecti yabancilari ne yapacaksın her maçta kac tane Türk rakip geliyor ki Mesela ben cod oyununu hiçbir şekilde oynamam cronus takıyor adam otomatik rakibe aim alıyor analog kullanmıyor bile Birde ayrım da yapamaz yaparsa full botlarla oynarsın oyun da halen bot geldiğine göre yeterince oyuncu yok demekki bunu da yaparsa hiç rakip bulamaz Cod gibi aim asist fazla olursa o zaman km oynasa da çok avantajlı duruma gelmiyor aim asist de cod da ki gibi değil Bence ya kabulleneceksin yada oynamiyacaksin başka bir yolu yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Abi hiç bir oyuncu bilgisayarı PlayStationdaki keyfi vermez bilgisayarda dert bitmiyor abi acaba kaç fps aldım acaba şimdi niye takılma oldu neden sıcaklık yükseldi derken derken bitmiyor abi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|