Şimdi Ara

Batman Arkham Origins Türkçe Yama (U-Crew) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
14
Favori
41.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dil ve lehçe adları büyük harfle başlar güzel evladım cahilliğinle de övünme bari. Sen yazma hatta, yazdıkça kendini rezil ediyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayy.lmao A kullanıcısına yanıt
    Resmi çeviriler ile ilgili görüşümü belirttim. Bu beni paşa yapmaz, official çalışanları da rencide etmez. Benim bir şey sıktığım yok. Sıkcak olsam ileride resmi çevirilere de geçeceğiz geyiği döndürürdüm. Bazen kendinle çelişiyorsun. Biz pc'den bahsediyoruz sanmıştım. Sony'e ne zaman geçtik. Şöyle daldan dala atmada, bir dikiş tuttur oradan karalamaya çalış. Dön bak yazdığın mesajlara, zinciri koparılmış gibisin, önüne gelene saldırıyorsun. 2013'ten beri forumdayım. Ama bu saldırganlıkla büyük ihtimal 2 günde mesaj sayımı sollarsın. Aynen böyle devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayy.lmao

Dil ve lehçe adları büyük harfle başlar güzel evladım cahilliğinle de övünme bari. Sen yazma hatta, yazdıkça kendini rezil ediyorsun

Seninde diğer genç arkadaştan pek farkın yok birde evladım gibi cümleler kurmazsan senin açından iyi olur
    herkesin bildiği gibi yazarken onu kimse Türkçe yazmaz türkçe yazar, sadece resmi evraklarda yazım kuralları önemlidir
    burasıda resmi bir kurum değil kimseyi de küpeşteye getiremezsiniz, hadi ben biraz obscure çevireyim çocuklarla niye muhatap olduğumu da anlamış değilim zaten, hadi küçükler siz yiyin birbirinizi
    daha size kimse laf yazmaz zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: WatchDogsBest

Hocam Allah aşkına şu gereksiz kişi ile muhatap olma lütfen.Bu kadar boş konuşan başka bir kişi yok şu forumda.Ağır troll ve ergen kafası yaşamakta.Çoluk çocuk ile uğraşmayın.

ferex28 yine mi sen bu kaçıncı fake hesabın 1000. olmuştur heralde kaç yaşında herifsin üşenmeden bir sürü fake hesap açmışsın kafadan kontak mısın nesin.
    birde diğer hesapları ile yorumlarını pekiştiriyor başka üye şöyle demişti başka üye şunu demişti yazık vallahi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecan12bjk -- 13 Temmuz 2017; 0:29:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türk Teknik

quote:

Orijinalden alıntı: ayy.lmao

Seninde diğer genç arkadaştan pek farkın yok birde evladım gibi cümleler kurmazsan senin açından iyi olur
    herkesin bildiği gibi yazarken onu kimse Türkçe yazmaz türkçe yazar, sadece resmi evraklarda yazım kuralları önemlidir
    burasıda resmi bir kurum değil kimseyi de küpeşteye getiremezsiniz, hadi ben biraz obscure çevireyim çocuklarla niye muhatap olduğumu da anlamış değilim zaten, hadi küçükler siz yiyin birbirinizi
    daha size kimse laf yazmaz zaten.

Yuh! (Sana da yazdığını beğenene de)

• yusufulas Y kullanıcısına yanıt
    Yukarıda kalın fontla yazdığım gibi, bunlar zihniyeti çürük bir yama çetesi. Birbirlerini artılayıp dururlar ancak. Ama insanlar gerçekleri gördüğünde burada tutunamayacaklar.

• Muhabbet nerden nereye gelmiş adamlar oyunun yaması için başlık açmış ama içeriği bambaşka birşey olmuş yıllardır oyun oynuyorum benim için en iyi stres atma yöntemi oyun oynamak tabi bu eğlence türkçe yama ile daha zevkli oluyor yalnız şurda yazanları okurken hem üzüldüm hem şaşırdım neyin kavgası bu bırakın isteyen istediği oyunu çevirsin beklediğin bir yamaysa indirir türkçe olarak oynarsın değilse bakarsın işine bu kadar basit

Not:bu oyunun yamasını ilk duyurulduğundan beri bekleyenlerdenim geç çıkması hiç çıkmamasından iyidir en azından oynamamış olanlar türkçe oynar lütfen çeviri yapanların şevkini kırmayında şu projeler güzel sonuçlansın

• ferex28 F kullanıcısına yanıt
    Ben dikkat ediyorum kanka. Yazdığın yorumları okumuyorsun herhalde, aman yavaş ve sakin bir şekilde yaz. Acele etme. Her konuşmada biten kim belli oluyor. Tekrar söylüyorum, istersen 100 vip üyelik sat, beni ilgilendirmez. Bu konu üzerinden reklamını yapıp ortalıgı karıştırma. Dedigim gibi 10 vip üyelik mi satarsın 100 vip üyelik mi satarsın, beni ilgilendirmez. Konuyu daha fazla kirletmenin bir anlamı yok. Hadi, yorum yazarken sakin ve yavaş bir şekilde yaz. Sana kolay gelsin kanka.

