Şimdi Ara

Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.121
Cevap
11
Favori
100.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herol87 H kullanıcısına yanıt

    En para kart ile sorunsuz yazan miktarda alış verişi mi yaptım tavsiye ederim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drow Ranger kullanıcısına yanıt

    bende diablo immortal'ı bekliyorum birinin android telefonuna indirip alım yapacaktım :) hayallerim yıkıldı.

  • guneyayhan G kullanıcısına yanıt

    6 taksite bölme seçeneği çıkıyor mu hocam?

  • Zaris kullanıcısına yanıt

    Valla denemedim ama deneyenler olmuş olmadı filan diyolardı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, en son WOW'u 6-7 yıl önce oynadım Microsoft'un satın alma haberini duyunca tabii ilk beklentim yerel fiyatlandırma olmuştu, yerel fiyatlandırmaya giderlerse başlarım dedim ve gelmiş, tabii beklediğimden yüksek ben gene Microsoft'a ait olan ESO kadar olmasa da aylık 80 TL gibi bir fiyat beklerken 150 TL. İyi tarafından bakıyorum ödediğimiz ücret belli bir süre sabit olacak. Mevcut ve eski oyuncular açısından kötünün iyisi diyebilecegimiz bir gelişme. Yeni oyuncu çekeceğini zannetmiyorum fiyatlandırma kaynaklı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nihilous kullanıcısına yanıt

    6 aylık alırsanız 100TL 'ye geliyor aylığı.


    Mesela ESO'da oyun içi gold ile Forza Horizon 5 alabiliyor musun?Fakat WoW'da Diablo ve diğerlerini alabiliyorsun...


    Sizin gibi düşünenlerin aslında istediği şey WoW'un bedava olması 80 TL olması felan değil kimse kimseyi kandırmasın.Daha çok uzun süre beklemeniz gerekecek bunun için ne bileyim bir 6-7 yıl kadar daha bekleyebilirsin sanırım.

  • mczaga kullanıcısına yanıt

    Çok anlayamadım ne demeye çalıştığınızı bana yazdığınıza emin misiniz? Hani yazdığım mesajı iki kez okudum WoW'un bedava olması gerektiğini beklediğimi nereden çıkardınız? Yani birde ben burada asıl derdimi gizliyorum ve kandırmaya çalışıyorum asıl isteğim bedava olması WoW'un. Ülke herkesin ayarını bozdu Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 150 demişsin bende 100 oldu dedim.


    80 olsaydı oynardım demişsin bende bu "80TL neden olmadı" 'cıların aslında WoW'u bedava oynamak istediğini düşündüğümü yazdım.


    Eso'dan örnek vermişsin bende Eso üzerinden WoW'daki sisteme bir örnek vermiştim.


    Tüm bunları anlayamamak da ne bileyim...

  • sürekli bedava deniyor.. bedava diye bir şey yok bedava olsaydı kendini gold kasmak zorunda hissetmezdi insanlar :D


    bir arkadaş gold almak için 20 euro basıyor bizim oyunu oynamaya çalışan bir arkadaş da bunun karşılığında goldunu veriyor. ortada havadan gelen bir şey yok.


    şurada çekse çekse 500-1000 tane oyuncu çeker onuda ne kadar tutar meçhul.


    şimdi kim ne derse desin adamlar kendileri içindeki heyecanı kaybetmiş dragonflight tanıtımı ortada nerede o WOD zamanındaki ateş veya legion daki çığlıklar? BFA daki o gaz..


    sabit kitlesi var bu oyunun aynen devam ama yeni oyuncular ve hatta yeni nesil o kadar ateş ve kanı kaynıyor ki adamlar yeni ufuklar peşinde tutamıyorsun. strese gelemiyorlar, günlerini pc de farm için


    harcamak istemiyorlar.


    wow büyük kitlelere oynamayı çoktan bıraktı.


