Şimdi Ara

Batman Arkham Knight Türkçe Yama Çalışması (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
674
Cevap
21
Favori
121.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • maalesef polis karakoluna girer girmez oyundan atıyor.
  • 1 haftada mı Karakol kısmına geldiniz hocam. Şaka bir yana başka Epic sürümü kullananlardan şikayet okumadım. İsterseniz Animus grubunun Discord kanalına sormayı deneyin.
  • 1.6.2.0 fitgirl repack premium edition versiyonda çalışıyormu? oyunu bozar mı diye kurmadan sorayım dedim çünkü oyunun kurulması çok uzun sürüyor silip tekrar kurmak işkence olur benim için
  • omer239 O kullanıcısına yanıt
    Korsan versiyonun nesini bozacak Allah için. Adamlar oyunu ücretsiz verdi, siz hala korsanla uğraşıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Korsan versiyonun nesini bozacak Allah için. Adamlar oyunu ücretsiz verdi, siz hala korsanla uğraşıyorsunuz.
    ücretsiz mi verdi? benim haberim yok öyle bişeyden. normal bir soru sordum normal bir cevap da bekliyordum çünkü bu konudaki mesajları görünce şüphelendim. yamayı kurunca oyunu kasanlar, oyunu dll hatası verenler, oyunu açılmayanlar var veya yamayı kaldırınca kasması geçenler var bu yüzden sordum da neyse kurmayacağım zaten vazgeçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer239 -- 10 Kasım 2019; 3:34:18 >
    Epic tarafından ücretsiz verildi. İndirim dönemlerinde de 15 tl civarına düşüyor. İyi oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Epic tarafından ücretsiz verildi. İndirim dönemlerinde de 15 tl civarına düşüyor. İyi oyunlar.
    banane? isterse üzerine para versinler umrumda değil.
    bu senin yazdıkların ile benim sorduğum soru arasında en ufak bir bağlantı bile yok.
    kaldıki orjinal alsam bile oyunu saatlerce indirmekle ve kurmakla uğraştıktan sonra türkçe yama oyunu bozarsa ne yapıcam? silip baştan kurucam saatlerce yine uğraşıcam yani senin bana oyunum orjinal olsun yada olmasın eğer cevap vermek istiyorsan sorduğum soruya cevap vermen gerekirdi. korsan oyun-orjinal oyun tartışması değil bu konu
    Oyuna orjinal sahibim çok ufak bir kısım dışında hiç ingilizce diyaloğa denk gelmedim oynadığım 6-7 saatlik süre içinde. Batmobile kısımları dışında da ultrada 85-90 fps alıyorum. Yani "kaldıki orjinal alsam bile oyunu saatlerce indirmekle ve kurmakla uğraştıktan sonra türkçe yama oyunu bozarsa ne yapıcam?" böyle bir şey olursa bu yamadan değil senden kaynaklı olur. Şahsen yama benim olsa ve korsan sürümde çalışmasa umrumda olmaz. Orjinalle korsanın sürümü aynıysa yüzde 99 çalışır ekstra koruma önlemi vs alınmadıysa tabi.
    Özetle zaman harcamak istemiyorsanız bir zahmet orijinal alın diyorum. Nesini anlamadınız. Kalkmış para verip almış da çalışmıyor gibi yazmışsınız. Heh, o zaman oyununuzu yama bozarsa dosya doğrulama yaparak eski haline dönebilirsiniz.
  • yalnızca basit bir soruya bu kadar tepki ne alaka çözemedim. bi tane sürüm yazdım eğer o sürümü yamayla beraber sorunsuz kullanan varsa cevap verir diye yazdım çünkü indirmesi de kurması da uzun sürüyor diye yoksa normalde direkt yama uygularım bozsa da baştan kurarım ancak bu sefer baştan bi sorayım dedim amma uzattınız ya belli ki söylediğim sürümü kullanmıyorsunuz ve korsan sürümle alakanız yok o zaman neden atlıyorsunuz? kötü bişey yapmadım bakın basit bir soru sordum sadece basit bir soru! sürüm söyledim sorun oluyormu dedim kalkmışsın bana oyun bedava verildi ayrıca indirime giriyor falan filan ben ne sordum sen ne cevap verdin ne yaptığının farkıda mısın boşu boşuna gerginlik yaratıyorsunuz konuda sanki burası orjinal vs korsan konusu ya şu tartıştığımız rezalete bak insan gibi soru sormaya korkar olduk sayenizde kardeşim bilmiyorsan karışma bu kadar basit
  • Herkese merhaba, bende korsan sürüm var. Yamayı kurarken ilk yapılan işlem olan yedekle.exe 1-2 sn sürüp kapanıyor. Yedeği de oluşturmuyor. Yamayı kurarken de resimdeki hatayı alıyorum. Var mı bir çözümü? Teşekkürler...