• bu oyunun yaması ne zaman çıkcak niye insanlara engel oluyosunuz isterse parayla satar size ne!!1! adamlar icraat yapıolar siz ne yapıyonuz??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yol Thur Shol -- 13 Temmuz 2017; 1:31:14 >
  • diablero-de D kullanıcısına yanıt
    Yazımı siz ve sizi savunanlara ithafen yazmıştım. Kimin oluşumunuzdan olup olmadığını bilmiyorum ama takmayın şu ergenleri vs. gibi cevaplar görünce bu hakaret sayılabilecek kelimeyi belirtmek istedim.

Ben olayları dışarıdan gözlemleyen bir oyuncuyum. Sizin kaynağı yapmanız Türkçe yama konusundaki başarısızlığınızı kapatacak bir mazeret değildir. Hernekadar dediğinize göre kaynak sizin olsada o AAA yapımların başında kalıp saatlerce sırf oyunseverlere Türkçe oyun zevkini yaşatmak için çalışan insanlarla siz bir tutulamazsınız kusura bakmayın.

Şimdi özellikle sizi savunan kitleniz beğenmezsen indirme falan diyecek.

Ben sadece eleştirme hakkımı kullanıyorum, arkham origins gibi bir oyunun yılllardır yamasını çıkaramadınız, hadi neyse bunada tamamız, peki daha sonra aniden sitede yapılanma falan diyip işi paraya dökmeniz sizce nekadar doğru? Baştan paralı yapacağız deseydiniz eyvallah fakat sonradan yapılan bu haraketler tamamen maddi düşündüğünüzün kanıtı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunceyhan -- 13 Temmuz 2017; 1:39:46 >

• Castellanos kullanıcısına yanıt
    Şöyle dostum mostum.konuşma.her konuda sazan gibi atlama.benim burda reklam peşinde kostugum yok.batmış galiba sana da vip üyelikten sattigimdan dem vurmussun.Sen git yama portcuklariyla uğraş.seni ilgilendiren bir konu yok burda her konuda çekirge gibi ziplama.

Bu ülkede arapça bilen bir tek sen varsın galiba hemen zıplayıp gelmis in.her sakalliyi de den zannediyorsun galiba.olsun gene de sen ellerini öp.belki menfaatine yarayan bişey çıkar.

• emrecan12bjk E kullanıcısına yanıt
    Fakr hesabı bırak çocuk burda gelmis ergenim havasında mesaj yazıyor.Sen hangi koyun imamiysan git orda ezan oku.yanlış yerdesin.emre can uygur muydu.

Tom da gelip yorum yaz ana bak.ordada söyledim sana.burda işin ne diye.Ben o değilim ben o değilim diyordun.

Sen benim yaşıma bakacagina oturda evde annen sana süt pişirsin.burlar sana göre yerler değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferex28 -- 13 Temmuz 2017; 2:25:55 >
  • Bu konu neden popülerde diye geldim. Herkes birbirine laf atarak popülere almışlar helal olsun.

• Bu konunun içeriğini dahi hazırlayan bendim. Daha öncesinde bir çok kez yazdım bu konuya.
    Daha önce sahte yüzdeler ile uzun bir süre insanlar avutuldu. Eğer gerçekten %100 bir şekilde çevirilip tamamlandıysa arkadaşları tebrik ederim. Ellerine sağlık.
    Elbet yamayla oynayacak olan arkadaşlar mutlaka görecektir tamamiyle mi çevrildi yoksa yine aynı konu mu ?
    Şuan burada bu konuyu veya oluşumu kötülüyorum olarak algılanmasın söylediklerim.

Ancak daha öncesinde paralı olan oluşumları sevmeyen bazı büyüklerim şimdi destek veriyor gibi görünüyor bunun sebebi nedir öğrenmek isterim ?

İyi hoş güzel bir sisteme geçiyorsunuz U dönüşü yaparak. Peki üye olan bir kullanıcı yamaları alıp bir çok yerde yayımladıktan sonrasında sizin ne değeriniz kalacak ?

