Yaklaşık 3 sene önce Battlefield 2 orinal almıştım. XP de sorunsuz bir şekilde yükleyip online oynuyordum. Fakat windows 7 64bit kurdum. Yükeleme ekranında 32bit hatası veriyor ve setup işlemine devam etmeden önce cd key kısmına orjinal cd key yazıyorum ama yanlış cd key diyor. Başka birine vermedim keyi. Sadece ben kullanıyordum.
Böyle bir sorun neden kaynaklanabilir?
Battlefield 2 win7 de sorunlu çalışıyor.Son patch i kurdunmu? ben 32 bit de son patchi yüklersem sorunsuz oynuyorum.Bende birazdan 64 bit i yükleyecem hatta yükleme tamamlandı şimdi başlıyorum
Yüklerken orjinal cd key girmeme rağmen kabul etmedi. Bende yasal olmayan cd key girdim sonra değiştiririm diye. Oyunu kurdum. Şimdi açamıyorum. Yönetici olarak çalıştır dedim, uyumluıluk modunu ayarlardım fakat exe ye tıklayınca masaüstüne dönüyor oyun. Yokmu bir çözümü
bende win7 64 bit kullanıyorum hiç bir sorun çıkmıyor stabil bir sekilde kuruldu ve yamaları kurdum
ilginç. korsan cd keyle kurdum. oyunu açamadım. şimdi 1.41 patch kuruyorum. Belki onunla açar. Sonra cd keyi değiştiricem.
Anlamadığım nokta neden kurulumda orjinal cd keyi kabul etmedi.
Vista 32 Bit programı altında çalıştırmayı dene.
Denedim. Bütün uyumluluk modlarını denedim ama oyuna girince masaüstüne atıyor.
1.50 PAKETİNİDE KUR ÖYLE DENE BENDE 1.50 PAKETİ KURULU
Bende 64 bit kurdum bugün 1.50 patch yüklü sorunsuz giriyo ama sadece arada invalid key uyarısı veriyo onuda her defasında değiştirirsem problem yok.Asıl büyük problem lagdan oynanmıyo
Birde 1.50 indirip deniyim bakalım açılcak mı oyun. İşin ilginci oyunun kurulumunda orjinal keyi kabul etmedi.
1.50 win 7 ultimate 64bitle sorun yaşamıyorum şuan.korsan oyunla tabi.
1.50 paketle wwin7 64 bit sorunsuz çalısıyor benimkide orjinal :)
Bf2 win7 64 bit kurulu çalışıyor fakat benim sorunum sık sık punkbuster yüzünden oyundan atılıyorum.
Teşekkürler arkadaşlar. Oyuna girememe sorunum sanırım 1,50 kurmamam. Onu kurup öyle deniycem. İnşallah cd keyi kabul eder.
Bende win7 64 bit ile oyunda soyle sorunlar yaşıyorum 1.Pungbuster yuzunden oyundan atılma 2.oyuna giriş yapılırken tam silah seçecek iken oyunu masaustune atıyor sonra alt kısımdan bf2 ye tam ekran yapınca kapanıyor. Bu sorunları yaşayan varmı aranızda?
32 bitten 64 biti nasıl yapçaz?
quote:
Orijinalden alıntı: nsknbursa
32 bitten 64 biti nasıl yapçaz?
o ne demek la
Bende win7 64 bit kullanıyorum..Orjinal BC2'imde bir sorun oluşmadı...Sendeki farklı birşey olabilir..
Win7 64 bit Demo serverlarda sorunsuz oynayabiliyorum.
euro force 1.50 dimi onu yüklücem yine 64 bit olduğu için yüklenmiyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme