Şimdi Ara

BATMAN: ARKHAM KNIGHT (PS4) (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.317
Cevap
29
Favori
86.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Knightfall Protocol görevini yaptıktan sonra Gotham da takılmaya devam edebiliyor muyuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Knightfall Protocol görevini yaptıktan sonra Gotham da takılmaya devam edebiliyor muyuz?

Arkadaşlar,oyunun sonu hakkında bilgi verebilir misiniz?Bruce Wayne aslında ölmedi ama kimliği açığa çıktığı için ölü olarak bilinmek istedi..Peki en sonda çıkan ve alevler saçan Batman neydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 8 Temmuz 2015; 18:18:45 >

• JokerMobili son gorev dışında kullanamiyormuyuz? Skin kısmında açık ama unavaliable diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: bensatanistdegilim

Fiyat belli degil hralde

• quote:

Orijinalden alıntı: Drago

season pass hocam.
    Konu dışı olcak azcık ama bugün yaptırdığım dövme arkadaşlar
    Üzerinde ufak tefek oynamalar olcak bir sonraki seansta %80 hali falan bu

BATMAN: ARKHAM KNIGHT (PS4)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erron Black -- 9 Temmuz 2015; 0:25:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Erron Black

Konu dışı olcak azcık ama bugün yaptırdığım dövme arkadaşlar
    Üzerinde ufak tefek oynamalar olcak bir sonraki seansta %80 hali falan bu

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom -- 9 Temmuz 2015; 0:25:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Doom

"I'm Batman"

hepsinden daha etkileyici...

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Şükür sonunda alabildim oyunu gene herşeyiyle muazzam olmuş oynanış,dinamikler,atmosfer herşey harika şuan için neslin en iyi oyunu. Batmobile'a alışmak biraz zaman alıcak gibi.
    @Pinky_Demon
    Knightfall Protocol'u devreye sokmadan önce size son bir hak veriyor %100 yapmanız için o zaman takılabiliyorsunuz ya da sorduğunuz gibi her şeyi yaptıktan sonra son sinematik girdikten sonra Continue derseniz şehirde takılabiliyorsunuz ama ya %100 yaptığınız için ya da zaten %100 yapmanın bir anlamı kalmayacağı için bir anlamı olmaz, vakit geçirirsiniz.

@neo23
    Hem kimliği açığa çıktığı hem tanıdıklarını korumak için kendini öldürmüş gibi gösterdi ve yeni bir mit yeni bir Batman haline geldi. Eskiden suçlular Batman'in varlığını biliyordu, sonunda insan olduklarını biliyordu ama artık Scarecrow'un gazını kullanarak ve göz önünde o kadar olmayarak daha korkutucu bir simge haline geldi. Tabi ki internette daha bir çok teori mevcut ama aşağı yukarı özetleri böyle.

@MetoCxCx Season Pass sahibiyseniz ve hala Batman
    halüsinasyon etkisi altındaysa kullanabiliyorsunuz.

STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper

• 2K kullanıcısına yanıt
    Season pass sahihi degilim ama alsammi almasammi hala cok kararsiz kaldim valla oyuna her haliyle deger suanda %70 lerde falanim daha %100 yapamadim riddler trophyleri cok zorlucak gibi duruyo buyuk ihtimalle %100 yapamayacagim onlar yuzunden ama anlamadigim bir konu bu knightfall protokolu nedir ve nasil yapiliyor acaba bilginiz var mi tam olarak

• Su farkli son olayi basit aslinda farkli son falan yok,bir son var Gotham's most wanted gorevlerinin (yan gorevler) yarisini yaptiginiz zaman sonun bi kismini gorebiliyorsunuz,hepsini bitirirseniz tamamini goruyorsunuz.Yani hic bir sekilde oyunu tam olarak bitiremezsiniz herseyi yapmadan o yuzden istediginiz gorevi istediginiz sirayla yapin hicbirsey kacirmiyorsunuz her halukarda yuzde yuz yapma sansiniz var.

Orijinalden alıntı: ysn61

quote:

Orijinalden alıntı: AbaraiRenji

Batmobile ile hızlı giderken fps düşüşleri yaşayan var mı?

Çok nadiren yaşadığım oldu.Çok yoğun çatışmalarda ve kovalamacada olmuştu.

Ya update yediği halde oyun Batmobile'da sorun yaşıyorum. O kovalamaca sahnelerinde fps yerin dibine giriyor. Konsolda sorun var diyeceğim Drive Club'da falan bir şey yok. Anlamadım gitti. Yeni update gelir mi bilmiyorum ama canımı sıkıyor haliyle. CE-34878-0 hatasını falan gördüm oyunda. Oyunu komple sildim yeniden yükledim yeniden update ettim bir şey değişmedi. Baktım bu sorunu yaşayanlar var. Piyango bana da vurdu anlaşılan.

