Şimdi Ara

Battlefield 1 - Az Sayıda Server ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyuna girdiğimde neden serverlar gözükmüyor ? filtreyi sıfırlıyorum fakat gene aynı serverlar var. yeni serer yok mu ? koskoca bf1 de 6-7 tane mi server var ? premium var yeni haritaları oynamak istiyorum ama oynayamıyorum.

Battlefield 1 - Az Sayıda Server ?

• Maalesef bazen öyle oluyor hatta bazen 1-2 ye bile düşüyor. Bu kadar kaliteli bir oyun nasıl olur da bu kadar az oynanır akıl alır gibi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akibeel -- 6 Şubat 2018; 7:18:26 >
  • Jacques Reverdi kullanıcısına yanıt
    hocam boş bölmelerdeki tiklerin hepsini kaldır. dolu serverları göstermiyor onları kaldırınca gösteriyor. o zaman server bulma şansın daha yüksek biraz saçma ama başka yöntem bulamadım

bu oyun daha bir kaç ay asla ölmez.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentHunterHD

hocam boş bölmelerdeki tiklerin hepsini kaldır. dolu serverları göstermiyor onları kaldırınca gösteriyor. o zaman server bulma şansın daha yüksek biraz saçma ama başka yöntem bulamadım
    Aynen hocam ben de yeni farkettim onu, filtrelerde varsayılan olarak 10'a kadar boş yer olanlar seçili, onu tüm'ü yaptığımızda 64/64 baya bi server çıkıyor, dolu olanlardan birine girmek istersek de çok sıkıntı değil, en fazla 5-10 dakika fazla bekleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacques Reverdi -- 24 Nisan 2018; 1:14:8 >
    INTEL I5 8400 | MSI GTX 1060 GAMING X 6G | MSI Z370 TOMAHAWK | CRUCIAL 2400MHz DDR4 8GB C17 x2 | COOLER MASTER MASTERCASE MAKER 5T | EVGA SUPERNOVA 850 G2 | SAMSUNG 250GB 960 EVO x2 RAID 0 | SEAGATE BARRACUDA 2 TB | CORSAIR K70 RGB RAPIDFIRE | KINGSTON HyperX CLOUD II | FSP CHAMP 1K
  • Oyun gerileme dönemine girdi bence kişi sayısı azaliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: semihhayta

Oyun gerileme dönemine girdi bence kişi sayısı azaliyor
    Şuan anlık pcde 25k ps4te 28k oyuncu var aktif oynayan.

Şu oyun içi server sistemi kötü sadece. Oyuncu bol.
    İNTEL ALDER LAKE CORE İ7 13700KF all p-core 5.5 GHZ- all e-core 4.3 ghz-ring x45-PALIT GeForce RTX 4080 GameRock OC-MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4- GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z DDR4 4400MHz CL19 1.5V Dual Kit RGB LED-THERMALTAKE 500 BEYAZ 3X TEMPERED GLASS PENCERELİ GAMING KASA-AeroCool Miragel360,su soğutma CPU,TDP 550 W-CORSAİR AX12000i-LG UltraGear 32GP850-B 31.5″ 1ms FreeSync Premium-G-SYNC IPS QHD Gaming (Oyuncu) Monitörü -165hz-o.c 180hz-8-10 bit-Samsung 980 pro 2tb- WD_Black SN770 1TB NVMe - Samsung 970 Evo Plus 1TB -WD Elements 6TB 3.5" USB 3.0-WD 3.5 2TB Caviar Blue-Cooler Master SK652 Red Switch Low Profile Mekanik Rgb Türkçe Oyuncu Klavyesi Beyaz-SteelSeries Rival 5 Destiny 2 Edition Gaming Mouse Beyaz - EPOS Sennheiser GSP 301 Beyaz-Creative Sound Blaster Zx- 11 adet SilverStone Air Blazer 120RW ARGB LED 12cm 94CFM Yüksek Hava Akışlı 2200RPM Kasa Fanı + 5 adet Arctic BioniX P120 PWM PST 12cm Kırmızı/Siyah Gaming Kasa Fanı
  • gerileme dönemine girdiği yok.

bf1 cıktıgında bf4 ü 1.5 sene kadar oynadım.

şimdi bf5 çıktı ve bf1 en az 1 sene dolu devam edecektir. üstüne bf5 in hayal kırıklıgını da eklersek. bu süre daha da uzar.

Orijinalden alıntı: Panamalı Hasta

gerileme dönemine girdiği yok.

bf1 cıktıgında bf4 ü 1.5 sene kadar oynadım.

şimdi bf5 çıktı ve bf1 en az 1 sene dolu devam edecektir. üstüne bf5 in hayal kırıklıgını da eklersek. bu süre daha da uzar.
    Katılıyorum, bf1 var ama şu ara 4 oynuyorum 64 lük serverlar hep dolu. 3 bile çok oynanıyor. Yenisi çıktı diye ölmüyor bf serisi hepsi farklı konsept.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.