Şimdi Ara

Batman Arkham Originsle İlgili Sorularım Var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,batman arkham origins oynuyorum bir süredir.Jokerli kısımdayım henuz %12 fln oynamıs gözüküyorum Hard'da bide.Oyun zevkli oluyor böyle ama bazı sorularım olacak,adamları cok zor öldürüyorum elime elektrik veren şeyi aldım kısa zaman
    önce,bu yumruğumu güçlendircek bi upgrade varmı ben upgrade poinstlerle armor ve ballistic armor alıyorun bide x5 kombo fln aldım.Misal t ve r combosunu açtım ama nasıl kullancam hiç bi fikrim yok kullanamıyorum basıyorum bi işe yaramıyorlar.Ve son
    olarakta hangi upgradeleri açmamı önerirsiniz fightlarda kullanabilmem için?

• +1
  • +1
  • merhaba kardesım arkham orıgınsı bıtırelı 2 ay kadar oluyor. oncelıkle orıgıns oyunu bı oncekı arkham cıtyde daha ınce ve detaylı yapılmıs bır oyun.yanı cok ınce detaylar oyundan kopmana sebebp olabılır. upgrade konusu batmandakı en onemlı kısım upgradelerın bıldıgın gıbı dovustukce artıyor ve xp ıle basma hakkın oluyor bunlara cok dıkkat et benım sana naçizane tavsıyem once yakın dovus zırhına fulll bas sonra kursuna dayanma gucune full bas ardından sık kullandıgın şifre jemıne batarangınanıght vısıon gıbı bazı dovus hareketlerıne agırlık la yanı sık kullandıgın seylerıne ozen goster.
    kombo olayına gelınce komboyu actıktan sonra oyle her ıstedıgınde kombo yapamazsın. 2 sn aralıkla hıc yumruk yemeden arka arkaya 6-7 adamı sağlam tekmelersen onune kombonun tusu cıkıyor hemen ona basıp komboyu sectıgın adama uygulamalısın. yanı dur la su komboyu suna bı uygulıyım olayı olmuyor hasar almadaan attıgın 8- 10 yumruk sonrası acılı. 4-5 adamı doverken arkadan bırı sana bı yumruk atarsa kombo sayımı başa sarar o yuzden rıght mouseyı cok dıkkatlı kullanman lazım. o elektrık tabancasıda kapıları açmaktan başka bı halta yaramıyor.

• deaths stroke bolumu en zorlandıgım kısımdı death strokede tamamen bılgısyarın ınsıfıyatıne balı olarak deathstrokenın acıklarını aramaya calısıyorsun hanı gıdıp dalıp sunu ındırım olmuyor gercı o bolume cok var ama geldıgınde haber ver yardımcı olacagım ben cok cekmıstım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hebennekha

deaths stroke bolumu en zorlandıgım kısımdı death strokede tamamen bılgısyarın ınsıfıyatıne balı olarak deathstrokenın acıklarını aramaya calısıyorsun hanı gıdıp dalıp sunu ındırım olmuyor gercı o bolume cok var ama geldıgınde haber ver yardımcı olacagım ben cok cekmıstım

Kardeş yorumun icin tesekkurler,deathstroke bölümünü geçeli çok oldu ama 20 kere fln denedim kafayı yemıstım bi ara D:
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raydr1c

quote:

Orijinalden alıntı: hebennekha

deaths stroke bolumu en zorlandıgım kısımdı death strokede tamamen bılgısyarın ınsıfıyatıne balı olarak deathstrokenın acıklarını aramaya calısıyorsun hanı gıdıp dalıp sunu ındırım olmuyor gercı o bolume cok var ama geldıgınde haber ver yardımcı olacagım ben cok cekmıstım

Kardeş yorumun icin tesekkurler,deathstroke bölümünü geçeli çok oldu ama 20 kere fln denedim kafayı yemıstım bi ara D:

Cidden zordu o ya ben de 4. denememde zar zor geçtim.Karşı koyamıyorum adama.Canım iki çubuk kaldıydı dövdüğümde

Bak sana dövüşlerle ilgili ince bir nokta vereyim.Mouse'un orta tuşu + sol tuşa basıp "Beat Down" olayını başlatıyorsun ya hani bi vurmaya başlıyo gazman gibi otomatiğe bağlıyo.İşte onu bol bol kullan 50+ kombo yapman işten bile olmuyor o zaman.A puan veriyor dövüşlerden deli XP geliyor.Ben mesela 77 kombo yaptım maksimum.

Batman Arkham Originsle İlgili Sorularım Var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 29 Ocak 2014; 17:38:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.