Şimdi Ara

BATTLEFIELD 1 [PS4 ANA KONU] (528. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.054
Cevap
111
Favori
549.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 526527528529530
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kabune

Neden analog hassasiyetini artırarak olamayacağını düşünüyorsun? Sonuçta hızlı dönme hassasiyetle ilgili değil midir? Şuan kaçta hassasiyetin bipmiyorum ama mesela hassasiyeti 100 yapıp denedin mi?

Her hizli dönen sanki klavye mause kullaniyo dimi KABUNETR dostum 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chesapeake Ripper

quote:

Orijinalden alıntı: matador_mirkhan

Beyler sorduğum belki komik gelecek uzun 3 yıldır bf oynayan birisi olarakta izlediğim sizlerin paylaştığı videolardan gördüğüm birsey var. Hızlı bi şekilde 180 derece arkaya bakabilenler var. Adam tık diye dönüyor. Analog hassasiyetini arttırmakla olacak gibi durmuyo. Farklı bi tuş kombinasyonu mu var bilmediğim yoksa klavye mouse nimeti mi?

anlamadığım olay bu oyunda bi sensivity var sen istediğini yapsanda onun döneceği hız belli siz yapamıyorsunuz

Yaniliyorsunuz

Yururken saga sola donme hizi ayarlaniyir

Kosarken donme hizi ayarlanabiliniyor

Sanit dururken de istediginiz hiz ayarlaniyor

Zoom acikkzn sensivity ayarlaniyor

Ama cok karisik ince ayar bunlar o yuzden hic yapmadim

• quote:

Orijinalden alıntı: 36

quote:

quote:

Beyler sorduğum belki komik gelecek uzun 3 yıldır bf oynayan birisi olarakta izlediğim sizlerin paylaştığı videolardan gördüğüm birsey var. Hızlı bi şekilde 180 derece arkaya bakabilenler var. Adam tık diye dönüyor. Analog hassasiyetini arttırmakla olacak gibi durmuyo. Farklı bi tuş kombinasyonu mu var bilmediğim yoksa klavye mouse nimeti mi?

anlamadığım olay bu oyunda bi sensivity var sen istediğini yapsanda onun döneceği hız belli siz yapamıyorsunuz

Yaniliyorsunuz

ben bunları biliyorum zaten demek istediğim mouse klavye olunca birşey değişmicek aynı şekilde dönersin oyunun limiti belli demek istedim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 36

quote:

quote:

Yaniliyorsunuz

ben bunları biliyorum zaten demek istediğim mouse klavye olunca birşey değişmicek aynı şekilde dönersin oyunun limiti belli demek istedim

Aynen

Bu klavye mouse de 60 fps de nasil performans veriyoe donul donul degil mi

• quote:

Neden analog hassasiyetini artırarak olamayacağını düşünüyorsun? Sonuçta hızlı dönme hassasiyetle ilgili değil midir? Şuan kaçta hassasiyetin bilmiyorum ama mesela hassasiyeti 100 yapıp denedin mi?

Mehmet abi yeni guncelleme ile sens ayari 500 olcakmis yetermi sana

• quote:

Orijinalden alıntı: AnArchyHuOz

quote:

Neden analog hassasiyetini artırarak olamayacağını düşünüyorsun? Sonuçta hızlı dönme hassasiyetle ilgili değil midir? Şuan kaçta hassasiyetin bilmiyorum ama mesela hassasiyeti 100 yapıp denedin mi?

Geçen bir video çektim. Video kayıt ayarlarında sesimin yayınlanmasına izin ver seçeneği açıktı dolayısıyla ortamın seside vodeoya kayıt olmuş. Şu oyunun sensi başından beri o kadar yetersiz geliyo ki o video da sağa dola döncem diye sağ analoğa abanmamdan dolayı analoğun kenarlara tak tak diye sesi bile duyulmuş

Ben valla biliyosun bf4 te de artırılmasından yanaydım ama tam tersi düşürdüler. Yani gerçekten 500 olsun ne olcak ki? ;Biz kendimiz belirlerdik üst limitini.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AnArchyHuOz

quote:

Geçen bir video çektim. Video kayıt ayarlarında sesimin yayınlanmasına izin ver seçeneği açıktı dolayısıyla ortamın seside vodeoya kayıt olmuş. Şu oyunun sensi başından beri o kadar yetersiz geliyo ki o video da sağa dola döncem diye sağ analoğa abanmamdan dolayı analoğun kenarlara tak tak diye sesi bile duyulmuş

Ben valla biliyosun bf4 te de artırılmasından yanaydım ama tam tersi düşürdüler. Yani gerçekten 500 olsun ne olcak ki? ;Biz kendimiz belirlerdik üst limitini.

bf3 te sens ayari cok iyiydi 4 te dusurduler 1 de daha da dusurduler.Gecen bf3 oynayayim dedim biz nasil adam vuruyor musuz hayret ettim inanilmaz hizli

• Maç sonunda en yüksek skorların gösterildiği yerdeki avatarı nasıl değiştiriyoruz??
    PSNin çirkin avatarını görmek istemiyorum..
    PSN profil resmini değiştirdim ama oyunda gözükmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G.Ceylan -- 18 Mart 2017; 14:11:4 >

• Mouse ve gamepad farkını ancak bu şekilde anlayabilirsiniz, hızlı dönme 180dönme hikaye çok basit şeyler.