    ne yapsa olmuyor yeni kitleye uymaya çalışsa eskiyi kaybediyor eskiye uysa yeniyi kaybediyor. hep bir eleştiri var. çok geniş bir yaş aralığına ve kitleye hitap ediyor ama kimseyi tam mutlu edemiyor. etmesi


    de zor. oyunun popülasyonu ile ilgili bilgiler bile uzun zamandır verilmiyor. her şey ortada zaten. blizzard da farkında.


    bedava olmaz bu oyun ama sezonluk bir artış 2-3 ay ve sonrası yine dibe batıyor olay bu. adamlar her türlü kazanıyor token ile oynayandan, para ile ödeyene kadar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hellmonger -- 23 Mayıs 2022; 1:14:14 >




  • Oyunun işe dönmesi ile Toxicliğin ne gibi alakası oluyor?



    Token kalkınca

    Tamamen bedava olunca ve

    Game Pass'a eklenince


    "Parayı bastırıp HC raid yaptıranlar" olmayacak mı sanıyorsun?



    Boosterlar her zaman var olacaklar

    Gold satıcıları her zaman var olacaklar.

    Toxicler her zaman var olacak.


    Hiç bir Online oyunda bunlardan kaçılamaz.Bunları istemiyorsan internet kablosunu çıkar Single Player oyun oyna.Bunların WoW'un şahsına münhasır olduğunu iddia ediyorsanız buyrun tartışalım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 23 Mayıs 2022; 13:9:42 >
  • Biz 80 lira beklerken/isterken yerel fiyatlandırma 100 lira olmadı. WoW aboneliği şu an 100 TL falan değil, 150 TL.

    Siz örneğin ev alışverişi yaparken giderinizi perakende satış fiyatları üzerinden mi hesaplıyorsunuz, yoksa yağ zaten hep kullanıyorum, 6 ay kullanırım deyip toptancıdan koliyle alıp bir de yav yağ 150 TL diyorsunuz nesi 150 TL, ben 6 aylık aldım toplu alınca 100 TL'ye geldi mi diyorsunuz? İsterse 1 yıllık alınca 80 TL'ye gelsin bana ne, WoW şu an 1 aylık 150 TL.


    Adamı alıntılayıp ayar vermeye çalışıyorsunuz bir de 80 TL diyorsun e işte 100 TL 20 liranın lafını yapıyorsun senin derdin bedava olsun demeye getirerek, Allah akıl fikir versin.

  • Evet oyunda gerçek para veya gold ile boost vs. hiçbir zaman bitmez ama eğer yasaklanırsa yani oyun içi gold ile de yapılamıyor olursa eğer eminim çoğu wow oyuncusu hesabını riske atmamak için bunlara elini bile sürmezdi.


    Hesabımda epey emek var mesela zaten kendime asla boost almam emek vererek bazı şeyleri başarmak gibisi yok ama velev ki boost satın alan birisi olsaydım ve bu durum oyunda yasaklansaydı elimi bile sürmezdim korkudan.


    Çoğu wow oyuncusu da eminim boost almaya yeltenmezdi benim gibi. İlla ki alanlar olurdu ama çok büyük oranda oyun boost vb. tarzı şeylerden arınmış olurdu. En azından raidlerde veya m+'larda boostlanmış nooblarla karşılaşmazdık Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 23 Mayıs 2022; 16:39:17 >
  • Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt

    Evet ben toptancıdan alıyorum yağı 100TL'ye geliyor aylığı.Akıl var mantık var.


    Ben alıntı yaptığım kişiye özel yazmadım ki "bedavaya istiyorsunuz oyunu" şeklinde ben genel bir isteğin olduğunu söyledim.Kimseye ayar felan çektiğimiz yok kendi fikirlerimizi beyan ettik suç mu?


