Şimdi Ara

Batman'i anlamadım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk izleyişimde ev kalabalıktı kendimi veremedim yarıda bıraktım.
    İkinci izleyişimde filmin ortalarında dikkatim dağıldı ve hiç bir şey anlamadım.
    Üçüncüde ise tamam olacak bu sefer dedim ama yine koptum filmden.

Daha önce hiçbir filmde böyle bir şey yaşamadım.Nerede hata yapıyorum

• herkes anlayamaz kardeş zorlama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

herkes anlayamaz kardeş zorlama

Sonundaki smile ı görmesem kafa göz dalıyordum pm den. imdb'nin sağlam filmlerini izliyorum bir sorun olmadı şimdiye kadar.Filmdeki mantık oyunlarını anlıyorum fakat bir süre sonra sıkılıyorum,dikkatim dağılıyor..Bu filmde tıkandım kaldım.Bana hitap eden bir film değil sanırım.

imla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khal Woof -- 30 Ocak 2014; 17:22:04 >

• Hep Nolan işte git Inception, Prestige gibi filmler çek canımızı ye ama süper kahraman filmlerine karışma hafız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

Hep Nolan işte git Inception, Prestige gibi filmler çek canımızı ye ama süper kahraman filmlerine karışma hafız.

Filmde bir sorun var o halde?

imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khal Woof -- 30 Ocak 2014; 17:26:25 >
  • Hangi batman filminnden bahsediyorsun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khal Woof

quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

Hep Nolan işte git Inception, Prestige gibi filmler çek canımızı ye ama süper kahraman filmlerine karışma hafız.

Filmde bir sorun var o halde?

imla

Aslında filmlerde bir sorun yok ben genel olarak Nolan'ın süper kahraman işlerinin içine girmesine karşıyım. Nolan üçlemesinde ki Batman'i çizgi romanlarda ki Batman'e çok uzak buluyuorum. Herifte acayip derecede realizm aşkı var. Benim açımdan Nolan'ın Batman üçlemesi vasat Batman filmleridir, ancak bir Batman filmi olarak bakmassam olaya müthiş filmlerdir. Siz kafanızı toplayıp, sakin bir kafayla tekrar izlemeyi deneyin bi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kivi suyu

Hangi batman filminnden bahsediyorsun ?

Kara Şovalye.
  • Khal Woof kullanıcısına yanıt
    Filmde sıkıntı yok aslında gayet sağlam bir film. Belki sizin tarzınız değildir. Eğer aksiyon ağırlıklı filmlerden zevk alıyorsanız bu film biraz ağır gelebilir. Ben ağzım açık izlerken bazı arkadaşlarım uyuyorlardı yanımda. Hazır hazır bulunuşluk meselesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zUbE -- 30 Ocak 2014; 17:31:12 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kivi suyu

Hangi batman filminnden bahsediyorsun ?

Kara Şovalye.

Joker'in olmadığı sahnelerde sıkılırsın tabiki

• bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    Dördüncüde de anlamazsam kafamı dağlara taşlara vururum.

Avukatlı sahnelerde kafam çok karışıyor.Kim neyi neden amaçlıyor...Aradaki bağlantıları kuramıyorum.En iyisi gidip spiderman izleyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

Filmde sıkıntı yok aslında gayet sağlam bir film. Belki sizin tarzınız değildir. Eğer aksiyon ağırlıklı filmlerden zevk alıyorsanız bu film biraz ağır gelebilir. Ben ağzım açık izlerken bazı arkadaşlarım uyuyorlardı yanımda. Hazır hazır bulunuşluk meselesi.

Aksiyon filmlerini sevmem aksine...Sanırım Batman karakterini sevemediğim için filmi izlerken odaklanma sorunu yaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khal Woof -- 30 Ocak 2014; 17:37:52 >
  • Khal Woof kullanıcısına yanıt
    Olabilir ama bu film anlaşılmayacak tarzda bir film kesinlikle değil.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

Aksiyon filmlerini sevmem aksine...Sanırım Batman karakterini sevemediğim için filmi izlerken odaklanma sorunu yaşıyorum.

Aksiyon ve Batman sevmem demişsiniz, Superman severmisiniz?
  • Bence daha anlaşılır filmler izle. Mr nobody tavsiyemdir.

• bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    Onu da sevmem.Konumuz bu değil.Neyse teşekkürler yorumun için.Dördüncü kez sakin bir kafa ile izleyeceğim.
  • quote:

Dördüncüde de anlamazsam kafamı dağlara taşlara vururum.

Avukatlı sahnelerde kafam çok karışıyor.Kim neyi neden amaçlıyor...Aradaki bağlantıları kuramıyorum.En iyisi gidip spiderman izleyeyim.

Aynen avukatlı sahnelerden hiç birşey anlamıyordum bende .

• konusunu anlamaya calışmaa görsellige bırak kendinii.10kere cekilmiş film konu olarak bişey veremezz.görsel derinliğe bak sadece.bidee oyuncu performanları tabii bunlardan bişeyler yakalarsan 10 kere daha izlersin hiçte sıkılmazsın :)
  • Ben Nolan'ın Batman serisini tekrar tekrar izledim hiç birinde de sorun olmadı bence tam bi başyapıt
  • Ben de 5 kere izlemiştim.Bir sahnesinde bile sıkılmadım.Sakin kafa ile izle

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.