Şimdi Ara

Batman'i anlamadım... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bir de jodorowsky filmleri izlesen napcan kim bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

la batman'i nasıl anlamaz bir insan.

oy oyy havanı yesinler...Bir filmi anlamamam başka birini anlamayacağım anlamına mı geliyor?

Hep ego bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khal Woof -- 30 Ocak 2014; 20:57:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khal Woof

quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

la batman'i nasıl anlamaz bir insan.

oy oyy havanı yesinler...Bir filmi anlamamam başka birini anlamayacağım anlamına mı geliyor?

Hep ego bunlar.

la kötü anlamda demedim.

ağır bir film değil batman. dikkatini vermessen kaçırman normal bazı yerleri.

benim de oluyor öyle, no country for old man'i izledikten sonra ciddi ciddi geri zekalı olduğumu düşünmüştüm

• quote:

Orijinalden alıntı: acemi nefer

Bence daha anlaşılır filmler izle. Mr nobody tavsiyemdir.

Adamin beyni yanar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prison-Break

quote:

Adamin beyni yanar

Ohoooooo Mr Nobody ilk izleyiste anlamiyacak adam bir daha film izlemesin arkadaş.

• Bu filmi de anlamıyorsan başka film izleme.

• quote:

quote:

quote:

Adamin beyni yanar

Ohoooooo Mr Nobody ilk izleyiste anlamiyacak adam bir daha film izlemesin arkadaş.

Bana diyorsan ben anladim ama Batmana karisik diyen bu filmde error verir demek istedim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Adamin beyni yanar

Bana diyorsan ben anladim ama Batmana karisik diyen bu filmde error verir demek istedim

Senin ne demek istediğini anladım dostum.
    Sende beni anlamissin.

• quote:

İlk izleyişimde ev kalabalıktı kendimi veremedim yarıda bıraktım.
    İkinci izleyişimde filmin ortalarında dikkatim dağıldı ve hiç bir şey anlamadım.
    Üçüncüde ise tamam olacak bu sefer dedim ama yine koptum filmden.

Daha önce hiçbir filmde böyle bir şey yaşamadım.Nerede hata yapıyorum

eğer film izlerken bunlar oluyorsa tarzın o tarz filmler değil demektir zorlama hiç
  • Batman serisi açık ara en iyi süper kahraman film serisidir.Hiç kusura bakmayın ama diğer serilerin hepsi dandik.Batman'de söylenen her sözün bir anlamı var.Nasihat edermiş gibi bir hali var filmin

• Aferin sana.Harcanıyorsun burada,sinema sektöründe çok büyük başarılar elde edebilecek bir insan olduğunu kanıtladın.Zeki olduğunu her fırsatta göstermeye çalışmak türklere özgü bir şey heralde.

Ben filme konsantre olamayışımdan bahsediyorum sen Mr Nobody filmini ilk seferde anlayabilecek kapasitede olduğunu söylüyorsun.Ailen sana sevgi göstermemiş anlaşılan
  • quote:

Aferin sana.Harcanıyorsun burada,sinema sektöründe çok büyük başarılar elde edebilecek bir insan olduğunu kanıtladın.Zeki olduğunu her fırsatta göstermeye çalışmak türklere özgü bir şey heralde.

Ben filme konsantre olamayışımdan bahsediyorum sen Mr Nobody filmini ilk seferde anlayabilecek kapasitede olduğunu söylüyorsun.Ailen sana sevgi göstermemiş anlaşılan

Böyle birşey yazacağını biliyordum ama ergen gibi atarlı atarlı konuşmayacam senin gibi , benim sana laf attığım falan yok alıntıladığım arkadaşla bi nevi şakalaştık sadece yoksa ben ilk seferde anladım çok zekiyim sen kesin anlamazsın falan diye birşey söylemedim , ayrıca konuna cevap olarak odaklanamamışsan ya konusunu sevmemişsindir ya da bazen banada olur bir filmde takılır kalırım sürekli bir sorun çıkar izleyemem yarıda kesilir falan , olur yani öyle tekrar izlemeyi dene eğer izlemek istiyorsan ama istemiyorsan ve sadece herkes bahsettiği için izleyeyim diyorsanda bence izleme yine odaklanamazsın.

• Salla millet süper kahraman filminin birinden gram derinlik algıladı mı pohpohladılar başında nolanda olunca bir anda patladı kimsenin o üçlemeden bir şey anladığını sanmıyorum.
  • İlk filmi iyice anlamadan izleme 2.filmi. O mahkemeli sahneler falan 1.film ile bağlantılı,
    Carmine Falcone mafyasını batırmaya çalışıyolar
    ama yinede o kadar karışık değil ben hiç bir bilgim olmadan izlemiş ve anlamıştım.
  • Sende gene bişey yok ben kara şövalye yükseliyora takriben 30 defa falan başladım ve hiç bitmedi. hep bişeyler oldu.
  • Dostum güzel bir süper kahraman filmi bence iyi bir film
  • batman'in ilk 80ler-90larda çekilen filmlerini izlemediğini varsayalım 2005'te çekilen ilk filmiyle izlemeye başlarsan hikayeyi anlamana daha yardımcı olacaktır. Kara şovalye'de ki joker karakteri ilk seri çekilen filmlerinde olan bir karakterdir yine.

Kara Şovalye candır, başyapıttır.
  • grimser G kullanıcısına yanıt
    Batman Begins'i izlemeden direkt Kara Şovalye'yi izledim.Sorun buradan kaynaklanıyor olabilir mi?
  • Seriyi sıralı izle sorun olmaz.

1. 2005
    2. 2008
    3. 2012
  • Son Batman filmlerini bende sevmedim. Sıkıcı ve çok uzun filmler. Batman' in kostümleri iğrenç ötesi...
    Ama joel schumacher batman lerinden iyidir..

En sevdiğim Batman serisi, Tim Burton' a aittir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.