Şimdi Ara

Battlefield 2 acil bak the server has refused connection

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben bf 2 aldım ama multiplayerde kayıt olurken BF2 The Server has refused the connection hatası veriyo yardımcı olsanız

• Bf 2 serverları 3-4 ay önce kapandı boşuna aldınız malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sscarecroww

Bf 2 serverları 3-4 ay önce kapandı boşuna aldınız malesef

kardeşim gametracker da bf2 diye arat 64 kişi olan serverlar çıkıyo nasıl kapandı yaw peki bf 3 bf 4 hardline dışında serverleri açık olan bf serileri varmı
  • Bad company 2 var ea 50 tane oyunun serverlarını kapattı

• quote:

Bad company 2 var ea 50 tane oyunun serverlarını kapattı

o zaman bad company 2 alıyorum inşallah onunda serverları kapanmaz bf 3 bf 4 pc kaldırmıyor
  • quote:

Bad company 2 var ea 50 tane oyunun serverlarını kapattı

bad company 2 de kaldırmıyormuş başka serleri açık battlefield swleri varmı pixel vertex 2.0 ekran kartı isteyeb nolur lazım
  • BF2 serverlari kapatildi malesef..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başka yok maalesef

• Gerçi battlefield Heroes ve battlefield play 4 free ye bakabilirsin

• quote:

Gerçi battlefield Heroes ve battlefield play 4 free ye bakabilirsin

başka oyunlar varmı battlefield tarzı battlefield 2042 kadar sistem gereksinim isteyen
  • Play for free ye bakabilirsin

• bf2 kapandı ama EA tarafından. battlelog.co adresinde adamlar BF 2 yi ayakta tutmaya calisiolar bir bak istersen tekno MW 3 gibi bişey yapmışlar herhalde

• quote:

ÇÖZÜM: Önce bu linke tıklayıp minik programı indiriyoruz:https://www.bf2hub.com/downloads/bf2...ient-setup.exe

veya BF2Hub.com adlı siteye giriyoruz.. Ana sayfada sarı bir kutuda Download yazıyor ona tıklıyoruz, açılan sayfada yine downloada tıklayıp indiriyoruz.

Sonra programı kurup çalıştırıyoruz.. Bende program kendini hemen sistem çubuğuna attı.. Oradan programımızı açıyoruz.

Backup Accounts'a tıklıyoruz. Gelen yazıyı (İngilizce biliyorsak) okuyup tamam diyoruz. Şimdi burada hesabınızın ismi, e-mail adresiniz, BF2 serialiniz (yıldızlarla gizlenmiş) falan yazıyor. Alttaki Save selected.. yazan yere tıklayıp kısa bir süre bekliyoruz. Hatasız bir şekilde işlemimiz tamamlandıktan sonra o pencereyi kapatıyoruz.

Ve diğer pencerede Enable BF2Hub Network ' a tıklayıp Close to Tray ile programı yine sistem çubuğuna atıyoruz.
    Hepsi bu kadar, oyuna girip bıçaklarınızı çekebilirsiniz..
    Not: Benim oyun orijinal olduğu için bir sorun çıkmadı..

Bu çözümü mutlaka deneyin.. Yalnız oyunu açmadan önce o minik program sistem çubuğunda olmalı, kapatırsanız çalışmaz.. Zaten otomatik başlıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şarkışla -- 4 Eylül 2014; 20:48:16 >

• Hocam bir tane ek mod vardı BF2 için hayran yapımı onu kur oradan oynarsın ama araştır bir öncelikle.
  • USA-Street kullanıcısına yanıt
    Modun ismi Project Reality.
  • beyler bu oyunu yenı aldım orjınal olarak bunun bır yolu varmı yapabılecegımız bırsey ? yardım acıllll
  • Ya boş boş konuşmayın battlefield 2 serverları kapatılmadı https://www.gametracker.com/search/bf2/ sayfasına bakın ben hiç bir sorun olmadan oynuyorum multiplayer ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkc167 -- 10 Kasım 2014; 15:56:34 >
  • BF2 The Server has refused the connection hatası alıyorum bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: SurlarÖnünde

BF2 The Server has refused the connection hatası alıyorum bende

bf 2 serverli kapanmış diğerlerinide pc açmıyo nese ne oynucaksak artık mk
  • BF2 gibi bir oyunun serverları nasıl kapanıyor ya bf4 ve bf3 den hiç zevk almadım, haritalar küçük ve arcade oynanış var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.