Şimdi Ara

BATTLEFIELD 1 [PS4 ANA KONU] (666. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.047
Cevap
112
Favori
548.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 664665666667668
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    üstad çok denedim olmadı yattım bende. inşallah bugün düzelmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baskan106

Dün akşam (salı akşamı) teledünya uydunet kullanıp'da gecikme sorunu yaşayan oldu mu?
    100 Mb net'de upload 448 kb'dı ve 160 gecikme oynadım. Tüm serverlar sarı ??

Benim de oyleydi iki gune kadar ping 2500 ve uzerine cikiyordu.Defalarca aradim ttneti ariza kaydi olusturdum ama nafile ariza sizde diyip isin icinden cikiyorlar.Bende vu sefer hizi dustturum 12 mb ten 8 e bir de baska modem vardi onu kurdum.Simdi cok nadir anlik 200 ping gosteriyor ama oyunu etkilemiyor.Ve bu problemi yasayan cok insan var nette arastiranca gordum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lupkow pass şu an favori haritam,sıkılana kadar devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar silahlarınızda zoom kullanıyormusunuz ?
    Yazarmısınız kullandığınız silahları ve zoom oranlarınızı?
    Ben genelde hellriegel ve selblaster da 1.25 kullanıyorum.
  • baskan106 kullanıcısına yanıt
    şahsi fikrim 1.00 1.25 kullanmak haraketliyken ateş ederken diğer oranlarda vurmak çok zor

Tüm taarruz,support ve tabancalarda 1.00x

Dürbünlü lerde ve karabina larda 2.50x

Sniperlarda 10.00x

Piyade vers. sniperlarda 2.00x

• kurusasan K kullanıcısına yanıt
    üstad fikirlerin benim için önemli. evet yüksek oranlarda çok yakın gibi geliyor açı daralıyor.
    Siz ceo rigotti dürbünlüde kaç zoom kullanıyorsunuz ?
  • Oxygen1777 kullanıcısına yanıt
    teşekkür bilgi için üstad.
  • Huot otomatik silah çok iyi bu aralar onu kasıyom
    teşekkürler, hocam rigotti dürbünlüde 1.25 en küçük oran birde tercihim çapraz hedef diğerlerinde inanın vuramıyorum aynı silahta bile, bf4 deki opticallardan kalma bir alışanlık elbette oyunda zorlu rakip silahlar var pomalı sniper ve helriger vs...rigotti bu silahlar karşısında zayıf kalabilir kağıt üstünde ama küçük haritalarda hızı olsun isabet oranı olsun tercihim ve severek oynuyorum dezavantajı ise verdiği hasar düşük 4 5 mermide indiriyor sıcak çatışmada hepsini atmak zorunda bırakıyor.bu silahla 300 küsur saattir bıkmadan oynuyorum üstündeki aparatlarla tam bir ölüm makinesi süngü ve bomba atarbırakın şırıngayı ne halleri varsa görsünler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurusasan -- 23 Ağustos 2017; 17:34:10 >
  • YouTube
    Headshoht----- kafa ayar
    https://youtu.be/NkZ0X3MJHnY

headshot oranım mükemmel değil ama kötü de sayılmaz buyrun rigotti performansı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurusasan -- 23 Ağustos 2017; 17:38:20 >

• Beyler premium alacağim ama hangi hesaptan almam lazım
    oyun a hesabında ama ben kendi özel hesabımdan yani b den oynuyorum. level felan hep b hesabında şimdi a dan mı almam gerekiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Oyun hangi bölgeyse o bölgeden alman gerekiyor. Oyunu oynadığın hesap olmasına gerek yok, ana hesap olarak ayarladıktan sonra başka hesaptan da alabilirsin. Dediğim gibi önemli olan bölge uyuşması.

tşkler tr iki hesapta
  • Arkadaşlar silah tepmesini nasıl kontrol ediyorsunuz? Hellriegel ile uzaktaki adamlara ateş ettiğimde (tek tek basıyorum) silah saçmalıyor ama adam aynı silahla beni uzaktan vurabiliyor. Bayrak kapmalarım olmasa oyunda gram ilerleyemem. Lütfen yardım edin, oyun sinir sabır bırakmadı adamda

80 level olmuşum hala 5 K 20 D gibi sonuçlar alıyorum, sinirden kolu kıracağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dream Machine -- 23 Ağustos 2017; 20:15:42 >
  • Yakın için automatico uzak için mp18 dürbünlü tavsiye ederim, bu iki silahın zoom uda 1.25x ten fazla olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Oxygen1777

Yakın için automatico uzak için mp18 dürbünlü tavsiye ederim, bu iki silahın zoom uda 1.25x ten fazla olmasın

Evet bu silahları iyi kullanıyorum ama benim derdim Hellriegel ile.

• Beyler oyuna yeni başladım. Bana önerebilceğiniz modlar nelerdir? hızlı exp kasabilmek ve oyuna alışabilmek için ayrıca silah tavsiyeleriniz neler ilk başta hangi silahları alayım.

Not: düz oyun var premium yada başka bir eklenti paketi yok.
  • Ya çıldırmamak elde değil az önce biriyle karşı karşıya geldim, ikimizde de aynı silah vardı. Ben ona gizlice ateş açtım Hellriegel ile ama silah öyle bir sekti ki onun canı az gitti ama ben hemen öldüm... Şu oyuna bombaları, uçakları, tankları çok iyi kullanıyorum ama piyadede rezaletim. Şu an fetih oynuyorum, 1 K 10 D. Kolu kırmak üzereyim ya. Akşam sekizde eve geliyorum yorgunluğum gitsin, kafam dağılsın diye oynuyorum Bf'yi ama aksine çıldırıyorum.

Lütfen iyi oynayan bir arkadaş sekme/tepme konusunda bana yardım etsin. R2'ye nasıl basmam lazım, sağ analogu nasıl hareket ettirmeliyim?

Not: Konsolda ilk kez multiplayer fps oynuyorum.

• Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Tavsiye için teşekkürler ama dediğim gibi Mp18'i rahat kullanıyorum. Zira silahın kontrolü basit. Daha önce hiç multi fps oynamamış biri olarak oyuna ilk başladığımda hep onu kullanmıştım. Ben Hellriegel tipindeki silahlara kafayı taktım, bir türlü kullanamıyorum.

• Premium haritaları güzelmi? Şuan 89,39 tl bu gece son

Alayımmı diye düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 664665666667668
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.