Denilecek çok şey var. Azad'a dediklerine zaten duydum. Benim bir sorunum yok U Crew'in her zaman iyiliğini istemişimdir. Bunu sende biliyorsun ama bu yaptıkların hiç hoş değil. Sana yakışmıyor. Zaten bir dediğiniz bir diğerinide tutmuyordu her zaman. Sürekli ekibin iyiliğini isteyen kişileri değilde tam tersini U Crew'in kötülüğünü isteyen insanlara destek verdin.

İster cevap ver veya verme.

Ben her zaman dostluklarımı ve işimi ayrı tuttum iş geçici ama dostluk kalıcıdır ama sen bu kısmı anlayamamışsın ki, Bunun Sorunu Ne ? dediğinden sonrasında sana boşuna abi dediğimi anladım. Şu kadarını söyliyeyim Resident Evil Remastered'e yaşanılan tekrar başka projelerde yaşanır ise hakkımı özellikle sana ve gündoğana helal etmeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaN. -- 13 Temmuz 2017; 3:54:34 >

• Konu uzaktan Türkçe yama, içerik olarak 3.dünya savaşı.

• ceyhunceyhan kullanıcısına yanıt
    ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablero-de -- 13 Temmuz 2017; 4:54:33 >
  • ferex28 F kullanıcısına yanıt
    Sinirlenme kardeş, neden sinirleniyorsun? (Burada kimse üzerine alınmasın, bunu sadece iyi niyetli arkadaşımız ferex28 için söylüyorum) Ne dedim ben, aklın almıyor herhalde. Ne kadar satarsan sat, beni ilgilendirmiyor, demedim mi? Ben ne kadar satarsan sat diyorum, dem vurmuşsun diyorsun, anlamak da güçlük mü çekiyorsun? Tekrar edeyim, ne kadar yama satarsan sat.

Ancak sen öyle boş boş yorumlar yazmaya devam edersin. Adamların konusunda kendini yedin bitirdin. Ha, konu mu açacaksın, aç. Git vip yamaların ile ilgilen kardeş, kardeş diyorum bak, seninle saygı çerçevesinde konuşuyorum. Senin ağzın bozuk, doğru düzgün bir şey yazamıyorsun bile. Burası bağımsız bir forum sitesi, herkes yorumunu yapabilir. Burada olup olmamam seni ilgilendirmez. Burada olmaya da devam edeceğim.

Menfaat peşinde koşan kim belli. Hadi kankacım, uzatmayalım artık. Konu kirlenmesin. Sen yeni bir konu aç, devam etmek istersen oradan devam ederiz. Sana iyi satışlar.

• İşlerine gelmeyenleri dile getirenleri "beleşçi" vs. diye yaftalayıp, hakaret edenlerin savunduğu sistemde VIP üyelik sattıkları sitelerden birinin menüsünde ilk sırayı "Full Oyun İndir" sekmesinin alması ne garip değil mi? Herkesin hakkını çok güzel veriyorsunuz. Alayınız korsancı ve beleşçisiniz ama burada "beleşçi" diye başkalarını suçluyorsunuz. Ne de olsa insan karşısındakini de kendisi gibi zanneder öyle davranır ama iş aslında öyle değildir. Herkes sizin gibi değil! ferex28 daha çok boş konuşursunuz siz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufulas -- 13 Temmuz 2017; 11:31:13 >

• yusufulas Y kullanıcısına yanıt
    İyi bak sitenin yönetim kismina.

Mehmet Tandoğan sitenin sahibi.o yapar.

Benim isim oyun cevirmenligi ve proje yöneticiliği.

Sen boşuna gırtlak patlatma.Vip üyelik satıp satmamiz bizi ilgilendirir.git istediğin yere şikayet et.biz yama satmıyoruz.siteye vip üyelikle üyelik satıyoruz.

Ayrıca bu kadar korsanciliga karsiysan ,ne işin var senin korsan yamalarda.

Resmi yama kullanacaksin.bunlar korsan yama.korsan oyun edinenler için.senin ne işi var orjinal bey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferex28 -- 13 Temmuz 2017; 11:28:24 >
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Dostum bizde aylık bir AA oyun 2-3 tane de küçük cerezlik oyun sunmaya çalışıyoruz.

Dün aramıza deneyimli çevirmen üniversite öğrencisi bir arkadaş daha katıldı.bu öğrenci kardeşlerimize amaç harçlık olsun diye yardımda bulunmaya çalışıyorum.

Ve bu sebepten ötürü aylık üyelik veriyoruz.

Hani bırakma durumu olursa,kimsenin mağdur olmaması adina

U-crew grubunun sistemi farklı.bunu onlara soracaksınız.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.