    Bugün ben 2 haftalık kedi mamasına 60TL ödüyorum

    1 aylık 100TL WoW+WoW Classic+WoW Classic SOM iyi fiyat bence.Kimse kimseyi zorla da oynatmıyor.Hem zamanım yok hem de param yok?! derseniz Game Pass'i bekleyin madem öyle.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 23 Mayıs 2022; 18:14:47 >
  • Altı aylık oyun süresine 600 TL nakit ödeme yaparsanız evet aylık 100 TL'ye denk geliyor. Aylık oyun süresinin 150 TL olması ile altı aylık alım yaptığınızda 100 TL olması çok farklı şeyler. O iskontoya erişmek için belli bir nakitten vazgeçiyorsunuz ve bu nakitten vazgeçmenin size bir maliyeti var ekonomik açıdan ancak konumuz bu değil. 80 olsaydı oynardım demedim beklentim olduğunu söyledim, neden olmadığını da sorgulamadım. ESO ile karşılaştırmaya gitme sebebim oyunları sundukları imkan açısından tokuşturmak değil. İki oyunda da bir subscription modeli mevcut, ikisi de MMO ve ikisi de Microsoft'un çatısı altında. Bu iki oyundan bir tanesi uzun zamandır Microsoft öncesinde de yerel fiyatlandırma sunuyordu, Blizzard ise Microsoft çatısına girdikten sonra getirdi ve bir mukayeseye referans olması açısından ele aldım.


    İki tane görsel ekliyorum.

    Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi


    Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi



    Görüldüğü üzere iki oyunda Microsoft'un ve yurtdışında aynı fiyatlandırmaya sahip. Dur bu WoW, gold satıp Forza 5 alınıyor dememişler. Şaka bir yana bu fiyat yüksek mi? Hem evet hem hayır. 150 Türk Lirası'nın alabileceği şeylere bakarsak çok uygun artık yani iki kişi akşam yemeğine çıkamazsın bu paraya ama alternatifleri ile kıyaslarsak pahalı. Ek olarak gold grind edecek ne vakte ne de enerjiye sahip oluyorum akşamları, tek amacım girip günün stresini atmak. Forza 5 alacak olursam onu da gerçek parayla alacağım yani çare yok.Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi 





  • Nihilous kullanıcısına yanıt

    Hocam suan microsoft un bir etkisi yok fiyatlar konusunda. Alim en gec 2023 yaz aylarinda tamamlanacak. Acikcasi ms alimi tamamladiktan sonra fiyatlarda biraz daha dusus bekliyorum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onvious -- 23 Mayıs 2022; 23:18:34 >
  • Onvious kullanıcısına yanıt

    Ben yerel fiyatlandırma Microsoft'un işi zannediyordum Blizzard malum yıllarca bu konuda kulağının üstüne yattı satın alım haberi üstünden çok geçmeden bu mevzu gelince direk ona bağladım, Türk community resmi forumda bu konuyu yazınca en son konu Ermenilere geliyordu konular siliniyordu falan. Microsoft tam anlamıyla satın alımı gerçekleştirdiginde neler olur görmek lazım o zaman.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihilous -- 23 Mayıs 2022; 23:11:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onvious kullanıcısına yanıt
    Şuan ki durumda alakası yok lakin satın alım tamamlanana kadar Battlenet üzerinde bir takım düzenlemeler yapacaklardır MS a göre. Kısaca hem evet hem hayır.
    ------
    @mczaga , oyuncuların isteği. Oyunu; oyun için oynayan kesimin geri dönmesini sağlamak. Eğlenmek isteyen kesimin küstürülmesini engellemek. Para kazanma arzusunda olan kesimin torpulenmesini sağlamak.
    Genel istek bu oyuncularda. Blizzard tarafından ise aksi yönde hareketler var.
    Oyun aylık 1 TL bile olsa bu oyunun aylık abonelik isteyen bir oyun olduğunu değiştirmiyor ve ne yazık ki bu kur dalgalanmasinda oyun iyi sayılabilecek bir duruma evriliyor.
    ------
    Bana göre günümüzde aylık abonelik sistemi çağ dışıdır.
    Oyun içi para birimiyle başka oyunları da satın alma da tam WoW kitlesine cuk oturan bir sistemdir.
    Blizzard biliyor zaten bu kitlenin bu oyunu nefes almadan, altında lazimlikla oyun oynadığını.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.