Bildirim
BATMAN: ARKHAM KNIGHT (PS4) (73. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yan görevlerle 20 saat desek, ben ilk defa bir Batman oyunu oynayacağım için bu süre 2 katına çıkar, evet gayet yeterli.. teşekkürler cevap için -
Gameplay videolarını izlediğimde hep PS4'te oynuyorlardı, ciddi anlamda tırstım diğer platformlarda sıkıntı olacak diye.... Ama Pc'de bu kadar patlamasını beklemiyordum.
Steam'de şimdi Sonbahar 2015 yazmışlar. Harbi karışır ortalık
İyiki PS4'e almışım.... -
quote:
Orijinalden alıntı: Oliver-Queen
quote:
Orijinalden alıntı: NesetUraL
oyunun ortalama süresi ne kadar arkadaşlar? kısa olduğu zaman tadı damağımda kalıyor bulaşmak istemiyorum, uzun ve doyurucu oyunlar tercih etmeye çalışıyorum da..
Uzun hocam gayet doyurucu,ben hardda 13 14 saat gibi bi sürede bitirdim,sadece ana görevleri daha bide yan görevler var.
Ben bir iki saat ana görev yapıyorum sonra yan görevleri bitiriyorum bitmesin oyun diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tank savaşları çok gereksiz, hele ilerleyen bölümlerde tam ızdırap! -
Hocam Unhinged Arkham City başlamadan önceki olayları anlatıyor. Karışık yazdıysanız kusura bakmayın. -
Beyler oyunda
görünüyor mu? Detay vermeden evet veya hayır diye yanıtlarsanız sevinirim.
Oyunda joker var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: evo_4
Beyler oyunda
Ben görmedim :) -
Bu oyun dizi gibi önceki oyunlarını da oynayıp hikayeyi bileceksin ki oyundaki göndermeleri,diyalogların kalitesini anlayacaksın.Batmobile bana hiçte oyuna zorla sokulmuş hissi vermedi.İstediğini yapabiliyorsun oyunda.Adamlar yep yeni bir sistem getirmiş genelde ilk denemeler başarısız olur ama batmobile den bu kadar keyif alacağımı sanmıyordum.Tank kapışmaları çok başarılı.Oyunu dijital satın aldım oyun indiğinde uykum vardı az bakayım dedim 4 saat geçmiş ne ara geçti anlamadım.Hemen hemen oyunun bütün oynanış denamikleri yenilenmiş."Yeni batman oyunu" olduğunu ilk dakikalardan hissettiriyor size oyun.Uzun süredir beni böyle ps4 e bağlayan bir oyun oynamamıştım.Hikayenin bitmesine kıyamıyorum arada yan görevleri de yapıyorum.Yan görevler demişken bu görevlerde o kadar kaliteli ki ana görev tadında hepsi.
Rocksteady gerçekten "Be the Batman" sözünü hissettirdi.ADAMLAR YAPMIŞ ABİ.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: evo_4
Beyler oyunda
-
quote:
Orijinalden alıntı: excalibour09
Oyunda joker var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vbalikci -- 26 Haziran 2015; 20:27:03 > -
quote:
Orijinalden alıntı: vbalikci
quote:
Orijinalden alıntı: excalibour09
Oyunda joker var mı?
Ozaman bende varım.
-
Beyler ana görev ve yan görevlerde bittiği zaman ne yapacağız şehirde free olarak gezebiliyormuyuz -
quote:
Orijinalden alıntı: Tremors
Hocam Unhinged Arkham City başlamadan önceki olayları anlatıyor. Karışık yazdıysanız kusura bakmayın.
Ben yanlışlık yapmışım orada. Uyarı için teşekkür ettim.Okuyan flashback olarak okusun
-
%92'de kaldım. İftaiyeciler ile Riddler'ın kupaları kaldı. İftaiyeciler kurtarılır ama Riddler kupaları nasıl biter bilmiyorum. -
Batmobilin etrafında selfi çeken polis gördüm, hala gülüyorum :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Batman
%92'de kaldım. İftaiyeciler ile Riddler'ın kupaları kaldı. İftaiyeciler kurtarılır ama Riddler kupaları nasıl biter bilmiyorum.
Günlerdir riddler kupalarıyla uğraşıyorum gerçekten eziyet. AR challengelar kaldı bide. Youtube a falan rehberler yüklenmiş yardımcı olabilir hızlıca almanızda :)
Arkadaslar hic yan gorev yapamadan hikaye modunu bitirsem yuzde kacta bitiyo oyun..varmi bilen ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X