Şimdi Ara

Battlefield 1 fps sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Pentium G3258 4.2GHZ
    8GB Ram
    R7 360 OC 2GB

Arkadaşlar multide 24 kişide bile çok fazla kasma ve takılma sorunu yaşıyorum. Örneğin çatışmanın olmadığı sakin yerlerde fps 30-40 civarında olurken çatışmanın ve oyuncuların fazla olduğu yerlerde fps 12lere kadar düşebiliyor. 720p High ayarlarda FXAA açık oynuyorum. Ama ayarları en düşüğe çeksem de değişen bir şey olmuyor maalesef. Burda sorun işlemci mi? 4.5GHZ'e çeksem bir nebze de olsa düzelir mi?

http://hizliresimyukle.com/image/MYHe

http://hizliresimyukle.com/image/MYHm

http://hizliresimyukle.com/image/MYHO

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• işlemcinin çift çekirdek olması sıkıntı 4.5ghzdede düzelceğini sanmıyorum ya i5e geçin yada anakart ve işlemciyle x4 860kya terfi edin fps drop o kadar fazla olmaz takılmalar gider ama eski oyunlarda g3258 kadarda performans alamazsınız

edit:Şimdi hatırladım x4 860k fps drop yada takılma yapmıyor ama düşük fps veriyor i5 altı kurtarmaz bütçede önemli tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overclockmanyağı -- 2 Kasım 2016; 17:47:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overclockmanyağı

işlemcinin çift çekirdek olması sıkıntı 4.5ghzdede düzelceğini sanmıyorum ya i5e geçin yada anakart ve işlemciyle x4 860kya terfi edin fps drop o kadar fazla olmaz takılmalar gider ama eski oyunlarda g3258 kadarda performans alamazsınız

edit:Şimdi hatırladım x4 860k fps drop yada takılma yapmıyor ama düşük fps veriyor i5 altı kurtarmaz bütçede önemli tabi

Hocam bütçe sıkıntı maalesef. Bf4 ultrada 64 kişide sorunsuz oynarken bu oyunda böyle olması kafamı karıştırdı.

• torata90 kullanıcısına yanıt
    bf4 mantle desteği var amd ile anlaşmışlar galiba ekran kartına yüklenmek üzere bunda ise ekran kartına değil cpuya yüklenilmiş artık intel ile mi anlaşma yapmışlar bilinmez...
  • quote:

bf4 mantle desteği var amd ile anlaşmışlar galiba ekran kartına yüklenmek üzere bunda ise ekran kartına değil cpuya yüklenilmiş artık intel ile mi anlaşma yapmışlar bilinmez...

860K yerine 840 olur mu? Fazla fark var mı aralarında? Diyelim ki anakartı değiştirip athlon x4 serisine geçtim, ne kadar süre götürür beni?
    Edit: Athlon X4 yerine i3 4130 da alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torata90 -- 2 Kasım 2016; 18:18:12 >
  • en mantıklısı 2.el 4.nesil bir i5 almak olur.
    ayrıca bf1 çok RAM isteyen bir oyun 16 gb RAM lazım yani 8gb daha alsanız iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: torata90

quote:

860K yerine 840 olur mu? Fazla fark var mı aralarında? Diyelim ki anakartı değiştirip athlon x4 serisine geçtim, ne kadar süre götürür beni?

İ3 6100 alabilirsin idare etsin şimdilik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warzone 2 Fps Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

en mantıklısı 2.el 4.nesil bir i5 almak olur.
    ayrıca bf1 çok RAM isteyen bir oyun 16 gb RAM lazım yani 8gb daha alsanız iyi olur.

Hocam dikkatli bakarsanız ram kullanımı 4gb seviyelerinde. Ama dediginiz de mantıklı bir seçenek.

• quote:

Orijinalden alıntı: AnNka-tr

quote:

quote:

İ3 6100 alabilirsin idare etsin şimdilik.

Anakartım desteklemiyor. Yeni nesil onlar.

• quote:

quote:

Hocam dikkatli bakarsanız ram kullanımı 4gb seviyelerinde. Ama dediginiz de mantıklı bir seçenek.

bu videoyu seyretmeni öneriyorum

• quote:

quote:

quote:

bu videoyu seyretmeni öneriyorum

Haklisiniz hocam ama şu anda ram ikinci planda bence. Ayrıca bu kadar fark beklemiyordum.

• torata90 kullanıcısına yanıt
    be bilim işte bu oyunu yapan adamlar aklı akla hizmet ediyorsa işlemciye ve RAM abanan oyun yapmışlar.
    o yüzden çoklu çekirdek li işlemciler istiyor bu oyun.
    http://www.eksenbilgisayar.com/intel-core-i5-4460-320-ghz-lga1150-islemci
  • Ana konuya yazmistim burayada yazayim belki gormezsin. Bende 4 gun once i3 6098p 8gb 2133 ram 150 bazooka anakart 6gb gtx 1060 oc modelini topladim. Oyunu 65 fps de falan oynatiyordu 1080p de ve 30 lara kadar dusuyordu fps fetih modunda .. forumda herkes cift cekirdek islemciden bahsetti vs.. bende 3 kusur milyar para vermisim moralim bozuldu.. arastirdim i5 kullananlardada ayni problem oldugunu gorunce herkesin aslnda ortak sorunu 8gb ram di. Risk aldim gittim aybi ramden 8 gb daha aldim suan 90-100 fps ile oynuyorum 75fps nin altina inmedi hemde en kalabalik catismalarda hersey acik bu arada ultrada aa falanda.

• I5'in bile %90-100 kullanıldığı BF1'de, daha GTA 5'i bile adam gibi oynatamayan işlemci ile nasıl bir performans bekliyordunuz ki?
  • quote:

quote:

Raminiz olmadığı için o seviyede.

4X4 16 GB ram kullanıyorum, en düşük gördüğüm 6.5 GB oldu, tavanda 9-10 GB kullanıyor.
  • tracksster T kullanıcısına yanıt
    multi için konuşuyorsan yoğun sahnelerde bir miktar darboğaz olacaktır fps artmış olabilir ama hala ekran kartını tam anlamıyla kullanamıyorsunuz.
  • Heryerde anlattık şu g3258 işlemcisini almayın diye nedenlerini anlattık ama insanlar genç nesil özellikle baltaşī dinleyip aldılar bu işlemciyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: MogoLKhan

Heryerde anlattık şu g3258 işlemcisini almayın diye nedenlerini anlattık ama insanlar genç nesil özellikle baltaşi dinleyip aldılar bu işlemciyi.

Hocam bu işlemciyi forumda gördüm en çok. O dediginiz adamı hiç sevmem. Ayrıca sorunum hard disktenmiş. Yenisi ile değiştirip sonucu yazacağım buraya.

• Bro senin islemcin yetmiyor sana 4 Cekirdekli yada 8 cekirdekli islemci lazim o oyunlar cekirdeklere doymaz doguramazsin Murat Abi GF'de i7 3770 varya gayet saglikli sekilde oyunu catir catir calistiriyor .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.