Batman Arkham Knight Türkçe Yama Çalışması
  • Merhaba, son günlerde Batman Arkham Knight Yamasıyla ilgili sorun yaşayanlar olduğunu gözlemliyoruz. Bu sebeple ufak bir açıklama yapma gereği duyduk.

Batman Arkham Knight Yaması Ücretsiz olarak yayınlanmış durumdadır. Yama testleri Steam'de orjinal sürümde gerçekleşmiştir. Aynı zamanda Epic ve Fitgirl sürümlerinde çalışmaktadır.

Hata alıyorsanız, (Korsan ise Fitgirl sürümü kullanılabilir) Orjinal sürümlerde sorun yaşayanlar Windows İzinlerini düşürüp kurulumu deneyebilir. Bu esnada Antivirüs programları da yamaların kurulmasını engellemektedir (Aynı zamanda herhangi bir yüklediğiniz yazılımda buna sebebiyet verebilir) Bu sebeple bu sorunları yaşamamanız adına kurulum sağlarken bu izinleri aşağı seviyelere çekmenizi ve Anti Virüs Programınızı kapatmanızı tavsiye ederiz.
  • Epic Games'in azına sıçayım. Her seferinde güncelleme çıkartın yamayı kullanmamı engelliyor. Her seferinde yeniden yamayı kurmam gerekiyor. Ama bilgisayarı ne zaman yeniden başlatsam ... Epic Gamesi yine güncelleme çıkartıyor. Hay Epic Games denen firmanın... Güncellemeden oyunu da açmıyor.
    Dışarıdan bir 3.kişi olarak gözlemlediğim bu diyaloglarınız da ortamı asıl geren kişinin sen olduğunu düşünüyorum.Uzun uzun aynı cümleler kurman , agresif ruh hali göstergesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: akıo

Dışarıdan bir 3.kişi olarak gözlemlediğim bu diyaloglarınız da ortamı asıl geren kişinin sen olduğunu düşünüyorum.Uzun uzun aynı cümleler kurman , agresif ruh hali göstergesi
    haksız yere bana saldırılırsa ve soruma cevap vermek yerine sorduğum sorunun cevabını bilmeye yakın bile olmayan kişiler bana saçma sapan dayatmalarda bulunursa agresif tavır sergiliyor olmam gayet doğal. en baştan beri okursan ne demek istediğimi anlarsın. sürüm adı veriyorum bi soru soruyorum git orjinal al adamlar bedava verdi bilmemne ıvır zıvır ne alaka bu cevaplar? sen önce bana bu cevapların arkasındaki mantığı mentaliteyi açıkla ondan sonra gel yargıla ortamı kim geriyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer239 -- 21 Kasım 2019; 19:26:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Epic Games'in azına sıçayım. Her seferinde güncelleme çıkartın yamayı kullanmamı engelliyor. Her seferinde yeniden yamayı kurmam gerekiyor. Ama bilgisayarı ne zaman yeniden başlatsam ... Epic Gamesi yine güncelleme çıkartıyor. Hay Epic Games denen firmanın... Güncellemeden oyunu da açmıyor.
    Güncellemeyi Epic games vermiyor ki ?? Oyunu geliştiren firma yayınlıyor güncellemeyi. Epic sadece aracı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam aracı olabilir. Oyunu yapan firma güncellemeyi versin ona lafım yok. Bana güncellemeden oyunu açtırmıyor Epic. Güncelleme yapınca da yama gidiyor.
  • Hocam son güncellemeden sonra yama silinmiş ve tekrar kurmaya çalıştığımda sunucuya bağlanılamıyor hatası veriyor, yükleyemiyorum ? Son güncellemeye uyumlu hale getirecek misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrystalChamp -- 23 Kasım 2019; 17:2:1 >
  • pfFF korsan indirsek save'lerde yalan olacak desene.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.