Şimdi Ara

battelfield 3 online oynama sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bf3 dvdsini orjinal olarak temin ettim ve sorunsuz kurdum.yalnız multiplay online oynarken 5 6 sonra oyun kilitleniyor ve program yöneticisinden kapatabiliyorum oyunu .başına gelipte çözüm bulan veya fikri olan varsa lütfen yardımcı olun tadı damağımızda kaldı...

İşlemci Tipi Intel Core i7
    İşlemci 2630QM İşlemci Cache 6 MB L2 cache

İşlemci Hızı 2 Ghz İşlemci Platformu Intel® Core™ i7

İşletim Sistemi Windows® 7 Home Premium Ekran Özelliği 15.6 " / 1366 x 768 WXGA

Ekran Kartı Nvidia GeForce GT525M Ekran Kartı Hafızası 1 GB

Max Ekran Çözünürlüğü 1366 x 768 Ram Tipi DDR3

Sistem Belleği 4 GB 1333MHz Sabit Disk Kapasitesi 500GB 5400RPM 8MB

• Bendede aynı sorun vardı şunları yaptım artık 1-1.5 saat kesintisiz oynayabiliyorum;

1 Driverları güncelle (ekran ve ses kartlarının)
    2 bilgisayarım---> Özellikler -----> Gelişmiş sistem ayarları -----> Gelişmiş-----> Performans,ayarlar----->Gelişmiş---->Sanal bellek,değiştir-----> Özel boyut de Allah ne verdiyse daya (mesela önerilen 3070 MB ise başlangıç 3060-- bitiş 3070 olarak ayarla tamam de.
    3 Punkbuster sitesinden battelfield 3 için olan patchi indir kur bu kadar...

Bunlardan 1 tanesi veya bunların kombinasyonu Battelfield 3 çalışmayı durdurdu hatasını çözüyor. Bende işe yaradı umarım sende de yarar.

Hala donma sorunu veriyor ama dediğim gibi 3. dakikada atmıyo 1-2 saat sonra atıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CRYSİS 1 KASMA SORUNU
    13 yıl önce açıldı
    mafia 2 fps sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.