• quote:

Orijinalden alıntı: marcoxx

Maç sonunda en yüksek skorların gösterildiği yerdeki avatarı nasıl değiştiriyoruz??

içimi okudun nette arıyordum bende yapamadım bi türlü gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oxygen1777

Mouse ve gamepad farkını ancak bu şekilde anlayabilirsiniz, hızlı dönme 180dönme hikaye çok basit şeyler.

video komiklik olsun diye yapılmış alıştıktan sonra bu kadar hantal hareket eden gamepad oyuncusu yoktur bence. ama video baya komik

• Oxygen1777 kullanıcısına yanıt
    Video abartılı. Gamepad le oynayan sanki eline ilk kez gamepad almış gibi oynuyor. Gamepad le km arasinda muhakkak bir fark var ama bu kadar da değil yani. Bir örnek vereyim. Şimdi diyelim yeni bir video çeksek : videodaki gamepad vs bizim forumdan en iyi gamepad li bf ci diye. Herkes bizim forumdakini mouse la oynuyor sanır Yani videodaki gamepadli bilinçli veya bilinçsiz bir biçimde o kadar kötü oynuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpererez

quote:

Mouse ve gamepad farkını ancak bu şekilde anlayabilirsiniz, hızlı dönme 180dönme hikaye çok basit şeyler.

video komiklik olsun diye yapılmış alıştıktan sonra bu kadar hantal hareket eden gamepad oyuncusu yoktur bence. ama video baya komik

bu elemanın eline gamepadle birlikte martini henry'i versek nasıl video çeker acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Luffy1907

quote:

Orijinalden alıntı: alpererez

quote:

bu elemanın eline gamepadle birlikte martini henry'i versek nasıl video çeker acaba

zaten baya tepki gelmiş herhalde, videonun başına açıklama koymuş video eğlence amaçlı yapılmıştır diye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: marcoxx

Maç sonunda en yüksek skorların gösterildiği yerdeki avatarı nasıl değiştiriyoruz??

Ps4 menüsünden profil ayarlarından olmuyor mu ?

• Alimnkl kullanıcısına yanıt
    Ordan profil resmi değişiyor... avatarı değiştiremedim

• Arkadaşlar ben sık sık oyun içinde kaç adam vurmuşum ahan 1 ciyim ikinciliğe düşünemem lazım adam geliyo arkadan yada ikinciyim ahann da geçmen lazım diyemiyorum

Demem o ki

Kısa yoldan oyun içinde optionsa basmadan oyuncu listesi ne nasıl bakacam

Yoksa biliyorsunuz öbür türlü işkence

Ana.... Sövüyorum her seferinde

• Hocam avatar ile profil fotosu ayrı seyler. Profil fotosu, yakın arkadaş olarak eklediğiniz kişilerce görülebiliyor sadece. Diğer herkes, her oyunda sizin avatarınızı görüyor. Avatarı da kendi istediğiniz bir fotoğrafı seçerek olusturamiyorsunuz. Hazır avatarlar uygulanabiliyor ya da psn den avatar alıyorsunuz 1.50 tl olması lazım genelde çoğunun. Daha pahalı da vardır.

Bir de bf1 de ayrı bir durum daha var, bu avatar/profil fotoğrafı olayları dışında emblem olayı var. Emblemler, oynarken kontrol ettiğiniz askerin omuzlarında kıyafetine işlemiş logo olarak görünür. Ayni zamanda oyunda bir araca binerseniz aracın yan tarafında sizin embleminiz işler. Yine kullandığınız silahın yaninda, silahın üstüne embleminiz işlenmiş olur. Emblemler ayni zamanda birini oldurdugunuzde olen kişi tarafından görünür.

Profil fotoğrafını zaten istediğinizi seçebiliyorsunuz ama o sadece yakın arkadaşlarınızın gördüğü. Oyunda bahsettiğiniz maç sonu skor ekranında görünenler avatarlar(mecbur hazır bir avatar kullanmanız gerekiyor), bf1 deki emblem de dedigim yerlerde görünüyor. Avatar olayını psn mağazasından halledebilirsiniz. Emblem icin de telefonunuza battlefield uygulamasını marketten indirip yapabilirsiniz veya battlefield web companion üzerinden yapabilirsiniz

• ali1903kemal kullanıcısına yanıt
    Hocam options butonuna basılı tutuyorsun degil mi? Bundan daha kısa bir yol bilmiyorum ama benim bildiğim tek yol da oynarken options tuşuna basılı tutmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: onurkarakas94

Hocam options butonuna basılı tutuyorsun degil mi? Bundan daha kısa bir yol bilmiyorum ama benim bildiğim tek yol da oynarken options tuşuna basılı tutmak.

Onu denemedim akşam bakayım bi

• 
Sayfa: önceki 526527528529530
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.