• quote:

quote:

quote:

Ya update yediği halde oyun Batmobile'da sorun yaşıyorum. O kovalamaca sahnelerinde fps yerin dibine giriyor. Konsolda sorun var diyeceğim Drive Club'da falan bir şey yok. Anlamadım gitti. Yeni update gelir mi bilmiyorum ama canımı sıkıyor haliyle. CE-34878-0 hatasını falan gördüm oyunda. Oyunu komple sildim yeniden yükledim yeniden update ettim bir şey değişmedi. Baktım bu sorunu yaşayanlar var. Piyango bana da vurdu anlaşılan.

Alıntıları Göster
    Yeterli sayıda dövüş challengeları yok ne yazık ki gelen haberlere göre onları DLC'lere saklamışlar o yüzden almayı düşünüyorum ki genelde indirimde olduğu zaman skinler için alırım Arkham serisinin Season Passını. Knightfall Protocol'a gelirsek oyunu bitirmemişsiniz söylemeyim Batman'in bir durum için hazır tuttuğu planı bunu yapmak için şehrin tamamen güvende olması gerekiyor ki bu da tüm suçluları yakalamanız anlamına geliyor bunun içinde tüm yan görevleri yapmak zorundasınız. Eğer yapmazsanız 5 dakikalık bir videoyu göremiyorsunuz tabi bir de trophy alamıyorsunuz. Riddler beni de baya zorlamıştı ki baya çözdükten sonra artık riddler adamlarının bazıları size söylememeye başlıyor ama 2 gün gibi uzun bir sürede hepsini toplayabildim, bulmacaları scan ettim ve kırılacak şeyleri kırdım ama gerçekten çok zor geldi bana da.

STEAM ID

• 2K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler oyunun sadece ana gorevlero bitirdim yan görevlere yeni başladım su 2. Son olayini youtubeden izlesem birsey kaybedermiyim acaba ?

quote:

quote:

Bende az önce new game+'da başladım oyuna kovalamacalarda bendede aşırı fps düşmesi oldu konsolla alakası yok aynı sizin gibi dert edip konsol değiştirmişliğim var hocam bloodborne'da aşırı fps düşmesi yaşıyordum kime sorsam fps düşmesi yok vs diyordu konsolu değiştim sıfır cihazla ondada aynıydı dedim heralde bi benim gözüme çok batıyor.Neyse hocam takmayın oyun bendede çöktü 1 kez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Çözüldü

Dostlar bu onlarca Joker'in geldiği bölümü nasıl geçebilirim? Yoruldum dövüşmekten yok mu bir yolu yordam... Yuvarlak + Üçgen'e basıyorum bazen yapıyor bazen yapmıyor çıldıracağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Todd -- 10 Temmuz 2015; 23:24:38 >

Orijinalden alıntı: S.Todd

Çözüldü

Dostlar bu onlarca Joker'in geldiği bölümü nasıl geçebilirim? Yoruldum dövüşmekten yok mu bir yolu yordam... Yuvarlak + Üçgen'e basıyorum bazen yapıyor bazen yapmıyor çıldıracağım...
    @Jacktr Kalıcı olarak kalıyor hocam tabi ki.

@S.Todd Hocam bence mesajın hepsini spoiler içine alın, uzun sürüyor zaten combo meter her dolduğunda special finisher yapın en son birinde sona erecek.

STEAM ID
  • Arkadaşlar ben PS3 kullanıyorum Batman Arkham Origins d&r indirime girmiş 50 TL sizce alıyım mı ? Limited edition muş. Malum bu güzelim oyun eski nesile çıkmadı ben de batman serisinin hastasıyım origins alsam yerini tutar mı ? Daha önce city'i oynamıştım beğenmiştim burda da origins oynayanlar vardır diye soruyorum.

Orijinalden alıntı: OLUMNEDİYON

Arkadaşlar ben PS3 kullanıyorum Batman Arkham Origins d&r indirime girmiş 50 TL sizce alıyım mı ? Limited edition muş. Malum bu güzelim oyun eski nesile çıkmadı ben de batman serisinin hastasıyım origins alsam yerini tutar mı ? Daha önce city'i oynamıştım beğenmiştim burda da origins oynayanlar vardır diye soruyorum.

Origins çok güzel oyundur hocam hikaye olarak Arkham Citynin üstüne pek bişey koymasa da oynanır.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.