Bugün battle.net hesabıma diablo III indirmek için girmiştim ama oyunlarımda wow battlechestin olduğunu gördüm oyunu almadığım halde hesabımda ekliydi ve maillerimi kontrol ettiğimde wowu gördüm ve 30 gün oynama sürem varmış şimdi oyunu indirsem 30 gün devreye girmiş mi olucak yoksa oyun gönderildiğinde mi 30 gün oynama sürem vardı.
Ayrıca oyuna yeni başlayacağım hiçbir bilgim yok sınıf tavsiyeleriniz var mı zorlanmadan oynayabileceğim sınıflar biraz araştırdım mage kolay deniliyor birde hunter hangisi daha kolaydır.
yok oyun gonderildiginde varmistir. su account management altindaki battle cheste tikladiginda orda account statusun yaninda tarih ne yaziyor ki? onu bir kontrol et.
quote:
Orijinalden alıntı: laiyaaa
yok oyun gonderildiginde varmistir. su account management altindaki battle cheste tikladiginda orda account statusun yaninda tarih ne yaziyor ki? onu bir kontrol et.
frozen yazıyor bitmiş herhalde ama çok pis gaza geldim prepaidler varmış herhalde oyun için 60 günlük ve diğer paketleride alıcam oyuna yeni başlıyacağım ama kolay oynanabilen sınıf lazım bana yukarıda yazmıştım acaba hangisini açsam veya sizin önerebileceğiniz sınıflar var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: İnscrutability
quote:
frozen yazıyor bitmiş herhalde ama çok pis gaza geldim prepaidler varmış herhalde oyun için 60 günlük ve diğer paketleride alıcam oyuna yeni başlıyacağım ama kolay oynanabilen sınıf lazım bana yukarıda yazmıştım acaba hangisini açsam veya sizin önerebileceğiniz sınıflar var mı ?
Tüh!!! Kötü oldu senin için 1 gün arayla indirimi kaçırdın. 25 Euro'ya son 2 paketide alır tamamlardın. Artık ucuz key satan sitelera bakman lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: Hedgehog!
quote:
Orijinalden alıntı: İnscrutability
quote:
Tüh!!! Kötü oldu senin için 1 gün arayla indirimi kaçırdın. 25 Euro'ya son 2 paketide alır tamamlardın. Artık ucuz key satan sitelera bakman lazım.
Diğer paketleri aldım az önce 38 euroya indirimden haberim vardı ama oyun biraz karışık durduğu için başlayasımda yoktu hesaptaki battlechest felan başlama biletim oldu
valla 90 level bi tek paladinim var. o yuzden onun disinda bir char icin konusamam heralde bir de 60 bilmem kac level priestim var. shadow priest keyifli. simdilik cok karisik gibi gozukmuyo ama bilemem sonrasini :D paladinin dpsi bayik geliyor bana bazen, cok hazzetmiyorum. holy si zevkli ama healer lik sana uyarmi bilmem :)
yalniz palayi belki hybrid oldugu icin dusunebilirsin belki. dps in de cok survival skilli var. kasarken rahat olur gibi.
quote:
valla 90 level bi tek paladinim var. o yuzden onun disinda bir char icin konusamam heralde bir de 60 bilmem kac level priestim var. shadow priest keyifli. simdilik cok karisik gibi gozukmuyo ama bilemem sonrasini :D paladinin dpsi bayik geliyor bana bazen, cok hazzetmiyorum. holy si zevkli ama healer lik sana uyarmi bilmem :)
yalniz palayi belki hybrid oldugu icin dusunebilirsin belki. dps in de cok survival skilli var. kasarken rahat olur gibi.
Paladin uygun gibi geldi biraz nettende araştırayım çok kompleks değilse olabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme